• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی جهت تأسیس گیم نت

7star

Registered User
لایک‌ها
280
سلام
چند وقتی است که به فکر تأسیس گیم نت در شهرک خودمون هستم اما به دلیل نداشتن سرمایه نتونستم اجراش کنم! چند روز پیش که با دایی ام در این باره صحبت کردم، حاضر شد که سرمایه لازم را من بدهد! به همین خاطر تصمیم گرفتم که گیم نت را تأسیس کنم!
یه کم از شهرکمون براتون بگم:
1. جمعیت تقریبا 3 هزار نفر، اکثرأ هم نوجوان و جوان هستند.
2. توی شهرک اصلا گیم نت نداریم!
3. یه مغازه سراغ دارم با اجاره ماهیانه 100 هزار تومان! بیشتر جونها هم همین حوالی جمع میشن!
با توجه به اطلاعات شهرک، آیا تأسیس گیم نت به صرفه است یا نه؟ چرا؟
دستگاه ها، کنسول بازی(ps‏ یا xbox) باشن یا کامپیوتر؟ چرا؟
و اگر نکته ای را لازم میدانید، بیان کنید.
ممنون میشم راهنمایی کنید!
سپاس

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
اگه بتونی یه جایی بزنی که نزدیک مدرسه پسرانه (راهنمایی یا دبیرستان) باشه به نظر من کارت بیشتر میگیره
من گیم نتی رو میشناسم که از شانس خوبش گیم نت تقریبا نزدیک دانشگاه و یک دبیرستان بود که بنده خدا گیم نت رو تا ساعت 4 صبح باز داشته و مشتری داشته حالا تو شهر شما نمی دونم

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
کامپیوتر باشه
و اینترنت داشته باشه و lol و Dota2 نصب کنی
زیاد دوست و رفیق پیدا نکنی و دور خودت جمع نکنی چون میشی ایستگاه صلواتی
با رفیقات طی کن که گیم نت خرج داره
محل شلوغی هم نباشه که رفت و آمد باشه که کسی شکایت کنه.
مسابقه و جام تیم و بازیکن شاخ هم که بیاری گیم نت اسم در میکنی
بروز بودن طراحی تبلیغات خیلی مهمه
بعضی موقعها باید بگردی یکسری بازی های جالب و خاص پیدا کنی رونق بدی گیم نت رو اکانت ماهیانه بده راحت تر از همه چی.
تو تمام انجمن های بازی با اسم گیم نت اکانت بساز فعال باش و دوستهای گیمر جمع کن

ahmadtn

Registered User
لایک‌ها
68
من قبلا گیم نت داشتم داداش بعد فروختم
یه تجربه که دارم بهت میگم کار گیم نت نهایتا 1 سال داغه بعدش تکراری میشه یعنی تا افتتاح کردی همه میان حال میکنن وقتی تکراری شد نصف مشتریا میرن جایه دیگه باید تو یک سال بول جمع کنی فقط
هواست باشه فقط باید جمع کنی مگنه بعد یک سال یا باید همه سیستمارو جدید کنی یا دوباره از نو
من خودم دوباره میخوام بزنم گیم نتو ولی بیشتر ساعتی 800 نمیشه داد چون یه بچه هر روز با 500 تومن میاد بازی حالا تو چه ساعتو ببری رو 1000 یا 2000 فرقی نمیکنه البته این تو محله فرق داره محله ایی که من زدم وضعشون تعریفی نداشت که بخوان روزی 10 هزار خرج کنن

Last edited:
بالا