• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید سی پی یو و گرافیک مادربرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

King Of Net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
الان که دارم از تهران میگیرم... اینجا که ندارن از این گرافیکا بقیه قطعات هم گرونه
این سیستمی که گفتم خوبه؟

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
به نظر من با ۴۰۰ تومن اگر فقط برای گیم میخوان بهترین انتخاب خرید یه XBOX 360 هست. با ۴۰۰ تومن فکر کنم یه Arcade بشه خرید.
بهترین سیستم برای بازی هم فعلا به این دستگاه نمیرسه. در ضمن مشکلات داشتن سیستم عامل هم نداره برای کسی که وارد نیست.
اگر آدم آینده نگری هم هستید حتما پلی استیشن ۳ تهیه کنید. فعلا ک‍پی خور نیست و خوب بازیهاش گرونه. ولی گرافیکش فوق عالی و بالاتر از ۳۶۰ هست. ولی به زودی کپی خور میشه.

در ضمن با وصل کردن مودم ای دی اس ال به ۳۶۰ و نصب یه کی برد میتونید اینترنت هم استفاده کنید. و همینطور موزیک و فیلم و غیره. به نظر من یه شخص ناوارد فقط استفادش از کامپیوترش همینه .

King Of Net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نظر من با ۴۰۰ تومن اگر فقط برای گیم میخوان بهترین انتخاب خرید یه XBOX 360 هست. با ۴۰۰ تومن فکر کنم یه Arcade بشه خرید.
بهترین سیستم برای بازی هم فعلا به این دستگاه نمیرسه. در ضمن مشکلات داشتن سیستم عامل هم نداره برای کسی که وارد نیست.
اگر آدم آینده نگری هم هستید حتما پلی استیشن ۳ تهیه کنید. فعلا ک‍پی خور نیست و خوب بازیهاش گرونه. ولی گرافیکش فوق عالی و بالاتر از ۳۶۰ هست. ولی به زودی کپی خور میشه.

در ضمن با وصل کردن مودم ای دی اس ال به ۳۶۰ و نصب یه کی برد میتونید اینترنت هم استفاده کنید. و همینطور موزیک و فیلم و غیره. به نظر من یه شخص ناوارد فقط استفادش از کامپیوترش همینه .

می خواد کامپیوتر بگیره واسه انعطافش. کنسول که پلی استیشن چند تا لنز سوزونده دیگه از اونا خسته شده کامپیوتر می خواد بگیره. کامپیوتر هم بازیهای خوبی داره.
پلی استیشن 3 که هنوز کپی خور نیست خریدش به صلاح نیست. هر وقت کپی خور شد کام رو میفروشه به جاش میگیره. xbox هم که بی خیالش چون کنسول نمی خواد
ممنون

King Of Net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بالاخره لیست اماده شد

CPU : Dual Core E5200 2.5GHz

VGA: Connect3D HD4670

MB:Elitegroup P43T-A

RAM : 2*1 GB BUSS 800

HDD 250 hitachi

DVD rw ASUS