• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای تعمیر موس و دسته و خرید اهم متر

stryk3r

Registered User
لایک‌ها
560
سلام دوستان عزیز.
من گیم نت دارم، توی مغازم زیاد با دسته ها و موس هایی که از قسمت سیم دچار قطعی میشن سر و کار دارم، و یه طورایی رو مخن.
چند دفعه شده میدم تعمیر کار که متاسفانه هم خیلی گرون میگیره هم اینکه این قدر بد قوله که نگو، یعنی تا حالا چند تا دسته و مانیتور و موس بهش دادم که دیگه قیدشون رو زدم اینقدر که رفتم دنبالشون و گفته که سرم شلوغ بوده و ............ .
خلاصه میخوام خودم موس ها و دسته ها رو تعمیر کنم، از بچه گی لحیم کاری و تعمیر دسته های میکرو و سگا رو کمی در حد ابتدایی یاد گرفتم، الآن چند تا موس دارم که اگه بخوام نو بخرم همینا دونه ای 50 تومن شده !!!! اصلا نمیصرفه
همشون از قسمت سیم خراب شدن، اینو از اینجا فهمیدم که وقتی باهاشون کار میکنی همش قطع و وصل میشن ( به نظر من از سیمه حالا بازم شما اساتید اگه فکر میکنید از جای دیگه ممکنه باشه بگید ) خلاصه میخوام برم کابل یو اس پی بخرم خودم عوض کنم ولی مشکلم با اینه که کابل یو اس پی از 4 تا کابل رنگارن تشکیل شده و من نمیدونم که کدوم یکی رو باید کجا لحیم کنم، به نظر خودم رسید که باید یه دستگاه اهم متر داشته باشم، تو رو خدا کمکم کنید، خدا خیرتون بده.

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
سلام دوستان عزیز.
من گیم نت دارم، توی مغازم زیاد با دسته ها و موس هایی که از قسمت سیم دچار قطعی میشن سر و کار دارم، و یه طورایی رو مخن.
چند دفعه شده میدم تعمیر کار که متاسفانه هم خیلی گرون میگیره هم اینکه این قدر بد قوله که نگو، یعنی تا حالا چند تا دسته و مانیتور و موس بهش دادم که دیگه قیدشون رو زدم اینقدر که رفتم دنبالشون و گفته که سرم شلوغ بوده و ............ .
خلاصه میخوام خودم موس ها و دسته ها رو تعمیر کنم، از بچه گی لحیم کاری و تعمیر دسته های میکرو و سگا رو کمی در حد ابتدایی یاد گرفتم، الآن چند تا موس دارم که اگه بخوام نو بخرم همینا دونه ای 50 تومن شده !!!! اصلا نمیصرفه
همشون از قسمت سیم خراب شدن، اینو از اینجا فهمیدم که وقتی باهاشون کار میکنی همش قطع و وصل میشن ( به نظر من از سیمه حالا بازم شما اساتید اگه فکر میکنید از جای دیگه ممکنه باشه بگید ) خلاصه میخوام برم کابل یو اس پی بخرم خودم عوض کنم ولی مشکلم با اینه که کابل یو اس پی از 4 تا کابل رنگارن تشکیل شده و من نمیدونم که کدوم یکی رو باید کجا لحیم کنم، به نظر خودم رسید که باید یه دستگاه اهم متر داشته باشم، تو رو خدا کمکم کنید، خدا خیرتون بده.
درود دوست گرامی

کابل USB چهار یا 5 تا سیم داره:
قرمز: 5 ولت
مشکی: GND یا صفرولت
سبز: سیگنال +
سپید: سیگنال -
سیم بی‌رنگ یا مشکی یا بدون روکش: شیلد

با پیش پا افتاده‌ترین اهم‌مترها هم می‌تونی به سادگی اتصالات رو چک کنی.

کابل USB هم نمی‌خاد بخری همین‌هایی که خراب میشن رو یکم بچین(تا سر جایی که قطعی داره) بقیه‌اش رو لحیم کن روی برد.

اگر بازم موردی بود بگو در خدمتم.

stryk3r

Registered User
لایک‌ها
560
اول از همه ازت تشکر میکنم دوست من که کمکم میکنی.
برای لحیم هایی که هر کار میکنیم از پایه های آنالوگ جدا نمیشن و چسبیدن به برد و پایه چه کار کنم؟
احساس میکنم هویه ای که دارم خوب داغ نمیکنه و باید دو ساعت روی لحیم بگیرم تا ذوب بشه، البته بعضی اوقات خیلی زود هم ذوب میکنه، سرش رو با یه چاقو تمیز میکنم، چاقا رو چند دفعه روش میکشم تا تمیز شه، ولی زیاد تاثیری نداره.

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
خاهش میکنم دوست گرامی
حتمن از قلع کش بهره بگیرید تا پدهای بردتون اسیب نبینه و بلند نشه.
یه هویه Goot ژاپنی 60 وات بگیری یه عمر برات کار میکنه.
نوک هویه رو هم با اسفنج نسوز نمناک تمیز کن.
روغن لحیم هم بد نیست ولی در مصرفش دقت و احتیاط کن چون برای سلامتی زیان‌بار هست.

stryk3r

Registered User
لایک‌ها
560
خیلی ممنون دوست من.
داشتم با سیم چین کار میکردم که چند تا از پد های بردم بلند شد !!! راهی نداره تا درست بشه ؟
قلع کش خوبه ولی نمیدونم چرا بازم یه کم قلع دور پایه ها میمونه ؟
دقیقا یه دونه goot ژاپنی دارم ولی روز اول که خریدم فروشنده بهم گفت که اینا خیلی داغ میکنه بذارید یه مقدار درجه اش رو کم کنم، الان احساس میکنم که خیلی درجه اش رو کم کرده و خوب ذوب نمیکنه، یعنی با نوک هویه خوب ذوب نمیکنه ولی با بغلش بهتر ذوب میکنه، هر دو دقیقه یکبار هم باید نوکش رو تمیز کنم وگرنه دیگه اصلا ذوب نمیکنه .

بالا