• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی جهت خرید گیرنده دیجیتال

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
سلام

یه گیرنده دیجیتال میخوام بخرم که امکانات خوبی داشته باشه

امکانات مورد نظرم :

Hdmi داشته باشه
کیفیت تصویر HD
ضبط برنامه ها برروی فلش مموری USB یا هارد اکسترنال با منبع تغذیه جداگانه
پشتیبانی از فرمت تصویر: mp, mkv, divx, avi, dat, mpg, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob
پخش فیلم و عکس از فلش مموری یا هارد اکسترنال با منبع تغذیه جداگانه
ظاهری قشنگ داشته باشه
بتونه با انتن رومیزی کانال ها رو صاف بگیره
قیمت حدود 70 تا 80 باشه خوبه

این مدل رو هم پیدا کردم :
دستگاه گیرنده دیجیتال تلویزیون XDVB-333‎
ایکس.ویژن :: X.VISION
product_image_38512_57576.jpg

اگر شد عکس و قیمت هم بزارید
منتظر نظرات شما هستم :wub:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
هرچي ميگيري دقت كن گارانتي درست و حسابي داشته باشه...
همين ايكس ويژن خوبه.

ممنون برادر
آره گارانتی خیلی مهمه این مدل هم گارانتی مادیران داره که فکر کنم خوب باشه
:heart:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
یه سری از این مبدل ها رو وحید رکس (یا همون یوزر قطعه) تو بازارچه ی همین جا میفروشه.من امروز یکی اش رو از یکی از دوستام گرفتم.فایل های اچ دی رو بدون مشکل (با زیر نویس فارسی) باز میکنه.هنوز کانال باهاش جستجو نکردم ولی چیز جمع و جور و خوبیه.فکر کنم خودش هم گارانتی میکنه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
یه سری از این مبدل ها رو وحید رکس (یا همون یوزر قطعه) تو بازارچه ی همین جا میفروشه.من امروز یکی اش رو از یکی از دوستام گرفتم.فایل های اچ دی رو بدون مشکل (با زیر نویس فارسی) باز میکنه.هنوز کانال باهاش جستجو نکردم ولی چیز جمع و جور و خوبیه.فکر کنم خودش هم گارانتی میکنه

من میخواستم از چاره بگیرم تا ارسالش رایگان باشه اونم تموم کرده متاسفانه :(
باشه ممنون میپرسم ببینم داره یا نه

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
قوی ترین دستگاه بازار اگه اشتباه نکنم دنای هست با سی پیو 600 مگاهرتز :ی قیمتشم شده 90 خورده تومن :ی

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
لینکی دارید ازش
ممنون :heart:

ماشالله چی گرون نشده :hmm: ای تف بیاد به اون ... :D
گیرنده دیجیتال تلویزیون denay - P30World Forums
یکی از دوستان میگفت شده نود خورده ولی اینجا زد 52 تومن :ی
گیرنده دیجیتال DENAY STB323-
ولی اینجا زده همون 95 تومن :ی
گیرنده دیجیتال تلوزیون دنای Denay (با گارانتی 60 ماهه) ارزان تر از همه جا - فروشگاه آنلاین گولد شاپ
یه کابل اچ دی ام ای هم روش مجانی میده

سایت اصلی شرکت
http://www.saray.ir/

پ.ن:ولی این گیرنده های فراسو هم قیمتش پایین تره هم روش یه اتن اهن ربایی هم میده با اچ دی ام ای :ِی اونم بررسی کنید

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
گیرنده دیجیتال تلویزیون denay - P30World Forums
یکی از دوستان میگفت شده نود خورده ولی اینجا زد 52 تومن :ی
گیرنده دیجیتال DENAY STB323-
ولی اینجا زده همون 95 تومن :ی
گیرنده دیجیتال تلوزیون دنای Denay (با گارانتی 60 ماهه) ارزان تر از همه جا - فروشگاه آنلاین گولد شاپ
یه کابل اچ دی ام ای هم روش مجانی میده

سایت اصلی شرکت
DENAYصفحه اصلي سايت صوتی . تصویری . خانگی

پ.ن:ولی این گیرنده های فراسو هم قیمتش پایین تره هم روش یه اتن اهن ربایی هم میده با اچ دی ام ای :ِی اونم بررسی کنید

وای ممنون از زحمتتون :wub:
آره این فراسو رو هم زیر نظر گرفتم :D فقط یکم بیریخته

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
دستگاهخ فقط بلوسنس ، ولی متاسفانه خیلی وقته تموم شده . مرکز فروش دنا هم زنگ زدم گفتن ندارن

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دستگاهخ فقط بلوسنس ، ولی متاسفانه خیلی وقته تموم شده . مرکز فروش دنا هم زنگ زدم گفتن ندارن

آره خیلی عجیبه منم از هر جا سراغ میگیرم میگن نداریم ! فروشگاه چاره رو هم نگاه کنی بیشتر محصوصلات رو زدن ناموجود ! فکر کنم میخوان سر قیمت ها یه انقلابی به پا کنن :D

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
قیمتای گیرنده بدجور گرون شده . دستگاه دنا رو واسه من 91 گفتن میذارن ( 2 هفته پیش ) گفتم واسه خودتون ممنون .

شرکت سما، الکومکس فکر کنم داشته باشه ولی حدود 120 تومن حتماً می فروشه . من که از وقتی قیمتا گرون شده کلاً گیرنده کار نمیکنم

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
آره خیلی عجیبه منم از هر جا سراغ میگیرم میگن نداریم ! فروشگاه چاره رو هم نگاه کنی بیشتر محصوصلات رو زدن ناموجود ! فکر کنم میخوان سر قیمت ها یه انقلابی به پا کنن :D

کلا وارد کننده ها تمایلی به دادن جنس ندارند.الان دنای اگر تو بازار پیدا میشه به خاطر سیستم فروش وارد کننده است. پیش فروش یک ماهه داره و ناچاره جنس بفرسته تو بازار.یا همون سما با توجه به تعداد محدودی که میاره اما نسبتا پخش محدود هم داره در نتیجه 2 هفته یک بار جنس دست مصرف کننده میرسه اما هر بار با یک قیمت
91
97
110
.
شرکتهای دیگه ای مثل فراسو هم وقتی که شروع کردن به تبلیغ مثلا با 64 هزار تومن زمان دلار 1300 تومن بود و اگر هنوزم دارند تبلیغ میکنند برای اینه که اصلا جنس رو ندارند .یک سایتی مثل چاره هم یک پیش خرید کلی انجام داده بوده و اگر هنوز جنس داره از همون موقع است.

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
دقیقاً حق با شماس . شرکت سما دستگاه mv200 خیلی وقته داره و به بهانه مدل 2012 که به نظر من فقط دستگاه هارو آپدیت کردن داره گرونتر میفروشه و مهمتر از همه با منت میفروشه .
الانم که الکومکس رو 110 تومن واسه ما میذارن . در صورتی که واسه 10 تومن سود که آدم خودش رو با خریدار درگیر نمیکنه . اونم دستگاهی که خرابی میده .

چیز دیگه ای که هست دستگاه های گیرنده بر عکس رسیور ماهواره خرابی زیاد دارن . تنها دستگاهی گیرنده ای که خرابی نداشته واسه ما بلوسنس بود . الکومکس به جرات میگم از هر 10 تا ، 3-4 عدد خرابی میداد . ایکس ویژن و دنا هم خرابیش زیاده . در صورتی که گیرنده ای رو فروختم به مارک volcano ( آتشفشان ) در عین ناباوری 50 عددی که 7 ماه فروختم یه دونه هم برگشتی نداشته .

البته شاید دوستانی الکومکسی داشته باشن که خیل یهم ازش راضی باشن که حتماً هم همینطوره ولی کسایی که فروش کلی دارن میدونن چه جنسی برگشتیش زیاده کدوم نه

info_tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دقیقاً حق با شماس . شرکت سما دستگاه mv200 خیلی وقته داره و به بهانه مدل 2012 که به نظر من فقط دستگاه هارو آپدیت کردن داره گرونتر میفروشه و مهمتر از همه با منت میفروشه .
الانم که الکومکس رو 110 تومن واسه ما میذارن . در صورتی که واسه 10 تومن سود که آدم خودش رو با خریدار درگیر نمیکنه . اونم دستگاهی که خرابی میده .

چیز دیگه ای که هست دستگاه های گیرنده بر عکس رسیور ماهواره خرابی زیاد دارن . تنها دستگاهی گیرنده ای که خرابی نداشته واسه ما بلوسنس بود . الکومکس به جرات میگم از هر 10 تا ، 3-4 عدد خرابی میداد . ایکس ویژن و دنا هم خرابیش زیاده . در صورتی که گیرنده ای رو فروختم به مارک volcano ( آتشفشان ) در عین ناباوری 50 عددی که 7 ماه فروختم یه دونه هم برگشتی نداشته .

البته شاید دوستانی الکومکسی داشته باشن که خیل یهم ازش راضی باشن که حتماً هم همینطوره ولی کسایی که فروش کلی دارن میدونن چه جنسی برگشتیش زیاده کدوم نه

دستگاه ایکس ویژن، پیکش رایگانه و خودشون میارن
ضمنا اگر خراب باشه می بری گارانتی و سریع حل می کنه و حتی لازم نیست به نمایندگی فروشش مراجعه کنی

PofakNamaki

Registered User
لایک‌ها
40
همین ایکس ویژن خوبه . اینجوری از نظر گارانتی و آپدیت دستگاه هم دیگه خیالت راحته .
اگه مدل جدیدتر و با امکانات بیشتر میخوای مدل 107 هم خوبه . یه سری امکانات بیشتر داره نسبت به 333 :
scan mode
full hd
ساپورت فرمتهای بیشتر با usb
رنگ بدنه اش هم مشکیه . ظاهر این مدل با بقیهمدلهای قبلی متفاوته . من ظاهرشو بیشتر دوستدارم . موفق باشی

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
من میخواستم از چاره بگیرم تا ارسالش رایگان باشه اونم تموم کرده متاسفانه :(
باشه ممنون میپرسم ببینم داره یا نه
آقا چرا از چاره اینا بگیری که قیمتاش بالاتره .
زنگ بزن به شماره فروش مستقیم خود مادیران 82191919 با همون قیمت اصلی و ارسال رایگان برات میفرستن .

persiancloobs

Registered User
لایک‌ها
142

PofakNamaki

Registered User
لایک‌ها
40
http://forum.persiantools.com/t390663.html
فرمت های قابل پخش بیشتر از ایکس ویژن
14 ماه گارانتی معتبر
قیمتی پایین تر از ایکس ویژن
داداش یه چی میگیا !!!
ایکس ویژن که همه جور فرمتی رو پخش میکنه .
تا یک سال هم گارانتی تعویض داره .
توی گیرنده دیجیتالها از نظر خدمات و گارانتی و کیفیت حرف اولو میزنه ...

persiancloobs

Registered User
لایک‌ها
142
داداش یه چی میگیا !!!
ایکس ویژن که همه جور فرمتی رو پخش میکنه .
تا یک سال هم گارانتی تعویض داره .
توی گیرنده دیجیتالها از نظر خدمات و گارانتی و کیفیت حرف اولو میزنه ...

داداش من فروشنده ام خودم همه گیرنده ها رو داشتم تا حالا و امتحان کردم
یه 2 تا فرمت هست که این از ایکس ویژن بیشتر میخونه
اینم 14 ماه گارانتی معتبر ایسن رو داره
کیفیت ساخت دستگاه و مخصوصا کنترل دستگاه ار ایکس ویژن خیلی بهتره
پ ن : کنترل چیزیه که دائم تو دست هست پس خیلی مهمه
کیفیت تصویر هم کاملا مورد تایید هست
ایکس ویژن هم کسی خواست دارم مدل 232 قیمت 100 تومن
مدل 323 قیمت 115 به همراه کابل

بالا