• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی جهت معرفی بهترین سرویس دهنده خدمات ارسال اس ام اس

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
سلام دوستان

من دنبال شرکتی هستم که سرویس خدمات ارسال اس ام اس گروهی رو ارائه بده که ویژگیهای زیر رو داشته باشه

1- وب سرویس داشته باشه یعنی پنل ارسال اس ام اس امکان اتصال به http رو داشته باشه

2- قیمت خوبی داشته باشه

3- کسانی که از سرویسشون استفاده میکنند راضی باشند و کمترین خطا را در ارسال اس ام اس داشته باشه

منتظر پیشنهادات شما هستم

mbza11

Registered User
لایک‌ها
5
سلام.
یه سر به امضام بزن.
تا چند وقت دیگه سرور دوم ارسال پیام کوتاه رو راه اندازی می کنم که از نظر قیمت و امکانات بهتر از سرور اول هست.

موفق باشید.

abbasss

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام

شرکت ایده پردازان آریا در خدمت شماست.

پنلهای کاربری ما را از نظر امکانات و قیمت با سایر شرکت ها مقایسه نمایید.(پنل شماره 1 رایگان تقدیم میشه و پنل شماره 4 که کاملترین پنل است با قیمت 200 هزار تومان)

خطوط اختصاصی را نیز با کمترین قیمت در اختیار شما قرار خواهیم داد(بعنوان مثال 14 رقمی را با قیمت 20 هزار تومان!! میتونید خریداری نمایید)

همچنین امکان اتصال به http را نیز دارا می باشد.

اطلاعات بیشتر
http://www.ariaideh.com/

موفق و شاد باشید

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دوستان همین سوال رو دارم. خواهشا تبلیغات نفرستید! هرکسی از سرویسی تجربه داره بگه

abbasss

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان همین سوال رو دارم. خواهشا تبلیغات نفرستید! هرکسی از سرویسی تجربه داره بگه

دوست گرامی ما از شرکت صباپیامک ریسلری داریم که طبق گفته اکثر سرویس دهندگان بهترین سررویس ها رو اصبا پیامک رائه میده!

کیفیت سرویس های ما دقیقا همانند صباپیامکه و تنها تفاوت در قیمتهاست که ما خیلی نسبت به صباپیامک ارزونتر میدهیم بخاطر تبلیغات

موفق باشید

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23

این شرکت ها که پنل کاربری میفروشن در واقع خودشون هم از یک جای دیگه یه پنل خریدن که توش قابلیت پنل دهی رو دارن و با قیمت های نجومی واگذار میکنن.
من خودم اول یه شرکتی بهم گفت بیا پنل بخر . اینقدر باهاش چونه زدم تا پنل رو رایگان بهم داد!!!!ولی رو هر اس ام اس یه کمیسیون بهش میدم که مهم نیست.
یه شرکت دیگه باز اومد بهم یه پنلی داد که اون قابلیت پنل دهیش باز بود!! تنها ایرادی که داشت شارژآنلاین نداشت! البته هر دو پنل ها رایگان هستن.

farzadroozdar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.
من مرکز پیام کوتاه صبانوین را پیشنهاد میدم.
امکاناتی که شما میخاستید را هم داره.
چند ویژگی مهم هم که داره :
- پنل ساده اما قدتمند در ارسال - قدرت ارسالش را واقعا نمیشه با سایر شرکت ها مقایسه کرد.
- پنل فول امکانات کاملا رایگان - تنها هزینه خط اختصاصی دریافت میشود
- امکان ارسال پیامک به بلک لیست ویژه افراد حقوقی
- تعرفه خیلی پایین نسبت به سایر شرکت ها با توجه به گران شدن پیامک ها و بازگشت کامل هزینه پیامک های بلک لیست
- و ...
بهتره خودتون به وب سایتشون یه سر بزنید
www.sabasms.biz

بالا