lonelinesspains
Registered User
- نوشتهها
- 74
- لایکها
- 5
سلام ...
رفقا خیلی ممنون میشم من رو از این سردرگمی نجات بدید ...
میخوام برای این مدل سی پی یو و مین ( البته اگه این مین برای این مدل سی پی یو مناسب هست ) چند تا قطعه دیگه که نیاز دارم رو معرفی کنید که بیشترین همخوانی رو داشته باشه .
CPU AMD X2 +4200
MAIN ABIT - KN9 Ultra
مین مدل دیگه ای رو پیشنهاد می کنید ؟!
و حالا قطعات دیگه که نیاز دارم ، در ضمن ممنون میشم قطعات رو با قیمت روزشون معرفی کنید .
رم ، هارد دیسک ، کیس ، پاور و دی وی دی رایتر ...
...
و این طور که معموله باید موارد مصرف و بود جه ام رو هم بگم ،
من این سیستم رو برای کار های گرافیکی و برنامه های مهندسی مثل ANSYS و CaTia و گاها بازی میخوام تا بین سیصد تا چهار صد هزار تومان ام بودجه دارم و البته نمیخوام کیفیت رو فدای قیمت قطعات کنم .
در هر صورت ریش و قیچی دست خودتونه فقط ممنون میشم کمی سریعتر جواب بدید آخه این سیستم قبلیم دیگه داره نفسای آخرش رو میکشه میترسم هارد دیسکش بسوزه همه ی اطلاعاتم پاک بشه ... :wacko:
.
منتظرماااا .... :blush:
رفقا خیلی ممنون میشم من رو از این سردرگمی نجات بدید ...
میخوام برای این مدل سی پی یو و مین ( البته اگه این مین برای این مدل سی پی یو مناسب هست ) چند تا قطعه دیگه که نیاز دارم رو معرفی کنید که بیشترین همخوانی رو داشته باشه .
CPU AMD X2 +4200
MAIN ABIT - KN9 Ultra
مین مدل دیگه ای رو پیشنهاد می کنید ؟!
و حالا قطعات دیگه که نیاز دارم ، در ضمن ممنون میشم قطعات رو با قیمت روزشون معرفی کنید .
رم ، هارد دیسک ، کیس ، پاور و دی وی دی رایتر ...
...
و این طور که معموله باید موارد مصرف و بود جه ام رو هم بگم ،
من این سیستم رو برای کار های گرافیکی و برنامه های مهندسی مثل ANSYS و CaTia و گاها بازی میخوام تا بین سیصد تا چهار صد هزار تومان ام بودجه دارم و البته نمیخوام کیفیت رو فدای قیمت قطعات کنم .
در هر صورت ریش و قیچی دست خودتونه فقط ممنون میشم کمی سریعتر جواب بدید آخه این سیستم قبلیم دیگه داره نفسای آخرش رو میکشه میترسم هارد دیسکش بسوزه همه ی اطلاعاتم پاک بشه ... :wacko:
.
منتظرماااا .... :blush: