برگزیده های پرشین تولز

راهنمایی تمامی قطعات کامپیوتر

keyhan7174

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اگر بخام خودم یک کامپیوتر کامل درست کنم باید چندتا و چه قطعاتی رو بگیرم منظورم قطعات داخل کیس هست مهم ترین هاش رو به ترتیب برام بگین ممنون میشم
تمامی قطعات باید از یک برند باشند؟
کدوم برند بهتره؟

Last edited:

farshid0018

Registered User
لایک‌ها
152
سلام اگر بخام خودم یک کامپیوتر کامل درست کنم باید چندتا و چه قطعاتی رو بگیرم منظورم قطعات داخل کیس هست مهم ترین هاش رو به ترتیب برام بگین ممنون میشم
تمامی قطعات باید از یک برند باشند؟
کدوم برند بهتره؟

دوست عزیز برای داشتن یک عدد کیس کامل به این قطعات اصلی نیاز دارید
>مادربرد
>پردازنده
>رم
>پاور
>کیس
>هارد
>یک درایو نوری
پ.ن:برای پردازنده های قدیمی که گرافیک مجتمع پردازنده ندارند یک عدد گرافیک هم به لیست بالا اضافه میشه
در خصوص برند هم همچون اسمارت فون هست
چرا که شما نی تونید بگین به عنوان مثال ایفون از سونی یا نوکیا بهتر هست چرا چون هر شخص از یک دیدگاه نگاه می کنه و مقایسه می کنه
اما معروف ترین برند ها این موارد هست
>مادربرد(گیگابایت.ایسوس.ازراک.اینتل و در نهایت بایوستر)
>پردازنده تنها تو تولید کننده بزرگ هست که اینتل و AMD هستند
>رم (کینگستون. ای دیتا.کرویسر.جی اسکیل )
>هارد(وسترن دیجیتال. مکستور.سیگیت.و در خصوص هارد های لپ تاپی توشیبا و برند های قبلی)
پاور(انرمکس.کولرمستر.زالمن.ترماتیک.و انحصاری در ایران گیرین
>کیس در ایران کیس های ارزان قیمت پرفکت و ویرا .کولرمستر.دیپکول.زالمن.ترماتیک. ودر اخر کمپانی مورد علاقه خودم رادیامکس
>درایو نوری هم مدل مختلفی از پلکستور و سونی و سامسونگ و ایسوس هست در بازار
و در خصوص گرافیک هم دو تولید کننده چیپ های گرافیکی انویدا و AMD هستند که شرکت های همچون گیگابایت و ایسوس یا XFX یا سافاری مدل های غیر رفرنس کارخونه رو با قیمت های مختلف و مدل های متنوع وارد بازار می کنند
پ.ن برند های دیگری هم در خصوص قطعات هستند اگر جا افتاده اند به دلیل زیاد بودن و متنوع به بودن ان هاست نه به دلیل خوب نبودند

بالا