سلام من سالیانه سال هست عشق پاترول رو دارم الان هم به عنوان اولین ماشینم قصد خریدش رو دارم چند تا سوال دارم که لطفا به طور واضح پاسخ بدید پیشاپیش ممنونم
1-صدی چقدر میسوزونه در بدترین و بهترین حالت؟هم دو درب و هم 4دربش.
( دو در سالم تو شهر صدی 12 تا صدی 14 ) تو جاده ( صدی 9 تا صدی 11 با سرعت معقول ! ) ( 4 در هم در شهر صدی 15 تا 19 و در جاده با سرعت معقول صدی 13 تا 15 ) ( جفتشم دارم )
2-هیدرولیک کردن فرمان چقدر خرج داره؟ خ
رجشو نمیدونم . بهتره مدل زیر 70 اصلا نخرید درسته پاترول به مدل نیست ولی مدل زیر 70 خریدش معقول نیست مدل های بالای هفتاد هم همه هیدرولیک و کولر دارن
3-انژکتور کردن چقدر خرج داره؟خصوصا 4 درب.
بیا بیرون از فکرش ارزش نداره
4-نحوه تشخیص موتور زد؟
صدای زد بیشتر از مگا هست ( رو در سوپاپ هم میزنه نیسان زد ولی راه تشخیص نیست چون رو مگا میشه درسوپاپ زد انداخت . ) بعضی هاشون رو مانیفولد زده Z24 . خودتو درگیر این هم نکن . زد رو میگن ژاپن مگا رو میگن کره ولی اونطوری نیست که شما فک کنی وای این چون مگا موتوره پس بگا موتوره ! نه داداش پاترول سوار نباید خودشو اسیر این اسم ها کنه
5-خرج میانگین درسال؟
بستگی به سواری . تمیزی ماشین چه ظاهری چه باطنی متفاوت هیچ قیمت مشخصی نداره
6- چهاردرب خوبه یا 2 درب؟(من خودم استایل 4 درب رو دوست دارم)
بسته به استفاده داره . آفرود سبک و نیمه سنگین به همراه خانواده و بار پاترول 4 در 6 سیلندر
افرود سنگین و جوون پسند و لش بازی تو کوه و بیابون پاترول دو در 4 سیلندر
چهار در یه سری نقاظ ضعف داره یه سری نقاط قوت
خرج تعمیر موتور بالا
قطعه کم و تعمیر کار هرکی نیست
طول زیاد سایز ماشین
سواری نرم و بی سر صدا
وزن زیاد و خرابی کمک ها ( هم دو در هم چهار در )
جا دار مطمئن زیبا امرسان ؟
))
دو در خشک ( فابریک )
استایل خیلی قشنگتر ( سلیقه )
جوون پسند تر . کم خرج یا به عبارتی در صورت سلامت بی خرج ! لوازم فراوون و ارزون . تعمیر راحت .
7-مهمترین نکات قبل از خرید؟
چک کردن بدنه ( اعم از پوسیدگی جوش تَرَک کج بودن شاسی . رنگ دار یا نبودن )
پاترول باید بدنه اش سالم باشه ! موتورش با 5 تومن به بهترین نحو ممکن در میاد ولی بدنه نداشته باشه یه ریال نمیارزه الان پاترول دو در من موتورش صفر یعنی تک استارت بعد سه هفته روشن هرجاااااااااااا میخوام میرم سالم بدون روغن کم کردن اب کم کردن خلاصه موتور نو نو نو تعویض خودم هست . ولی بدنه اش یه ریال نمیارزه همه اش پوسیدگی! در عوض چهار درم بدنه سالم موتورشم سالم ( ماشین کلا 111 هزار تا کار کرد )
چک کردن دیفرانسیل ها . لوک های چرخ های جلو . گیربکس بدون صدا و زوزه . دنده های کمک سالم و بی صدا و بی زوزه . دف ها بی زوزه . بدون روغن کم کردن
چک کردن کمک ها و زیربندی و جلو بندی . سر صدای داخلی اتاق . تزئین داخل کابین ( فابریک به درد نخوره پاجرویی به اصطلاح خوبه ) سلامتی امپر ها . سلامت برقی کامل سیم کشی
8-فرد منصفی هست برای خرید کسی که تو کار خرید و فروشش باشه .
خیر همه قیمت خون پدرشون میزارن پاترول هاشونو ! ماشین رفیقمو جمع کردیم براش 17 تومن درومد الان زنگ زده میگه میخوام بفروشم میگم چند میگه 30 گذاشتم تا 27 میدم ! میگیری منظورمو ؟ اینا فک کردن طلاس دو تا سپر افرود و دو تا گالون و یه باربند و یه پروژکتور و چهار تا لاستیک
9-حجم باکش چقدره؟
جدا این همه وقته ماشین دارم نمیدونم ! 60 حساب کن شما . قابلیت افزایش داره میتونی بزرگ کنی باک رو زیاد هزینه نداره
و اینکه کدوم مدل موتورش بهتره:
Mega
p40
یا سری زد