• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی خرید بین تیبا و پراید

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
اشتباه نکن .. تیبا خوشگل ندیدی .. تیبا از پراید و سمند و اردی و پیکان و و غیره خیلی خوشگل تره .. مخصوصا رنگ آبی کاربنی و شیشه دودی و ب لاستیک پهن . و کف خوابیده .. این مشخصات ماسین منه و خدایی خیلی خوشگله
هر کی سلیقه‌ای داره... ;)

milad.h.h

Registered User
لایک‌ها
209
خلاصه هیچکس نتونست مارو راهنمایی کنه که چی بخریم آقا نهایت بودجه 21 میلیون

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
راهنمایی دیگه بیشتر از این میخای؟
اگر بین پراید وتیبا هست و باماشین کارکرده مشکل نداری تیبا از پراید سرتر هست و در خریدش شک نکن،هم موتور هم امنیت هم کیفیت سواری بهتر از پرایده و فقط قطعاتش گرانتر ار پراید باید باشه
اگر هم با ماشینهای دیگه میتونی کنار بیایی،برو دنبال سمند SE یا خصوصا EF7 که مدل بالاهاش ارزونتر از ماشینهای هم قیمتش هست(البته مدل91 و92 هاش اکثرا سابقه موتور تعویض و مشکل دارند ولی سالم هم توشون هست)،رانا با مقداری رنگ هم فکرکنم مدلهای 91 سری اول بتونی بخری..اگر 405 Tu5 هم بتونی بخری،خوبه
ریو و ال90 و 206صندوقدار مدلهای حوالی87 هم میتونی بخری

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
حاجی از تیبا بکش بیرون (خودم نمایشگاه دارم*
ماشین تخمی تر از تیبا وجود نداره
نه ترمز داره نه زیروپا داره نه ظاهر داره
من خودم 1تیبا 91نوک مدادی داشتم 6 ما خوابوندم آخر هم به 1 دهاتـی فروختم =))
پراید رو رو هوا میخرند تیبا رو مشتری اول آخرش خودتی ( 1 اسکل پیدا میشه میکنی تو پاچش)

تو رنج 19تومان هم میتونی 405 نقره ای که بورسش خیلی عالیه مدل 87 88برداری 18 19تومان
206 هم قطعاتش خیلی گرونه اگه به خرج هم بیوفته دهن آدمو سرویس میکنه تو رنج 19تومان هم میتونی 87 تمیز پیدا کنی

amijon

Registered User
لایک‌ها
283
حاجی از تیبا بکش بیرون (خودم نمایشگاه دارم*
ماشین تخمی تر از تیبا وجود نداره
نه ترمز داره نه زیروپا داره نه ظاهر داره
من خودم 1تیبا 91نوک مدادی داشتم 6 ما خوابوندم آخر هم به 1 دهاتـی فروختم =))
پراید رو رو هوا میخرند تیبا رو مشتری اول آخرش خودتی ( 1 اسکل پیدا میشه میکنی تو پاچش)

تو رنج 19تومان هم میتونی 405 نقره ای که بورسش خیلی عالیه مدل 87 88برداری 18 19تومان
206 هم قطعاتش خیلی گرونه اگه به خرج هم بیوفته دهن آدمو سرویس میکنه تو رنج 19تومان هم میتونی 87 تمیز پیدا کنی
سلام.حرف ایشون را شدیداً تایید میکنم.تیبا خیلی تخمیه،من تا حالا 4 تا ماشین عوض کردم ( پراید،پژو پارس،پژو 405 موتور TU5، سمند ال ایکس) .به سرم زده بود برم تیبا 2 بخرم.اتفاقی یکی از همکارام تیبا 2 داشت و ازش قرض گرفتم و ماشین را تست کردم.فوق العاده آشغال بود و راه نمی رفت( مدل 94) ماشین خوش فروش و خوش رکاب میخوای برو سراغ پژو 405 موتور 1800 ، خداییش ماشین سر حال باشه مثل زانتیا راه میره.هر موقع هم بخوای بفروشی رو هوا میبرن.موتور TU5 هم اصلاً نگیر و گول کم مصرف بودنشو نخور.هم موتور پر خرجیه و هم مشکلاتی از قبیل مشکل دریچه گاز و سنسور پدال گاز داره که خود نمایندگی هم نمیدونه چجوری حلش کنه.

مرد خدا

Registered User
لایک‌ها
91
نخر برادر من نخر این اشغالها رو نخر. واقعا جز اعصاب خوردی هیچ چیز ندارن .اشکت رو در میارن.تیبا همون پرایده منتها پالونش رو عوض کردن

بالا