• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید براکت عمودی کارت گرافیک

alirezamrl

Registered User
لایک‌ها
71
دوستان بنده قصد خرید براکت عمودی گرافیک داشتم که گرافیکم رو عمودی نصب کنم حالا چندتا سوال برام پیش اومده
اینکه توی عملکرد گرافیک و فریم تاثیر منفی میزاره ؟!
توی دما چطور ؟
باتوجه به اینکه حدود 1 میلیون قیمتش هست میخوام بدونم اگر در بازیها با مشکل مواجه میشه و اون پرفورمنسی که موقع نصب گرافیک روی برد داریم رو نمیده بیخیالش بشم
گفتم از اهل فن بپرسم شاید کسی تجربه داشته باشه

دو مورد گرین و دیپ کول موجود هست هر 2 هم یک قیمت هستن و چون کیسم متریکس 55 v3 هست تصمیم به خرید مورد دیپ کول گرفتم

البته چندتا کلیپ در نت دیدم از همین قطعه که در حد 2 تا 3 فریم نهایتا کمتر بود نسبت به نصب در حالت افقی و در چند بازی هم فریمشون مساوی بود

بازم دوستانی که تجربشو داشتن و استفاده کردن ممنون میشم راهنمایی کنید
سپاس

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
گرین رو تست زدم افت فریم قابل توجهی ندیدم

Sent from my IN2020 using Tapatalk

DIVINERIPPER

Registered User
لایک‌ها
202
سلام کولر مستر دارم و هیچ مشکلی نداره و دیپ کول هم شنیدم بدون مشکل هست

alirezamrl

Registered User
لایک‌ها
71
گرین رو تست زدم افت فریم قابل توجهی ندیدم

Sent from my IN2020 using Tapatalk
ممنون
والا هرکسی یه چیزی میگی
توی فروشگاه لیون در قسمت نظرات همین محصول گرین که شما میگی طرف گفته 20 تا 30 فریم افت داشته ! چندتا بازی هم تست کرده همین بوده و برای گیمرها اصلا پیشنهاد نکرده
لینکشو میزارم
در قسمت نقد و بررسی نوشته

alirezamrl

Registered User
لایک‌ها
71
سلام کولر مستر دارم و هیچ مشکلی نداره و دیپ کول هم شنیدم بدون مشکل هست
سلام همشهری
یعنی قطعا هیچ افت فریمی نداری توی گیم ؟!
کولر و راگ گرون هستن بودجم همون 1 تومن هست نهایتا از بین گرین و دیپ باید یکی بگیرم خوبی دیپ اینه که کاملا با کیسم هماهنگ هست و بدون مشکل نصب میشه

DIVINERIPPER

Registered User
لایک‌ها
202

alirezamrl

Registered User
لایک‌ها
71
بله افت فریم تقریبا نداره و اینکه شما باید دیپکول بخری مدل دیگه ای نمی تونی بخری
این مدل دقیقا
خوبه اگه اینجوری باشه ..
دقیقا همین مدل رو مد نظر دارم و در لیون هم قمیتش 999 تومن هست با گارانتی اصلی فرا سیستم
دم شما گرم

alirezamrl

Registered User
لایک‌ها
71
بله افت فریم تقریبا نداره و اینکه شما باید دیپکول بخری مدل دیگه ای نمی تونی بخری
این مدل دقیقا
راستی کولر سی پی یو من هایپر 212 کولر مستر هست
احیانا براکت بزارم گراف گیر نمیکنه بهش ؟!!
و یه مورد دیگه اینکه گرافیک زیادی به شیشه نزدیک نمیشه ؟

DIVINERIPPER

Registered User
لایک‌ها
202
راستی کولر سی پی یو من هایپر 212 کولر مستر هست
احیانا براکت بزارم گراف گیر نمیکنه بهش ؟!!
و یه مورد دیگه اینکه گرافیک زیادی به شیشه نزدیک نمیشه ؟
نمی دونم والا اینو اما بعید میدونم گیر کنه در مورد اینکه به شیشه هم گیر میکنه یا نه هم نظری نمی تونم بدم باید تست کنین

Poori_CAPITAL

Registered User
لایک‌ها
100
سلام دوست عزیز
بنده کیس DeepCool MATREXX 50 ADD-RGB 4F دارم، برای نصب عمودی گرافیک این سری کیس ها فقط و فقط با تبدیل PAB 300 سازگارن. خودم کارت گرافیک MSI GTX 1070 Gaming X رو با این تبدیل و یه ایرکولر 4 هیت پایپی بزرگ استفاده میکنم. کارت گرافیک و کولر خیلی نزدیک شدن به هم و نصب رو سخت کرد برام ولی درگیری ای نداشتن با هم دیگه و نصب شدن کنار هم.
با استفاده از رایزر حتما کاهش کارایی خواهید داشت ولی این کاهش با استفاده از رایزر با کیفیت کم میشه؛ رایزر دیپکول هم انصافا کیفیت خیلی بالایی داره و شخصا افت کارایی ناچیزی رو تجربه کردم باهاش.

alirezamrl

Registered User
لایک‌ها
71
سلام دوست عزیز
بنده کیس DeepCool MATREXX 50 ADD-RGB 4F دارم، برای نصب عمودی گرافیک این سری کیس ها فقط و فقط با تبدیل PAB 300 سازگارن. خودم کارت گرافیک MSI GTX 1070 Gaming X رو با این تبدیل و یه ایرکولر 4 هیت پایپی بزرگ استفاده میکنم. کارت گرافیک و کولر خیلی نزدیک شدن به هم و نصب رو سخت کرد برام ولی درگیری ای نداشتن با هم دیگه و نصب شدن کنار هم.
با استفاده از رایزر حتما کاهش کارایی خواهید داشت ولی این کاهش با استفاده از رایزر با کیفیت کم میشه؛ رایزر دیپکول هم انصافا کیفیت خیلی بالایی داره و شخصا افت کارایی ناچیزی رو تجربه کردم باهاش.
درود
دم شما گرم بابت راهنمایی
بله دقیقا همین مدل مد نظرم هست فقط بدیش اینه که بعد از نصب اون قسمتی که کابل اچ دی به انتهای گرافیک میخوره فاصله داره با پنل کیس و عملا فضای بازی هست که باعث میشه گرد و خاک وارد سیستم بشه
یعنی براکت طوری طراحی شده که پنل گرافیک به پنل کیس متصل نمیشه و یه فاصله ای اون قسمت هست توی کلیپای یوتیوب هم دیدم طریقه ی اتصال روی کیس 55 v3 رو
و همین کاربر در رد دد 2 مقایسه کرده بوده هیچ افت فریمی نداشت !
گیمینگ ایکس گرافیک پهنی هست نسبت به استریکس که کشیده تر هست بخاطر اونه که شما خیلی نزدیک شده سطح گرافیک به کولر
واسه من احتمال زیاد 1 سانت فاصله میمونه با کولر
این کاهش کارایی که میفرمایید در چی هست دقیقا ؟! شما دارید همین مدل رایزر رو ؟ در گیم تست گرفتید ببینید تفاوت فریم مثلا قبلا چقدر بوده و در نصب عمودی چقدر ؟!
مورد دیگه اینکه همین براکت دیپ کول در یوتیوب دقیقا همین مدل رو به دو شکل دیدم ! یک مدل اینکه کابل فلت یه تیکه بود و مدل دیگه به همین صورتی که در ایران موجوده و 4 رشته بود !!! هر 2 مدل هم pab300 بودن و پک به یک شکل بود اینا فرقی دارن باهم ؟!

این مدل برای فروش 4 رشته هست اما توی چندتا کلیپ خارجی دیدم که قسمت فلت کابل یه تیکه هست و رشته ای نیست مثل این مدل موجود در ایران

alirezamrl

Registered User
لایک‌ها
71
با مشاور لیون کامپیوتر هم صحبت کردم در موردش
میگه پرفورمنس پایینتر میاد بخاطر اینکه کارت به شیشه نزدیک میشه و تهویه خوب انجام نمیشه
مورد دیگه هم اینکه بخاطر پهنای باند بیشتر اسلات اصلی روی برد کارایی بهتر هست و گزینه ی بهتریه ..:rolleyes:

Poori_CAPITAL

Registered User
لایک‌ها
100
درود
دم شما گرم بابت راهنمایی
بله دقیقا همین مدل مد نظرم هست فقط بدیش اینه که بعد از نصب اون قسمتی که کابل اچ دی به انتهای گرافیک میخوره فاصله داره با پنل کیس و عملا فضای بازی هست که باعث میشه گرد و خاک وارد سیستم بشه
یعنی براکت طوری طراحی شده که پنل گرافیک به پنل کیس متصل نمیشه و یه فاصله ای اون قسمت هست توی کلیپای یوتیوب هم دیدم طریقه ی اتصال روی کیس 55 v3 رو
و همین کاربر در رد دد 2 مقایسه کرده بوده هیچ افت فریمی نداشت !
گیمینگ ایکس گرافیک پهنی هست نسبت به استریکس که کشیده تر هست بخاطر اونه که شما خیلی نزدیک شده سطح گرافیک به کولر
واسه من احتمال زیاد 1 سانت فاصله میمونه با کولر
این کاهش کارایی که میفرمایید در چی هست دقیقا ؟! شما دارید همین مدل رایزر رو ؟ در گیم تست گرفتید ببینید تفاوت فریم مثلا قبلا چقدر بوده و در نصب عمودی چقدر ؟!
مورد دیگه اینکه همین براکت دیپ کول در یوتیوب دقیقا همین مدل رو به دو شکل دیدم ! یک مدل اینکه کابل فلت یه تیکه بود و مدل دیگه به همین صورتی که در ایران موجوده و 4 رشته بود !!! هر 2 مدل هم pab300 بودن و پک به یک شکل بود اینا فرقی دارن باهم ؟!

این مدل برای فروش 4 رشته هست اما توی چندتا کلیپ خارجی دیدم که قسمت فلت کابل یه تیکه هست و رشته ای نیست مثل این مدل موجود در ایران

دقیقا؛ پشت سیستم یه مقدار غیر قابل باوری باز میمونه که همه چی توش بره (دست، خاک، حشرات و . . .). واقعا نمیدونم چه فکری کردن موقع طراحی این قسمت :censored:
آره دیگه، همین رایزر PAB 300 رو دارم. تو گیم شاید بعضی اوقات اختلافی در حد یک فریم یا کمتر ببینی که محسوس نیست ولی تو بنچمارک قشنگ یکی، دو درصد کاهش امتیاز رو مشاهده میکنی.
در مورد فرق تک رشته یا 4 رشته بودن اطلاعی ندارم؛ مال خود منم 4 رشته هست (البته هر رشته جفته پس در کل 8 رشته ای هست)
با مشاور لیون کامپیوتر هم صحبت کردم در موردش
میگه پرفورمنس پایینتر میاد بخاطر اینکه کارت به شیشه نزدیک میشه و تهویه خوب انجام نمیشه
مورد دیگه هم اینکه بخاطر پهنای باند بیشتر اسلات اصلی روی برد کارایی بهتر هست و گزینه ی بهتریه ..:rolleyes:
نه داداش اشتباه میکنه
گرافیک نزدیک به شیشه میشه ولی نمیچسبه بهش که :rolleyes:
فضای کافی برای هوا کشیدن داره
تو استفاده ام فهمیدم مشکل نزدیک شدن به شیشه نیست؛ مشکل یه چیز دیگه اس
اونم اینه که چون گرافیک یه کم نزدیک تر به جلوی کیس نصب میشه حرارت اطراف خودش ایجاد میکنه و جلوی کیس (بین فن های جلویی و محفظه ی هارد ها) خیلی عجیب گرم میشه. من سرعت فن های جلوی کیس رو بردم بالاتر از سرعتی که مادربرد انتخاب میکرد تا جریان هوای بهتری داشته باشم و اتفاقا جواب هم داد و حل شد کاملا مشکل.

alirezamrl

Registered User
لایک‌ها
71
دمت گرم بابت راهنمایی
الان واقعا مردد شدم بخرم نصب کنم یا بیخیال بشم .. :confused:

alirezamrl

Registered User
لایک‌ها
71
دقیقا؛ پشت سیستم یه مقدار غیر قابل باوری باز میمونه که همه چی توش بره (دست، خاک، حشرات و . . .). واقعا نمیدونم چه فکری کردن موقع طراحی این قسمت :censored:
آره دیگه، همین رایزر PAB 300 رو دارم. تو گیم شاید بعضی اوقات اختلافی در حد یک فریم یا کمتر ببینی که محسوس نیست ولی تو بنچمارک قشنگ یکی، دو درصد کاهش امتیاز رو مشاهده میکنی.
در مورد فرق تک رشته یا 4 رشته بودن اطلاعی ندارم؛ مال خود منم 4 رشته هست (البته هر رشته جفته پس در کل 8 رشته ای هست)

نه داداش اشتباه میکنه
گرافیک نزدیک به شیشه میشه ولی نمیچسبه بهش که :rolleyes:
فضای کافی برای هوا کشیدن داره
تو استفاده ام فهمیدم مشکل نزدیک شدن به شیشه نیست؛ مشکل یه چیز دیگه اس
اونم اینه که چون گرافیک یه کم نزدیک تر به جلوی کیس نصب میشه حرارت اطراف خودش ایجاد میکنه و جلوی کیس (بین فن های جلویی و محفظه ی هارد ها) خیلی عجیب گرم میشه. من سرعت فن های جلوی کیس رو بردم بالاتر از سرعتی که مادربرد انتخاب میکرد تا جریان هوای بهتری داشته باشم و اتفاقا جواب هم داد و حل شد کاملا مشکل.
البته من هارد hdd ندارم و یدونه m2 روی برد دارم و یدونه 240 2.5 اینچی دارم که کنار برد بسته میشه

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
دوست عزیز افت کارایی دارین ولی نسبت به گیم و گرافیک متغیره
مدل گرین رو ک تست زدم برای کارتی مثل ۱۶۵۰ تقریبا افت کاراییش زیر ۵ درصد بود ولی برای ۲۰۶۰ سوپر نزدیک به ۱۵ درصد افت کارایی داشتم
کارت هم به شیشه نزدیک میشه ولی نمیچسبه و روی دما تاثیری نداره

alirezamrl

Registered User
لایک‌ها
71
دوست عزیز افت کارایی دارین ولی نسبت به گیم و گرافیک متغیره
مدل گرین رو ک تست زدم برای کارتی مثل ۱۶۵۰ تقریبا افت کاراییش زیر ۵ درصد بود ولی برای ۲۰۶۰ سوپر نزدیک به ۱۵ درصد افت کارایی داشتم
کارت هم به شیشه نزدیک میشه ولی نمیچسبه و روی دما تاثیری نداره
ممنون از دوستای عزیزم که راهنمایی میکنن
گرافیکم 1080 استریکس هست
15 درصد خیلیه واقعا ! به قول شما در هر بازی هم میتونه متغیر باشه ..
احتمالش هست گرین کیفیتش پایینتر از دیپ کول و کولرمستر باشه ؟
اخه یه کاربر دیگه هم توی لیون قسمت نظرات همین رایزر گرین گفته بود برای گیمینگ اصلا جالب نیست

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
من با همین مدل گرین فقط کار کردم و اطلاع از کیفیت اون دو مدل ندارم
ولی چیزی ک تجربه کردم فقط اگه جنبه زیبایی کیس براتون مهمه برین سمت رایزر واگرنه کلا نتیجه منفی داره
اما کارت ۱۰۸۰ فعلا جوابگوی هر نیازی هست و چند درصد کارایی کمتر هم خیلی محسوس نیست

hulk_man

Registered User
لایک‌ها
313
ببینید کلا چسبیدن به شیشه از هر طرفی دما رو به شدت زیاد می کنه اگر کارت پهنی دارید قطعا حالت عادی هم با در کیس بسته مشکل پیش میاد

حالا رایزر هم همینه برای کارت های حرفه ای باید فن ها حداقل 4 سانتی متر از شیشه فاصله بگیرن تا بتونن هوای لازم رو مکش کنن دقت کنید می گم حداقل کافیه این فاصله بشه 2 سانتی متر تا دما 10 15 درجه افزایش پیدا کنه تست کردم می دونم که دارم می گم از بغل هم همینه پرتاب هوای داغ از بغل هم باید با هر شیی کلی فاصله داشته باشه تا باد داغ مجدد به داخل کارت برنگرده
کلا این مشکل توی کیس های فول تاور هم هست زیاد کردن سرعت فن یا اضافه کردن فن به کیس هم اکثرا شرایط رو بدتر می کنه اگر به درستی انجام نشه چون توی کار فن گرافیک بدتر تداخل ایجاد می کنه

ضمنا رایزر حتما راگ استریکس چیزی بخرید اخه گرین؟ کلا گرین فقط باید ازش کیس خرید

alirezamrl

Registered User
لایک‌ها
71
ببینید کلا چسبیدن به شیشه از هر طرفی دما رو به شدت زیاد می کنه اگر کارت پهنی دارید قطعا حالت عادی هم با در کیس بسته مشکل پیش میاد

حالا رایزر هم همینه برای کارت های حرفه ای باید فن ها حداقل 4 سانتی متر از شیشه فاصله بگیرن تا بتونن هوای لازم رو مکش کنن دقت کنید می گم حداقل کافیه این فاصله بشه 2 سانتی متر تا دما 10 15 درجه افزایش پیدا کنه تست کردم می دونم که دارم می گم از بغل هم همینه پرتاب هوای داغ از بغل هم باید با هر شیی کلی فاصله داشته باشه تا باد داغ مجدد به داخل کارت برنگرده
کلا این مشکل توی کیس های فول تاور هم هست زیاد کردن سرعت فن یا اضافه کردن فن به کیس هم اکثرا شرایط رو بدتر می کنه اگر به درستی انجام نشه چون توی کار فن گرافیک بدتر تداخل ایجاد می کنه

ضمنا رایزر حتما راگ استریکس چیزی بخرید اخه گرین؟ کلا گرین فقط باید ازش کیس خرید
بله درسته فرمایش شما هم منطقیه
کلا رایزر گذاشتن دردسرای خودش رو داره و صرفا زیبایی و جذابیت رو در برابر مشکلاتش بهت میده ..
رایزر راگ که گرون هست حدود 2 تا 2200 قیمتشه نمیخوام اونقدر هزینه کنم در ثانی کیس هم دیپ کول هست و اگر مدل pab300 رو بگیرم دقیقا روی کیس خودم سوار میشه بدون کاستوم کردن و تغییرات
اتفاقا برد و گراف هم راگ هستن اما قصد خرید رایزر راگ رو ندارم هم هزینش بالاست هم روی کیس احتمالا باید تغییرات بدم برای نصبش چون روی کیسهای راگ بدون دردسر نصب میشه

گرین رو که کلا نمیخواستم بگیرم هرچند که گرین هم خارج از ایران ساخته میشه و صرفا اینجا فروش میره
من کیسهاشم خیلی قبول ندارم برندهای کولرمستر و کورسیر و دیپ کول رو میپسندم

بازم ممنونم از دوستان بابت تجربیاتی که در مورد این مدل نصب گرافیک با من به اشتراک گذاشتید
سپاس

بالا