• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای فروش

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
من یه گوشی jamin دارم که تایوانی هست و حدود یک سال قبل با گارانتی اکسون از مجتمع پایتخت 590 خریدم

حالا قصد فروش دارم تا یه گوشی قوی تر و جدید تر بگیرم
فعلا هم این 2 سه مدل توی نظرم هست :
HTC TyTN II
HTC Touch Diamond
و صد البته HTC Touch Pro اگه تا یک ماه دیگه بیاد و قیمتش زیر یک باشه ...

می خواستم ببینم بهترین جا برای فروش کجاست ؟
( علا الدین خوبه ؟ )
فقط بگم که ترجیح می دم به مغازه دار بفروشم حتی اگه بدونم داره ارزون تر می خره !

حدودا چند می خرند ؟
( هیچ گونه خط و خش و ضربه نداره و فقط یه بار مثل همه جمین ها اسپیکرش توسط خود اکسون عوض شده )

اگه ببرم علاالدین همون موقع می خرند یا باید بذارم تست بشه و فرداش برم پولشا بگیریم؟ ( چون من تهران زندگی نمی کنم و می خوام این هفته که برای کار دیگه ای میام تهران اینم بفروشم! شدنی هست یا نمیشه ؟ )

ممنون از همه دوستان

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اگه ببرم علاالدین همون موقع می خرند یا باید بذارم تست بشه و فرداش برم پولشا بگیریم؟ ( چون من تهران زندگی نمی کنم و می خوام این هفته که برای کار دیگه ای میام تهران اینم بفروشم! شدنی هست یا نمیشه ؟ )

ممنون از همه دوستان

همون موقع تستش میکنه و میخره ( تستش هم شامل یک تماس - گرفتن یک عکس با دوربین - فرستادن و دریافت یک موسیقی با بلوتوث و پخش اونه )

میدونم که ممکنه این حرفم کمی شما رو آزرده خاطر کنه اما حدوداً 150 برش میدارن . اینو گفتم که رفتی اونجا شوکه نشی .

یا حق.
63izs7n.gif

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
ممنون بابت جواب

ایول 150 :p ؟

خب اگه این طور باشه که نفروشم به نفعم هست

همین جور یادگاری نگهش می دارم ;)

الان نوش چند هست حدودا ؟

DANG3R

Registered User
لایک‌ها
2
سلام مهدی جان
والله نوشو که سرچی زدم چیزی گیرم نیومد ، حالا بایست بپرسم... خبرتون می کنم .
خب اگه بین این HTCها بخوای من اینارو بهت پیشنهاد می کنم
اولا نظرم روی Htc Diamond هستش و Tytn رو مردود می کنم:
1.diamond تقریبا یک سال از تایتن جدیدتره
2.ویندوز موبایل diamond 6.1 هست ولی تایتن 6
3.دایاموند سبک تر هست ... 80 گرم
4.زیباتر هست
5.در مورد نوع صفحه نمایش فرقی نداره ولی صفحه نمایش دایاموند 480x 640 پیکسل 2.8 اینچ هست و تایتن 240x 320 پیکسل 2.8 اینچ
6.دوربین دایاموند 3.2 هست ولی تایتن 3
7.حافظه و پردازنده تایتن 128 مگابایت RAM و 256 مگابایت ROM دارای پردازنده Qualcomm MSM7200, 400 Mhz هستش ولی دایاموند 4 گیگابایت و 192 مگابایت حافظه RAM و 256 مگابایت حافظه ROM دارای پردازنده 528 مگاهرتزی Qualcomm MSM7201A هستش ولی دایاموند دیگه مموری نمی خوره ...
8.دایاموند این قابلیت ها رو هم داره : Java MIDP 2.0 و دارای سیستم موقعیت یاب ماهواره ای (AGPS ) و سیستم تشخیص دست خط و TouchFLO 3D
ولی می خوای صبر کنی تا Touch Pro بیاد ؟
ولی دایاموند خیلی از تایتن خوشگل تره
چرا همون i-mate رو باز نمی گیری ؟ من ای میت رو به هیچی ترجیح نمی دم مخصوصا سری جدید Ultimatesh

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
اول از همه ممنون از پاسخ

نظر خودم که اول از همه روی تاچ پرو هست ( البته همون طور که گفتم اگه قیمتش زیر 1 باشه ) و بعدش هم همین دایموند

راستش از I-mate خاطره خوبی ندارم :p و در ثانی هیچ کدوم از مدل های ultimate را قابل رقابت با دایموند نمی بینم

حالا فعلا باید تا حدود 10 روز دیگه صبر کنم تا تاچ پرو ریلیز بشه و ببینم قیمتش چند هست تا بتونم تصمیم بگیرم

بالا