• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید دوربین کامپکت ولی ماندگار

.:kamran:.

Registered User
لایک‌ها
95
درود
بنده آماتور هستم وقصد دارم دوربین مناسب و خوش قیمت بخرم ولی از یه طرف میخوام با کیفیت و ماندگار باشه که حالا حالا نخوام دوربین بخرم . توی دیجی کالا دوربین های سوپر زوم کامپکت نظرم را جلب کرد ولی برخی مشکل باطری داشتند . به نظرتون چی بخرم ؟ و آیا فوجی فیلم خوب هست یا نه ؟

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
درود
بنده آماتور هستم وقصد دارم دوربین مناسب و خوش قیمت بخرم ولی از یه طرف میخوام با کیفیت و ماندگار باشه که حالا حالا نخوام دوربین بخرم . توی دیجی کالا دوربین های سوپر زوم کامپکت نظرم را جلب کرد ولی برخی مشکل باطری داشتند . به نظرتون چی بخرم ؟ و آیا فوجی فیلم خوب هست یا نه ؟

دوست عزيز چقدر بودجه داريد ؟ الان دوربين عكاسي از 200 ت هست تا 8 ميليون !
شخصا به سوپر زومها علاقه ايي ندارم
در مورد برند توصيه ميكنم كانن تهيه كنيد .

.:kamran:.

Registered User
لایک‌ها
95
با تشکر
حدود 300 تا 500 تومن . از شکل و شمایل سوپر زوم ها چون شبیه دوربین های حرفه ای هست خوشم میاد وگرنه زوم زیاد اصلا به دردم نمیخوره . دوربین های جیبی هم به نظر ساده و بدون امکانات هستند . دوربینی که شبیه به دوربین حرفه ای باشد و باطری خوبی هم داشته باشد چی پیشنهاد میکنید ؟
دوست عزيز چقدر بودجه داريد ؟ الان دوربين عكاسي از 200 ت هست تا 8 ميليون !
شخصا به سوپر زومها علاقه ايي ندارم
در مورد برند توصيه ميكنم كانن تهيه كنيد .

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
با تشکر
حدود 300 تا 500 تومن . از شکل و شمایل سوپر زوم ها چون شبیه دوربین های حرفه ای هست خوشم میاد وگرنه زوم زیاد اصلا به دردم نمیخوره . دوربین های جیبی هم به نظر ساده و بدون امکانات هستند . دوربینی که شبیه به دوربین حرفه ای باشد و باطری خوبی هم داشته باشد چی پیشنهاد میکنید ؟

راستش در باره سوپر زومها اطلاعات چنداني ندارم .

بالا