• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای زدن سایت

mx10

Registered User
لایک‌ها
1
سلام. میخواستم یه سایت بزنم. اما خب نیاز به یه کم راهنمایی داشتم. اول اینکه سایت دانلود از چه راه هایی درآمد دارن؟ من نزدیک به 5-6 گیگ هاست دارم. اگه بخوام یه سایت دانلود کوچیک (مثل دانلود نرم افزار و بازی و ... آندروید) بزنم، به نظر شما خوبه؟ مثلا اینکه لینکهای مستقیم تا دو ماه موجود باشه و بعد از دو ماه پاک بشهو هم اینکه لینک کمکی مثلا از رپیدشر بذارم که واسه همیشه بمونه. (در مورد رپیدشر هم لطفا راهنمایی کنید(که اینکه آیا با این لینک کمکی که میذارم میتونم درآمد کسب کنم ازش یا نه) و راهنمایی های دیگه). خیلی سوالهای دیگه توی ذهنم بود که الان این چند خط رو نوشتم همش یادم رفت.(خسته نباشم) :دی. دیگه خلاصه هرکی از دستش هرچی برمیاد واسه رو کنه ممنونش میشیم. مرسی از همه

Last edited:

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
5-6 گیگ هاست داری ؟

میهن دانلود مستند میذاره 16 گیگ حجمشه ، 3 تا دی وی دی هست .

saeed00013

Registered User
لایک‌ها
492
5-6 گیگ هاست داری ؟

حسین نگفت که می خواد مثه میهن دانلود باشه که!

پ.ن: اگه بخوای برنامه و بازی کم حجم بزاری مثلا حداکثر 20 مگ
و روزی 5 ، 6 تا مطلب بزاری این هاست تا دو سه ماه کفایت می کنه
اما اگه واقعا تصمیم داری یه سایت درست حسابی راه بندازی باید بیشتر خرج کنی و وقت بزاری;)
موفق باشی

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
در دراز مدت با این حجم به جایی نمیرسید. برای استارت میتونه خوب باشه.
در ضمن سیستم پاک کردن فایل رو فراموش کنید. چون به مرور خیلی از بازدید کنندگان از موتور های جستجو میان که ممکنه شما لینک مستقیم رو برداشته باشید و تاثیر خوبی نداره.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798

اما اگه واقعا تصمیم داری یه سایت درست حسابی راه بندازی باید بیشتر خرج کنی و وقت بزاری;)
موفق باشی

تعداد سایتای دانلود الان خیلی زیاد شده و اگه کسی بخواد موفق باشه باید خیلی بیشتر از اینها هزینه کنه

این حجم به هیچ جا نمیرسه ، حتی اگر بگیم نرم افزار 20-30 مگابایتی بذاره ، شما فکر این رو بکن که این حجم رو چجوری میخواد دانلود و اپلود کنه روی هاستش ؟

پس اینجا یه vps هم نیازه ، اگر vps گرفت ، پس هاست دانلود هم نیازه

در ضمن شما ترافیک ماهیانه رو هم در نظر بگیر

پس در نتیجه برای راه اندازی سایت دانلود خیلی باید هزینه بشه تا یه سایت درست و حسابی بیاد بالا

البته تجربه و علم و دانش در زمینه وب مهمترین چیز هست که به نظر میاد این دوست عزیز تجربه ای ندارن .

mx10

Registered User
لایک‌ها
1
5-6 گیگ هاست داری ؟

اما اگه واقعا تصمیم داری یه سایت درست حسابی راه بندازی باید بیشتر خرج کنی و وقت بزاری
موفق باشی

جواب دوست اولمون رو شما دادی، مرسی
اما در مورد خودتون بگم
من که آخرای مطلبم گفتم که لینک غیر مستقیم هم میذارم که اونها همیشه باشه
و هروقت به درآمد رسید، از همون درآمد اولش خرج خرید هاست و بقیه چیزها میکنم
امیدوارم منظورمو رسونده باشم

در دراز مدت با این حجم به جایی نمیرسید. برای استارت میتونه خوب باشه.
در ضمن سیستم پاک کردن فایل رو فراموش کنید. چون به مرور خیلی از بازدید کنندگان از موتور های جستجو میان که ممکنه شما لینک مستقیم رو برداشته باشید و تاثیر خوبی نداره.
برای استارت منم منظورم بود دوست عزیزم
آخه وقتی که لینک غیر مستقیم همیشه باشه، دیگه بعد از چند ماه فکر نمیکنم پاک کردن فایلها مشکلی داشته باشه
اگه کسی از توی گوگل مثلا بیاد توی سایت من لینک مستقیم رو امتحان کنه که درست نیست
و چون این مطلب واسش مهم بوده، حتما از لینک غیر مستقیم هم استفاده میکنه
تشکر از توجهت دوست خوبم

تعداد سایتای دانلود الان خیلی زیاد شده و اگه کسی بخواد موفق باشه باید خیلی بیشتر از اینها هزینه کنه

این حجم به هیچ جا نمیرسه ، حتی اگر بگیم نرم افزار 20-30 مگابایتی بذاره ، شما فکر این رو بکن که این حجم رو چجوری میخواد دانلود و اپلود کنه روی هاستش ؟

پس اینجا یه vps هم نیازه ، اگر vps گرفت ، پس هاست دانلود هم نیازه

در ضمن شما ترافیک ماهیانه رو هم در نظر بگیر

پس در نتیجه برای راه اندازی سایت دانلود خیلی باید هزینه بشه تا یه سایت درست و حسابی بیاد بالا

البته تجربه و علم و دانش در زمینه وب مهمترین چیز هست که به نظر میاد این دوست عزیز تجربه ای ندارن .

دوست خوبم
من که همون اول اشاره کردم که یه سایت مخصوص آندرویدیها
نهایت نرم افزارها و بازی های آندروید 5 مگابایته
البته بازیها و نرم افزارهای حجیم از 20 مگابایت گرفته تا حتی 600 مگابایت هم هست
ولی من اشاره کردم که با این امکانات میخوام شروع کنم
و از اولین درآمدهایی که داشته باشم(هرچقدر هم که کم) شروع میکنم به هزینه برای وسعت سایتم
از توجه شما هم ممنونم

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
لینک های غیر مستقیم مهمه اما به عنوان کمکی. این رو در نظر داشته باشید کسی که اومده تو سایت شما ممکنه چند سایت دیگه هم مثل شما رو باز کرده باشه. اینجا بحث رقابت مطرح میشه. خوب اینطوری سایت شما رو میبنده و از سایت رقیب دانلود میکنه.

mx10

Registered User
لایک‌ها
1
لینک های غیر مستقیم مهمه اما به عنوان کمکی. این رو در نظر داشته باشید کسی که اومده تو سایت شما ممکنه چند سایت دیگه هم مثل شما رو باز کرده باشه. اینجا بحث رقابت مطرح میشه. خوب اینطوری سایت شما رو میبنده و از سایت رقیب دانلود میکنه.

درسته
خب منم واسه استارت میگم اینجوری باشه
چند دفه تا حالا گفتم که، همین که به درآمد رسید. اولین درآمدهامو خرج خرید هاست میکنم
اینطوری، باعث میشه هاست من بیشتر بشه، و بنابراین لینکهای مستقیم دووم بیشتری بیارن
مرسی از توجهتون

mx10

Registered User
لایک‌ها
1
راستی بچه ها
کسی هست که قالب سایت آندرویدیها رو نصب کرده باشه؟
liparis.ir/indroid
لطفا لینک بالا رو ببینید
فکر میکنید مشکلش کجاست؟

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
سلام

انتظار نداشته باشيد كه همين فردا سايت بزنيد پس فردا بشه منبع در آمد.. كار سختيه..

ولي كار نشد نداره.. يه سايت بزنيد كه تا الان كسي نزده.. خرجش كنيد..

kia_hajix

Registered User
لایک‌ها
34
دوست عزیز قبل از هر چیز بگم که تکی کار سختی هست و باید کمه کم یک تیم 3 نفره باشید تا بتونید در زمان کم معروف بشید
در مورد هاست هم باید بگم که شما روی همون هاست اولیه شروع کنید در صورت موفقیت یا هاست دانلود و یا سرور تهیه کنید مسئولین سرور خودشون انتقال میدم مطالب رو
ولی بازم می گم حتما یک تیم جمع کنید که خسته نشید از این کار

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
نیاز به تیم دارید !
تنهایی سرد شدن از کار رو هم افزایش میده

Ho3ein_B

Registered User
لایک‌ها
434
سیستم کلیکی فقط این سایت خوبه http://www.zarads.com هم چی دقیقه و به موقع واریز میکنن من قبلا تو سایت قبلیم 6 ماه باهاشون همکاری کردم واقعا عالی بودن ولی سیستم کلیکی بیشتر برای چتروما و جامعه مجازی خوبن نه سایت های تفریحی و دانلود

mx10

Registered User
لایک‌ها
1
سیستم کلیکی فقط این سایت خوبه سیستم کلیکی زر ادز - سامانه تبلیغات کلیکی هم چی دقیقه و به موقع واریز میکنن من قبلا تو سایت قبلیم 6 ماه باهاشون همکاری کردم واقعا عالی بودن ولی سیستم کلیکی بیشتر برای چتروما و جامعه مجازی خوبن نه سایت های تفریحی و دانلود

سلام

انتظار نداشته باشيد كه همين فردا سايت بزنيد پس فردا بشه منبع در آمد.. كار سختيه..

ولي كار نشد نداره.. يه سايت بزنيد كه تا الان كسي نزده.. خرجش كنيد..
دوست گلم
منم همچین انتظاری که ندارم
و میدونم که کار سختیه
و موافقم که کار نشد نداره
من قبلا تجربه زدن سایت دانلود داشتم(البته نه زیاد حرفه ای)
در هر صورت ممنون از نظرت دوست عزیزم

دوست عزیز قبل از هر چیز بگم که تکی کار سختی هست و باید کمه کم یک تیم 3 نفره باشید تا بتونید در زمان کم معروف بشید
در مورد هاست هم باید بگم که شما روی همون هاست اولیه شروع کنید در صورت موفقیت یا هاست دانلود و یا سرور تهیه کنید مسئولین سرور خودشون انتقال میدم مطالب رو
ولی بازم می گم حتما یک تیم جمع کنید که خسته نشید از این کار

میدونم دوست عزیزم
ما فعلا دو نفر هستیم، ولی خب اگه امکانش باشه و کارمون بگیره افزایش هم میدیم
منم نظرم همینه که فعلا با همین هاست شروع کنیم تا ببینیم خدا چی میخواد
مرسی از نظرت دوست گلم

نیاز به تیم دارید !
تنهایی سرد شدن از کار رو هم افزایش میده

واسه دوست قبلیمون توضیح دادم
از شما هم تشکر میکنم

سیستم کلیکی فقط این سایت خوبه سیستم کلیکی زر ادز - سامانه تبلیغات کلیکی هم چی دقیقه و به موقع واریز میکنن من قبلا تو سایت قبلیم 6 ماه باهاشون همکاری کردم واقعا عالی بودن ولی سیستم کلیکی بیشتر برای چتروما و جامعه مجازی خوبن نه سایت های تفریحی و دانلود

راهنمایی خوبی کردین
مرسی از توجهتون

mx10

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان دیگه کسی نیست راهنمایی کنه؟

sam500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کل کارای طراحی سایتتونو از طراحی تا هاست و سؤ می تونید بسپارید به وب وان. 5 گیگابایت فضا بر روی سرور اختصاصی نیز همراش هست مشخصات سرور هم تو قرارد میاد
لینکش:
زدن سایت

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
سلام.
بنده خودم قبلا چندتا سایت دانلود داشته ام که یکیشون هم موفق بود.
پیشنهاد می کنم سرور مجازی بخرید و همچنین یک اکانت 20 هزار تومانی آپلود بوی بخرید (برای کسب درامد.
اپلود بودی چند وقته یکسری اکانت با حجم 1 الی 10 ترابایتی ارائه می کنه که خیلی هم ارزونه و مقرون به صرفه ئ تا وقتی که شارژ کنی فایل هات حذف نمیشه و امکان کسب درامد داری.

بالا