Mast forosh
Registered User
- نوشتهها
- 147
- لایکها
- 143
------
Last edited:
سلام دوست عزیز
والا حقیقتش تو ایران از وضعیتم تقریبا راضی هستم چون مجردم و خرج کسی رو کولم نیست
ولی چیزی که نگرانم کرده اینه نکنه مث ونزوئلا بشیم یا وضعیتی پیش بیاد با فرغون پول بریم نون بخریم یا قحطی بیاد همین الانشم طرفای ما به سختی نون و روغن جامد گیر میاد
چشم انداز کشور اصلا جالب نیست نمیدونم ارزش قاچاقی رفتن به کشوری مث ترکیه هست یا نه که البته شنیدم ترکیه هم نسبت به پارسال ارزش پولش نصف شده
من 6 ساله ترکیه زندگی میکنم و برعکس نظر دوستمون اصلا توصیه نمیکنم برید اروپا. فیدبک دوستام از سوید آلمان جمهوری چک اتریش اینه: زندگی سوسیال خوری / بخور نمیر. افسرده میشید. کشورهایی که مهر و محبت در اونها جایی نداره. زندگی سخت ماشینی. مثل مورچه باید در اروپا کار کنید تا بتونید بخورید و تموم که شد دوباره باید کار کنید تا عمرتون تموم بشه!دوست عزیز
احتمالا پاس نداری که این مدلی میخوای بری ترکیه
من خودم خارج از کشور بودم و راهی که میخوای بری رفتم و کلی پول از دست دادم
یه توصیه کنم
زیاد رو حرف ایرانی ها خارج از کشور حساب نکن
تو بدترین حالت در نظر بگیر و بسته به اون بسنج و برنامه بچین و برو جلو که ضرر نکنی
شرایط ترکیه خیلی بده برا زندگی بخصوص برا ایرانی ها
هدفتو بزار روی اروپا کشور ها بهتر
دوست عزیز الان شما بین همه این صحبت ها تونستی به نتیجه برسی؟ یکی میگه ترکیه خوبه اروپا بده یکی میگه اروپا خوبه ترکیه بده. یکی میگه امریکا یکی میگه کانادا.
شما اول به فاکتورهای اصلی توجه کن. یکیش کار یکیش ثبات یکیش وضعیت اقتصادی و رفاه یکی دیگه زبان و... شما که نمی خوای بری اونجا خودکشی کنی یا یک راست خدایی نکرده بیماری چیزی بگیری که بخوای به این چیزا توجه کنی. این حرفا چیه. شما اول به فاکتور های اصلی توجه کن. اگر کشوری همه این فاکتور ها رو داشته باشه خوبه اون آمار و ارقامش هم مسلما پایینه. در ضمن زندگی در کشور دیگه درصد بالایی به روحیات و شخصیت آدم بستگی داره و بعضی وقتها هم دلیه. الان یکی داره تو آلمان زندگی می کنه و حال می کنه یکی دیگه بدش میاد. مثلا خود من عاشق کانادا هستم و دربارش اطلاعات کافی هم دارم. یکبار هم برای مهاجرت به کبک اقدام کردم ولی متاسفانه دولت کانادا توی اون سال همه پرونده ها رو بست و دست ما موند تو حنا...بگذریم.
بعدشم با خودت رو راست باش. ببین چند چندی. اصلا تصور کن اونجا هستی چه کار می خوای بکنی. اول میگفتن یا پول یا تخصص الان من میگم هر دوش و از همه مهمتر زبان زبان زبان.
زبان بلد نباشی یعنی ارتباط ۰...اونجا اگر نتونی کار کنی و درامد کافی داشته باشی از اینجا بدتره. یک راست سقوط می کنی. کسی هم نیست به دادت برسه. اونوقت میشه افسردگی و خودکشی و دیگه بقیه داستان که درصد بالایی خودت مقصر هستی...شما هر جایی که درامد خوب داشته باشی میشه برات گلستان.
کلام آخر اینکه اصلا صرف رفتن مهم نیست. این فکر اشتباه محضه. کلی برنامه ریزی و زمینه سازی می خواد. بازم میگم با خودت رو راست باش ببین چند چندی. فقط به صرف رفتن توجه نکن. اینو کسی داره به شما میگه که ۱۰ ساله داره زمینه سازی می کنه با مدرک آیلتس ۶، ۱۵ تا مدرک شبکه، الانم در حال یادگیری برنامه نویسی، فوق لیسانس کامپیوتر و...ولی هنوز احساس می کنم اونطور که باید و شاید آماده نیستم و صد البته اگر بذارن بریم و سنگ جلو پامون نندازن...
شما اول سنگاتو با خودت وا بکن بعد تازه میرسیم به بحث روش رفتن...موفق باشید.
چطوری میتونم یه دختر برا ازدواج تو کشور پیدا کنم ؟ یه کشور کوچیک و ضعیف هست
نرم افزاری ، سایتی چیزی سراغ دارید؟
من 6 ساله ترکیه زندگی میکنم و برعکس نظر دوستمون اصلا توصیه نمیکنم برید اروپا. فیدبک دوستام از سوید آلمان جمهوری چک اتریش اینه: زندگی سوسیال خوری / بخور نمیر. افسرده میشید. کشورهایی که مهر و محبت در اونها جایی نداره. زندگی سخت ماشینی. مثل مورچه باید در اروپا کار کنید تا بتونید بخورید و تموم که شد دوباره باید کار کنید تا عمرتون تموم بشه!
Tinder جوابه![]()
بیت کویندوستان یکی ویزا توریستی یه کشور بتونه بگیره
و میره اونجا ، به فرض کشور خیلی دوری که تو ایران سفارت نداره و هیچ ارتباطی با ایران نداره
طرف میره اون کشور تو خاک کشورش تبدیل به اقامت موقت میکنه یا تمدید میکنه ویزا توریستی رو
برا بردن ارز باید چیکار کنه؟
چون نقدی نمیشه برد
از اون ور تمام بانک ها ایرانی تحریمن نمیشه حساب ارزی باز کرد
خیلی کشور هام برا ایرانی ها حساب باز نمیکنن یا خدمات نمیدن
قبل از اینکه ارز برسه به 30 تومن هر مسافر تا سقف 10 هزار دلار میتونست بصورت نقد از کشور خارج کنه , الان رو نمیدونم یه تحقیق کنیدبرا بردن ارز باید چیکار کنه؟
قبل از اینکه ارز برسه به 30 تومن هر مسافر تا سقف 10 هزار دلار میتونست بصورت نقد از کشور خارج کنه , الان رو نمیدونم یه تحقیق کنید
دوست عزیز گفتم تا سقف 10 هزار دلار , نگفتم باید 10 هزار دلار خارج کنید ,ممنونم
باید برای حدود ۱ سال خورده ای نگهش دارم تو مقصد
۱۰ هزار دلار پول زیادیه نداریم
برای اقامت کاری شما باید از ی کارفرما تو یونان پیشنهاد شغلی داشته باشیسلام دوستان . اقام کاری کشور یونانبه چه مراتبی است؟؟