• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای یادگیری بورس

eeeeeeehsan

Registered User
لایک‌ها
89
سلام دوستان
منبع معتبر و آپدیتی برای یادگیری بورس میشناسین؟ ویدئوی آموزشی یا کتاب. ویدئوهای حامد ثقفی و پشوتن مشهوری نژاد رو درموردشون شنیدم، خوب هستن؟

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
پرسیده بود کدوم کلاس برم گفتم کلاس نمی‌خواد الفبای بورسو با پی دی آف هایی که تو اینترنت هست یاد بگیر و بعد تحلیل های دیگرانو بخون و بررسی کن که توی سایت ها و کانال ها ریخته یکمم استاندارد های حسابداری رو بخون بعد با پول خیلی کم معامله کن تا یه چیزاییو با تجربه یاد بگیری
به شخصه اینجوری یاد گرفتم و دو سال طول کشید تا یاد بگیرم البته الانم خودمو متوسط می‌دونم و حالا حالا مونده تا حرفه ای بشم

اینم گفتم که این توضیحات فقط برای تحلیل بنیادی هست و تکنیکال قضیه اش فرق می‌کنه و من اطلاعات در این زمینه ندارم :general505:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
البته راستشو بخوای چند روز هست دارم فکر میکنم که بهتره از بورس بکشم بیرون وضع مملکت واقعا نرمال نیست!
من سر به سر بشم قطعا خارج میشم من بدترین موقع تو اوج شاخص وارد بورس شدم خیلی ضرر کردم الان که یعنی وضع سبدم خوب شده 15 درصد از اصل سرمایه تو ضررم .من انشا الله سر به سر بشم کلا نقد میشم با قسمت کوچیک سرمایه فقط نوسانی کار می کنم 5-6درصد میگذارم حد سود و ضرر همین که حدش فعال شد نقد می کنم جز اینکه واقعا با احتمال بالای 90 به آینده سهم امید داشته باشم

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
بورس برای خرید و فروش آدمو از زندگی میندازه
چهار سهم با پدر مادر به دید ده ساله بخری تو کف قیمت
هر سال بری مجمع سود بگیری
و انگار آپارتمان خریدی
این خوبه

بالا