با سلام خدمت دوستان گرامی یکی ازدوستانم یه 7950 سافایر داره میخواد کراسفایر کنه حتما باید همین برند سافایر رو بگیره یا برند های دیگه با سرعت هسته های متفاوت هم میشه باهاش کراس کرد .مرسی
سلام.سیستم من کراس فایر است اما سری 6800 هر دو از یک برند هستند سری 7000 یکسری ویژگی های خاص خودش رو داره مثلا حتی از دو سری متفاوت مثلا 7800 و 7900 هم اگر کراس بشوند مشکلی پیش نمیاد و نتیجه مورد نظر کسب می شود ...ولی تجربه من در مورد سری 6000 میگه کراس فایر دوکارت از دو برند در سری 6000 توی یکسری برنامه ها باگ یا هرچیز دیگری است کراس فایر شناخته نمی شوند مثلا برنامه GPU-Z کراس فایر رو فعال اعلام نمی کند با اینکه هر دو کارت را نمایش می دهد اما توی کتالیست همه چیز درست است در مورد فرکانس های مختلف در کل اگر یک برند و یک مدل باشند کار ساده تر پیش می رود اما اگر امکان خرید از همین برند فعلی نیست در دی کلی مشکلی پیش نمیاد ولی اگر خیلی ریز بین باشیم چون در کراس فایر یک فریم توسط کارت اصلی و دومی توسط کارت دوم تولید می شود سرعت کمتر یا بیشتر کارت دوم یک مقداری شاید تصویر نامنظم ایجاد کنم(اندازه سر سوزن) این نکته خیلی ریز وجود داره این مورد هم هست که وقتی واسه یکی از دوستان یک دونه پاور کالر بستیم یک دونه سافایر که 40 مگاهرتز پاورکالر فرکانس هسته بیشتری داشت،بازی ها عالی اجرا می شدن
پس اولویت اول همون برند و مدل خریداری کنید
این نکته رو هم یادتون باشه قبلا ای ام دی برای کراس فایر آپدیتهای جداگانه ای داشت با عنوان کپ اما الان آپدیت ها داخل خود درایورهای اصلی هستند و نیازی به نصب کپ نمی باشد.
http://www2.ati.com/drivers/beta/amd_catalyst_13.3_beta2.exe
موفق باشید
اگر دو گرافيك چيپشون يكي باشه مشكلي نيست