• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی از دوستان : سفر تفریحی به اندونزی و دیدار با یک دوست .

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
با سلام و آرزوی یه سیزده بدر خوب و پر از هیاهو نشاط واسه همه عزیزان . :happy:

امسال تابستون قصد یه مسافرت 15 روزه به کشور اندونزی رو دارم . ولی درباره وضعیت اقتصادی کشور اندونزی و بلیط هواپیمایی و ارزش پول اونها در برابر پول کشورمون اطلاعات کافی ندارم .
از دوستان کسی هست که سابقه سفر به این کشور رو داشته باشه و از هزینه های سفربه این کشور اطلاعاتی داشته باشه ؟
البته در مورد جای موندن و خوابیدن مشکلی ندارم و اونجا تو خونه یکی از دوستان این چند روزه میمونم .
ممنون میشم دوستان اطلاعاتی داشتند راهنمایی ام کنند

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
خدا قسمت کنه عجب دوستی 10 15 روز
9.png

من بیام
65.gif

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
دوست عزیز الان ارزش پولشون بیشتره تا ما(ماله کجا نیست)
قبلا واحد پولیشون دقیقا با ما برابری میکرد.
هزینه بلیت هم تا 4 تومن در میاد و ساعات پرواز مداوم.حدود 8 ساعت هم تو قطر توقف داری که به ایرانی جماعت نمیذارن خارج بشه از فرودگاه و باید تو فرودگاه سرگردان باشید.
غذاش به ایرانیا اصلا نمیسازه مگر اینکه برید شعب غذاهای زنجیره ای که اونا هم تعریفی ندارن.شما باید یه وعده غذایی رو 30 40 تومن بدی هیچی هم گیرت نمیاد.
و اینکه اونجا همش جنگله.مردم فقیری هستن با دین بودیسم و معابد بسار بزرگ و دیدنی که البته هر کسی نمیپسنده.
اگر قصد تفریحی دارید و خرید من تایلند یا سنگاپور و دبی رو پیشنهاد میدم.اینا اطلاعاتی بود که من میتونستم بهتون بدم.
چون پدرم بیزینسش اونجاست

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
کجای اندونزی میخوای بری؟ جاکارتا؟
به نظرم از اینجا برو کوالالامپور با ایران ایر یا ماهان که هزینه بلیطشون حدود 1400-1300 هستش
از اونجا هم هر روز واسه جاکارتا پرواز هست مثل klm یا malaysia airlines که قیمتشون یه خورده کمتر از 500 تومن میشه
اینجوری نیازی نیست 4 تومن پول بلیط قطری بدی:D

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
دوست عزیز الان ارزش پولشون بیشتره تا ما(ماله کجا نیست)
قبلا واحد پولیشون دقیقا با ما برابری میکرد.
هزینه بلیت هم تا 4 تومن در میاد و ساعات پرواز مداوم.حدود 8 ساعت هم تو قطر توقف داری که به ایرانی جماعت نمیذارن خارج بشه از فرودگاه و باید تو فرودگاه سرگردان باشید.
غذاش به ایرانیا اصلا نمیسازه مگر اینکه برید شعب غذاهای زنجیره ای که اونا هم تعریفی ندارن.شما باید یه وعده غذایی رو 30 40 تومن بدی هیچی هم گیرت نمیاد.
و اینکه اونجا همش جنگله.مردم فقیری هستن با دین بودیسم و معابد بسار بزرگ و دیدنی که البته هر کسی نمیپسنده.
اگر قصد تفریحی دارید و خرید من تایلند یا سنگاپور و دبی رو پیشنهاد میدم.اینا اطلاعاتی بود که من میتونستم بهتون بدم.
چون پدرم بیزینسش اونجاست

ممنون دوست عزیز اطلاعاتتون خیلی مفید بود :).
پس سوای اون 4 تومن بلیط هواپیما فکر کنم دست کم باید 4 تومن هم خرج راهم باشه :happy: .

خب زیاد بد نیست . چون قصد خوشگذرونی یا خرید ندارم و بیشتر میخوام به دوستم سر بزنم و یکم هم از طبیعتش لذت ببرم چون خیلی از طبیعت زیباش شنیدم . مخصوصا جزیره بالی .
در مورد فقر اقتصادی و دینش هم کاملا شناخت دارم . از نظر غذایی هم مشکلی فکر نکنم باشه چون همونطور که گفتم خونه دوستم میمونم که با اینکه متولد اندونزی و اهل اونجاست ولی با غذاهای ایرانی آشنایی خوبی داره .
در مورد فرودگاه قطر هم نشنیده بودم و نکته جالبی بود !!!
پس تقریبا ارزش پول ما و پول اونا در مقیاس دلار یکی هستش . درسته؟

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
کجای اندونزی میخوای بری؟ جاکارتا؟
به نظرم از اینجا برو کوالالامپور با ایران ایر یا ماهان که هزینه بلیطشون حدود 1400-1300 هستش
از اونجا هم هر روز واسه جاکارتا پرواز هست مثل klm یا malaysia airlines که قیمتشون یه خورده کمتر از 500 تومن میشه
اینجوری نیازی نیست 4 تومن پول بلیط قطری بدی:D

بله جاکارتا میخوام برم .
خب من تاحالا مسافرت خارج از کشور نداشتم و هیچ آشنایی به سیستم پرواز و هزینه اونا ندارم .
ممنون از شما دوستان عزیز که راهنمایی میکنید .
راستی در مورد ویزا .
ویزا رو که سخت نمیگیرن شرایطش رو ؟

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
بله جاکارتا میخوام برم .
خب من تاحالا مسافرت خارج از کشور نداشتم و هیچ آشنایی به سیستم پرواز و هزینه اونا ندارم .
راستی در مورد ویزا .

اصلا ویزا نمیخواد.یعنی میخوادا ولی تو فرودگاه همون مقصد بهتون میدن.هزینه اش هم 25$ هستش

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
بله جاکارتا میخوام برم .
راستی در مورد ویزا .

ویزا رو در بدو ورود میدن.الان به ایرنیا خیلی گیر میدن.ممکنه ساکتون رو پاره کنن دنبال .... بگردن یا با انگشت یه جاهایی رو بگردن:D
اکس چنج پول رو هم باید هرروز چک کنید ولی نه برابر نیست.
یه نکته خیلی مهم اینکه اونحا هر صرافی نرید چون ممکنه به یه شکل خیلی حرفه ای سرتون کلاه بذارن.
به نظرم با یه سرویس خارجی سفر کنید اولا تجربه خیلی عالی هست و خستگیش نسبت به شرکتای ایرانی خیلی کمتره و سرویساشون هم که واقعا لذت میبرید.
و اگرم خواستی تاکسی بگیری نگیر.یه موتور کرایه کن با یه مپ خودت بگرد.مانکی فارست و یه چند جای دیگه هست که پیشنهاد میکنم حتما بری ببینی.
دیگه سوالی داشتی بپرس در حده اطلاعاتم کمک کنم

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
الان هر دلار آمریکا 9737 روپیه اندونزی هست.

اینم 2 تا از بهترین پرواز ها از کوالالامپور به جاکارتا البته تاریخشو رندوم واسه 2 هفته زدم ولی هر روز پرواز هست

1.jpg

هر 2 تاش عالی هستن ولی خب malaysia airlines یکی از هواپیمایی های برتر جهانه و بهتر از klm هستش

شما میتونید از اینجا برید کوالالامپور بسته به اینکه با ماهان برید یا ایران ایر بین ساعت 9 صبح تا 2-1 بعد از ظهر میرسید اونجا
اونجا هم چند ساعت باید تو فرودگاه بمونید بعدش با این پروازا برید جاکارتا
البته اگه من بودم حداقل 3-2 روز هم میومدم تو کوالالامپور چرخ میزدم.......

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
اصلا ویزا نمیخواد.یعنی میخوادا ولی تو فرودگاه همون مقصد بهتون میدن.هزینه اش هم 25$ هستش

یعنی لازم نیست واسه گرفتن ویزا به کنسولگری یا سفارت خاصی برم ؟
ویزا رو در بدو ورود میدن.الان به ایرنیا خیلی گیر میدن.ممکنه ساکتون رو پاره کنن دنبال .... بگردن یا با انگشت یه جاهایی رو بگردن:D
اکس چنج پول رو هم باید هرروز چک کنید ولی نه برابر نیست.
یه نکته خیلی مهم اینکه اونحا هر صرافی نرید چون ممکنه به یه شکل خیلی حرفه ای سرتون کلاه بذارن.
به نظرم با یه سرویس خارجی سفر کنید اولا تجربه خیلی عالی هست و خستگیش نسبت به شرکتای ایرانی خیلی کمتره و سرویساشون هم که واقعا لذت میبرید.
و اگرم خواستی تاکسی بگیری نگیر.یه موتور کرایه کن با یه مپ خودت بگرد.مانکی فارست و یه چند جای دیگه هست که پیشنهاد میکنم حتما بری ببینی.
دیگه سوالی داشتی بپرس در حده اطلاعاتم کمک کنم

به قول خودتون به ایرانیا کجا گیر نمیدن که این یکی گیر نده :lol: .
چیزای خیلی مفیدی رو یاد گرفتم و از هر دو تای شما دوستان عزیز ممنونم .
واسه صرافی و گردش هم فکر نکنم مشکلی بشاه چون با هماهنگی که با دوستم انجام دادیم قراره که تا فرودگاه بیان و این چند روزه رو با هم به گردش و مسافرت بریم .
اینا رو هم که گفتید یادداشت میکنم . موتور هم استفاده نمیکنم و میترسم :D .

چشم خودم هم یه سرچی میکنم و حتما مزاحمتون میشم

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
نه لازم نیست واسه ویزا از قبل اقدام کنید
مثل لبنان و ارمنستان و مالدیو و...سر مرز یا فرودگاه ویزا بهتون داده میشه

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
نه لازم نیست واسه ویزا از قبل اقدام کنید
مثل لبنان و ارمنستان و مالدیو و...سر مرز یا فرودگاه ویزا بهتون داده میشه

خیلی خوب شد پس اینطوری چون حوصله دردسر و کار اداری رو ندارم .

راستی این هزینه ایران ایر یا ماهان که هزینه بلیطشون حدود 1400-1300 هستش و 142 دلاری مالژیا ایر لاین , هزینه بلیط رفت و برگشت هستش دیگه ؟ :blush:

در ضمن واسه یه مسافرت 15 روزه و گشت و گذار خوب بدون خرید چقدر حدودا باید سوای پول بلیط در نظر بگیرم ؟ ( هزینه خورد و خواراک و خواب که واسم رایگان میشه تقریبا )

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
خیلی خوب شد پس اینطوری چون حوصله دردسر و کار اداری رو ندارم .

راستی این هزینه ایران ایر یا ماهان که هزینه بلیطشون حدود 1400-1300 هستش و 142 دلاری مالژیا ایر لاین , هزینه بلیط رفت و برگشت هستش دیگه ؟ :blush:

در ضمن واسه یه مسافرت 15 روزه و گشت و گذار خوب بدون خرید چقدر حدودا باید سوای پول بلیط در نظر بگیرم ؟ ( هزینه خورد و خواراک و خواب که واسم رایگان میشه تقریبا )

آره واسه رفت و برگشته.سایت ماهان اگه بری تاریخ رفت و برگشتت رو بزنی قیمت میده
این عکسه هم که گذاتشتم مشخصه 1 جولای رفت و 15 جولای برگست یا هر تاریخ دیگه ای
من اندونزی نرفتم ولی فکر کنم روزی 150-200 باید بذاری کنار.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
راستی اون بلیط هواپیمایی مالزی رو هم اگه خواستی از این مسیر بری میتونی از این سایت بخری
یه خورده حدود 40-30 تومن گرونتره ولی بلیطش دیگه چارتر نیست و پولشو هم میتونی با کارت های شتابی بدی

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
راستی اون بلیط هواپیمایی مالزی رو هم اگه خواستی از این مسیر بری میتونی از این سایت بخری
یه خورده حدود 40-30 تومن گرونتره ولی بلیطش دیگه چارتر نیست و پولشو هم میتونی با کارت های شتابی بدی

وووو خیلی ممنون . حالا دیدم نسبت به سفر و هزینه هاش بیشتر و بهتر شدش :)

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
محسن داری میری خارج خوش به حالت دادا هرجا میری برو به سلامت فقط اون نکسوس رو بزار ایران بعد برو :دی

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
محسن داری میری خارج خوش به حالت دادا هرجا میری برو به سلامت فقط اون نکسوس رو بزار ایران بعد برو :دی

خب تو که دیگه بچه تهران شدی و نمیدونم داری با بچه های کرج میپلکی :lol:

نکسوس رو به شرطی بهت میدم که قبول کنی صفحه نمایش سوپر امولد بهترین صفحه نمایش دنیاست و :p

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
خب تو که دیگه بچه تهران شدی و نمیدونم داری با بچه های کرج میپلکی :lol:

نکسوس رو به شرطی بهت میدم که قبول کنی صفحه نمایش سوپر امولد بهترین صفحه نمایش دنیاست و :p
نه دیگه 2-3 ساعت پیش تا الان باز بچه ارومیه شدم شهر فقط شهر خودمون بابا

فقط برا نکسوست هیچی نیافتم حالا میام میحرفیم

من خودم عاشق سوپر امو ال ای دی هستم ولی لامصب این براویا انجین سونی یه چیز دیگس

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
نه دیگه 2-3 ساعت پیش تا الان باز بچه ارومیه شدم شهر فقط شهر خودمون بابا

فقط برا نکسوست هیچی نیافتم حالا میام میحرفیم

من خودم عاشق سوپر امو ال ای دی هستم ولی لامصب این براویا انجین سونی یه چیز دیگس

خیلی وقته ندیدمت . بیا قدمت رو چشممون :)

این مسافرت رو خیلی لازم دارم و روش باید حسابی برنامه ریزی کنم .
برام هم بعد اقتصادی اش مهمه و نمیخوام حساب دخل و خرجم رو به هم بزنم . با این حساب باید تا اواخر مرداد 10 تومن پس انداز کنم :blink: .
ولی صحبتهای دوستان دلگرمم کردند و مثل اینکه میتونم کاهش خوبی تو هزینه ایی که مدنظرم بود داشته باشم

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
خیلی وقته ندیدمت . بیا قدمت رو چشممون :)

این مسافرت رو خیلی لازم دارم و روش باید حسابی برنامه ریزی کنم .
برام هم بعد اقتصادی اش مهمه و نمیخوام حساب دخل و خرجم رو به هم بزنم . با این حساب باید تا اواخر مرداد 10 تومن پس انداز کنم :blink: .
ولی صحبتهای دوستان دلگرمم کردند و مثل اینکه میتونم کاهش خوبی تو هزینه ایی که مدنظرم بود داشته باشم

پسر پولت زیادی کرده :| بیا با 2 تومن ببرمت استانبول حالشو ببری نه زیاده همین 500 بده میبرمت مارمیشو کلت هوا بخوره نوشیدنی مورد دارشم که هس چی میخوای دیگه ؟
البته من نمیدونم اون دوستی که تو اندونزی منتظرت هست چه شرایطی داره ها ممکنه شرایطش رو بفهمم تو رو بکشم خودم برم اندونزی اونو نمیدونم

بالا