یکم جوش شیرین میزنن البته طعمش رو بد میکنه و به جای پیاز فکر کنم ابش رو میگرفتن . حالا نمی دونم ابش یا تفالشو می زدن با گوشت و تو یخچال می زاری . رو اتیشم سریع باید بگردونی
یه راهکار ساده و سریع هم من تست کردم بد نشده. البته واسه وقتایی که خیلی عجله است.
از این همبرگرها یا کبابهای حاضری ( بهترینش همون 202 ) رو بخر یه چندتا شو بذار یخش آب بشه بعد با گوشتت مخلوط کن و یخورده ورز بده. هم یخورده طعم کبابت عوض میشه و هم دیگه سر منقل نمیریزه. تعدادش هم با یه بار درست کردن دستت میاد