• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی ثبت شرکت ساخت و ساز

mr-hb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضمن سلام به همگی و تبریک سال نو،واسم چندتا سوال پیش اومده که امیدوارم به کمک دوستان جواب سوالامو بگیرم،حالا میرم سر اصل مطلب بنده کاردانی نرم افزار دارم و از خدمت زیر پرچم معاف شدم و با کمک یکی از دوستام یه شرکت کامپیوتری تاسیس کردیم،حالا من میخوام یه شرکت ساختمانی تاسیس کنم که سوالام از اینجا شروع میشه :
1-که نمیدونم باید سهامی خاص باشه یا عام!!!؟
2-میشه تعاونی باشه؟؟کدوم بهتره؟؟؟؟
در ضمن میخوام در کنار ساخت و ساز مثلا کارهای تعمیرات و بازسازی منازل و ... انجام بدم
3-حالا من که مدرکم کاردانی نرم افزار هست بنظرتون گیر میدن؟؟آیا میشه از مدرک کس دیگه ای استفاده کرد؟؟
پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم

mr-hb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نیست منو راهنمایی کنه؟؟؟

mr-hb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نیست راهنمایی کنه؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
سلام
حتما نیاز هست که شرکت بزنی ؟ چرا ؟
شرکت سهامی ( خاص و عام ) خیلی دردسر داره شرکت تعاونی هم همینطور . شرکت مسئولیت محدود بزنی راحت تر هستید .

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان بهتر راهنمایی میکنن ولی از روی این سوالهایی که پرسیدی معلومه اطلاعات زیادی ندارید ، حتما و حتما در مورد شرکت ها و انواعشون و مسایل حقوقی حاکم بر اونها مطالعه داشته باشید بعد دست به اقدام بزنید

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
هدف شما از ثبت شرکت ساختمانی چیه؟

1. بساز بفروشی؟ تعمیرات و بازسازی؟ این کارا شرکت نمیخواد برو فردا شروع کن!
2. انجام امور مهندسی و پیمانکاری(کار تخصصی)؟ شرکت میخواد و باید مدیرعامل و حداقل 2 نفر از 3 نفرتون مهندس عمران باشن با مدرک و هر چه سابقه کار داشته باشن امتیاز بهتری میگیرید.
3. اطلاعاتت خیلی کمه تو این زمینه، برو یک تحقیقات کامل انجام بده همه چی میاد دستت.
منم در همین حد میتونم کمک کنم و نه بیشتر!

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
چرا شرکت و این کار های اضافی

اگه واقعاً پول زمین ، شراکت یا ساختت و ساز رو دارید مستقیم وارد بازار ملک شید و برید به این بنگاهیا سر بزنید و با یکی مشارکت کنید

چه بسیارن آدمایی که پول ساخ ندارن زمین دارن . بلعکس

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
کسی نیست منو راهنمایی کنه؟؟؟

ثبت کردن شرکت راحته ولی سرو کارتون با مالیات میفته و باید سر سال مالیات بدید بهتره ابتدا کار رو شروع کنید و بعد از اینکه کارتون گرفت و دیدید جواب گرفتید و اگر نیاز بود شرکت ثبت کنید

mr-hb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا از همه دوستانی که منو راهنمایی کردن ممنونم،اره درسته اطلاعاتم کمه واسه همین اومدم تو انجمن سوالمو مطرح کردم،باید بگم که من واسه این گفتم شرکت(حالا نوعشو نمیدونم عام-خاص- تعاونی) واسه اینکه بتونیم از تسهیلاتی مثل واگذاری زمین بصورت تعاونی و از اینجور مساعلش استفاده کنیم،من منظورم یه چیز تو همین مایه ها بود یا هم یه شرکت پیمانکاری واسه تعمیرات و بازسازی منازل،یکی از دوستان هم گفته بود همینجوری بدون ثبت شرکت کارهای پیمانکاری رو انجام بده ولی خوب اگه من همچین کاری بخوام انجام بدم،اونوقت اولا اون طرف که به فرض محال به من کار بگه از کجا باید به من اعتماد کنه و در ثانی چه طوری تبلیغات و از اینجور مسائل و انجام بدیم،بعدشم من که گفتم کاردانی نرم افزار دارم ولی شاید بطونم یه مدرک عمران یا معماری گیر بیارم
بازم از راهنمایی های همه ممنونم

بالا