• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی از دوستان : سفر تفریحی به اندونزی و دیدار با یک دوست .

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
با سلام و آرزوی یه سیزده بدر خوب و پر از هیاهو نشاط واسه همه عزیزان . :happy:

امسال تابستون قصد یه مسافرت 15 روزه به کشور اندونزی رو دارم . ولی درباره وضعیت اقتصادی کشور اندونزی و بلیط هواپیمایی و ارزش پول اونها در برابر پول کشورمون اطلاعات کافی ندارم .
از دوستان کسی هست که سابقه سفر به این کشور رو داشته باشه و از هزینه های سفربه این کشور اطلاعاتی داشته باشه ؟
البته در مورد جای موندن و خوابیدن مشکلی ندارم و اونجا تو خونه یکی از دوستان این چند روزه میمونم .
ممنون میشم دوستان اطلاعاتی داشتند راهنمایی ام کنند

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
کم کم 2300 روی بیلیط هواپیما حساب کن + هزینه ویزا + هزینه هتل و خرد و خوراک + هزینه گشت و گذار

فکرمیکنم اگر این مطالب رو تو این تاپیک نوشتم بخونی میتونه تا مقداری کمکت کنه البته مربوط به چین هست ولی بهترین کار جستجو در اینرتنت + گرفتن نقشه شهر + داشتن جی پی اس روی گوشی + داشتن نقشه مترو اون شهر و بردن مقداری خورد و خوراک چون هزینه اون ور بسیار بالاتر از ایران هست به نظرم هرچقدر بیشتر ببرید بهتر هست .

http://forum.persiantools.com/t372999.html

با تشکر

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410

امسال تابستون قصد یه مسافرت 15 روزه به کشور اندونزی رو دارم . ولی درباره وضعیت اقتصادی کشور اندونزی و بلیط هواپیمایی و ارزش پول اونها در برابر پول کشورمون اطلاعات کافی ندارم .
از دوستان کسی هست که سابقه سفر به این کشور رو داشته باشه و از هزینه های سفربه این کشور اطلاعاتی داشته باشه ؟
البته در مورد جای موندن و خوابیدن مشکلی ندارم و اونجا تو خونه یکی از دوستان این چند روزه میمونم .

در تاپیک گردشگری بزنید این رو

oxirock

Registered User
لایک‌ها
30
اگر قصد سفر به اندونزی رو دارید اضافه بفرمایید رشوه 200 دلاری به مامور صدور ویزا که تو فرودگاه ازتون خواهند خواست ...

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
اگر قصد سفر به اندونزی رو دارید اضافه بفرمایید رشوه 200 دلاری به مامور صدور ویزا که تو فرودگاه ازتون خواهند خواست ...

خود ویزاش 25 دلاره اونوقت 200 دلار رشوه میگیرن؟؟:blink:

Alen1969

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14

سلام دوست عزیز
من خودم ۷-۸ بار رفتم اندونزی ، جای خیلی‌ باحالی‌ هست ،یکی‌ ۲ سال هم اونجا کار می‌کردم
یک جزیره‌ هست به اسم بالی که باید حتما سفر کنید ، در بالی هندو هستند و راستش یه کم با مسلمانها بد هستند ، در بقیه اندونزی اگر بفهمند که شما از ایران هستید خیلی‌ تحویلتون میگیرند
ولی‌ انتظار دارند که مشروب نخورید و مثل یک مسلمان رفتار کنید :) ولی‌ خوب جای زیر آبی زیاد داره :)
تا جایی‌ که من یادم میاد هر دلار تقریبا حدود ۱۰۰۰۰ روپیه اندونزی بود
سیگار ۱،۲ دلار بود و قهوه شاید ۴۰۰۰ روپیه ، غذا در رستوران هم از ۴۰۰۰۰ روپیه به بالا بود
اگر میتونید پیش دوست و آشنایتون بمونید خیلی‌ ارزون هست و زیاد پول لازم ندارید
و اگر اهل پارتی و ترانس موزیک هستید باید به ۲ جزیره‌ برید که اسمشون لمبک و گیلی هست هست
از بالی فکر کنم ( بستگی به اینکه از کجا‌ی بالی برید یکی‌ ۲ ساعت با قایق بود )
قارچ جادوئی هم اونجا زیاد هست :)
بر خلاف تایلند که به نظره من فقط جای اراذل با اوباش هست اندونزی جای خیلی‌ خوبی‌ هست
در فرودگاه به شما با ۳۰ دلار ویزای یک ماهه میداند که تمدیدش یه کم دنگ & فنگ داره
اگر میتونید از ایران یا کشوره اقامتتون ویزای ۲ ماهه بگیرید که راحت تر قابل تمدید هست
چون وقتی‌ به اونجا رسیدید حتما دوست دارید اونجا بیشتر بمونید
جزیره‌ زیاد هست اگر وقت داشته باشید میتونید از جزیره‌ به جزیره‌ برید و خیلی‌ صفا کنید :)
اگر باز هم اطلاعات بیشتری لازم داشتید لطفا با من تماس بگیرید

worldforex

Registered User
لایک‌ها
68
نرو دوست عزیز اصلا

من و با زن وبچه دیپورت کردن بخاطر ندادن رشوه توی فرودگاه اندونزی......
خواستی پخ بده تا توضیح بدم.......

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
آقا چی شد بالاخره؟ رفتی یا نه هنوز؟

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
آره من هم میخوام بدونم رفتی یا نه...چون 3-4 ماه از موقعی که تاپیک رو زدی گذشته و شرایط کلی تغییر کرده+ الان هم تابستون هست.دویست دلار رشوه عجیب بود،هر چند الان دیگه با سختگیریها باید از خود کنسولگری ویزا بگیری و کارشون کساد شد.منتظریم...
سلامت باشید

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
آره من هم میخوام بدونم رفتی یا نه...چون 3-4 ماه از موقعی که تاپیک رو زدی گذشته و شرایط کلی تغییر کرده+ الان هم تابستون هست.دویست دلار رشوه عجیب بود،هر چند الان دیگه با سختگیریها باید از خود کنسولگری ویزا بگیری و کارشون کساد شد.منتظریم...
سلامت باشید

به نظر من اینطوری به نفع مسافرای واقعی شد
دیگه مجبور نیستن رشوه های 300-200 د ل ا ر ی بدن.
اون مامور های اندونزیایی های دی یوس هم نونشون آجر میشه

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
وونین جان رفتی الان نه ؟

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
با سلام خدمت همه دوستان . شرمنده که جواب سوال های پرسیده شده رو دیر دادم . چون اصلا حواسم به این تاپیک نبود دوست خوبمون YANMAR بهم بابت آپدیت تاپیک اطلاع دادند .

در ضمن همون ابتدای ایجاد تاپیک اشتباهی من دو تا تاپیک با این موضوع زدم که تاپیک دیگمون تاپیک اصلی شد و دوستان زیادی زحمت کشیدند و راهنمایی های خیلی خوبی هم ارائه دادند .

اینم آدرس تاپیک اصلی : http://forum.persiantools.com/t377420.html

و اما در جواب دوستان : نخیر متاسفانه به اندونزی نتونستم مسافرت داشته باشم و فکر هم نکنم دست کم 2013 بتونم همچین سفری داشته باشم .
و اما دلایل :
1-نبود Enough Money و وضعیت نامناسب مالی این روزهای من :lol:

2- صحبت هایی که این اواخر و در مراحل نهایی مابین من و دوست خیلی خوب و اندونزیایی من شکل گرفت و عدم رغبتی که من از صحبت های ایشون احساس کردم و تو تصمیم گذاریم خیلی تاثیر داشت . (البته من حق رو به ایشون میدم , شاید من انتظار زیادی داشتم ).

** تغییر شرایط ویزا و بحث فساد دستگاه های اجرایی هم هیچ دخالتی تو تصمیم گیریم نداره چون هر کشوری خوبی ها و بدی های خودش رو داره و هنوز هم اندونزی یکی از بهترین کشورها و باصرفه ترین کشورها برای گردش و مسافرت هستش .

بالا