• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید لپ تاپ سفارش اروپا

serboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و درود خدمت تمامی دوستان
من میخوام یه لپ تاپ Hp envy k007ne بخرم ولی دنبال کیبورد انگلیسیش هستم بیشتر جاها زنگ زدم از دیجی کالا گرفته تا بازار تهران البته نه همه فروشگاها...
سوالم اینه چجوری و از کجا میتونم این لپ تاپ رو کیبورد انگلیسیش رو گیر بیارم؟
نمایندگی خاصی هست که داشته باشه؟
اصلا معتبرترین گارانتی برای لپ تاپ های HP چیه؟
فکر نمیکنم انگلیسی بودن کیبورد ربطی به سفارش اروپا بودن داشته باشه ولی اگه داره چطوری و از چه نمایندگی کدوم فروشگاه یا پخشی میتونم سفارش اروپا گیر بیارم؟
با تشکر

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام و درود خدمت تمامی دوستان
من میخوام یه لپ تاپ Hp envy k007ne بخرم ولی دنبال کیبورد انگلیسیش هستم بیشتر جاها زنگ زدم از دیجی کالا گرفته تا بازار تهران البته نه همه فروشگاها...
سوالم اینه چجوری و از کجا میتونم این لپ تاپ رو کیبورد انگلیسیش رو گیر بیارم؟
نمایندگی خاصی هست که داشته باشه؟
اصلا معتبرترین گارانتی برای لپ تاپ های HP چیه؟
فکر نمیکنم انگلیسی بودن کیبورد ربطی به سفارش اروپا بودن داشته باشه ولی اگه داره چطوری و از چه نمایندگی کدوم فروشگاه یا پخشی میتونم سفارش اروپا گیر بیارم؟
با تشکر
سلام عزیز. این لپ تاپ به راحتی گیرتون نمیاد. پس فکر کنم اگر توی بازار هم پیدا کنید با کیبورد انگلیسی پیدا کنید. ضمنا فکر نکنید اونایی که سفارش اروپاست یه کیفیت دیگه داره. اینا همش ذهنیتهایی است که فروشنده ها بر اساس منافع واسه مشتریها ایجاد می کنن. شما ببینید اصلا توی بازار گیرتون میاد یا نه.

serboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب فرق که قطعا میکنه الان مثلا مدل های جدید دل رو ببینید همش خرابی داره خو کیفیت اصلی دل که اینجوری نیست من خودم یه دل دارم سفارش لهستان یعنی تو خود لهستان اسمبل شده الان سه ساله دارم مثل بنز ازش کار میکشم آخ نگفته هنوز...
ولی من دنبال سفارش اروپا بودنش نیستم میخوام کیبوردش عربی نباشه...

fekri_e

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز من همین لپ تاپ رو سفارش آلمانش رو دارم
امروز هم یکیش رو باز کردم برای مشتریم . واقعا با کیفیت است . تاچ فوق العاده داره در ضمن موجودی من دارای لولای 360 درجه است که واقعا استفاده از اون رو شبیه تبلت می کنه .
مشخصاتش رو ببینید :
HP Envy x360 15-w000ng Notebook i5-5200U HD GF 930M Windows 8.1
Intel® Core ™ i5-5200U processor
Memory4096 MB
, DDR3L 1600 SDRAM, single-channel, 2 memory banks, 1 unoccupied
39.6 cm (15 ") HD 16: 9 Touch LED display (antiglare), Webcam
4 GB RAM, 500 GB hard drive
NVIDIA GeForce 930M graphics (2048 MB), HDMI, USB 3.0, Wi-Fi n, BT
Windows 8.1 64-bit, battery life up to 4 hours 3 kg
خود لپ تاپ از عکس هاش خیلی قشنگ تر بود بدنه آلومینیومی فوقالعاده زیبایی داره . تقریبا شبیه مک بوک . در ضمن سنسور جیوه ای هم داشت .

بالا