• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی درباره ای نتورک

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
سلام
دوستان بنده میخواستم کد ثابت بزرگتر در وب سایت قرار بدم ولی در قسمت کد ثابت ای نتورک این اندازه است
۱۲۰x۲۴0
چطوری میتونم کد ثابت 250*250قرار بدم در گوشه سایت

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
با ای نتورک کار نکن.
تجربه ثابت کرده اکثر این سایتای کلیکی ایرانی دزدن. ای نتورک تو این قضیه از همه معروف تره.
پس جیکار کنیم زحمت که میکشیم هیچ هزینه سرور هاست و تبلیغ چطوری جور شه مجبور هستیم وگرنه راهضی به همکاری با این شبکه ها نیستیم

digitalmarketer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
دوستان بنده میخواستم کد ثابت بزرگتر در وب سایت قرار بدم ولی در قسمت کد ثابت ای نتورک این اندازه است
۱۲۰x۲۴0
چطوری میتونم کد ثابت 250*250قرار بدم در گوشه سایت

سلام
دوست عزیز این دوسایز رو ای نتورک داره و میتونید کد رو دریافت کنید. اگر نتونستید اعمال کنید به اینجا نگاه کنید http://help.anetwork.ir
درنهایت اگر مشکل وجود داشت تیکت بزنید جوابتون رو میدن سریع. در ضمن اینکه سایز بزرگتر انتخاب کنید روی کسب درامد شما تاثیر داره و بنر بزرگتر درامد بیشتری رو داره.

شما تولید و محتوا و ui&ux سایت رو اوکی کن و موارد قانونی رو رعایت کن بعد ببین کسب درامد داری یا نه هیچ کدوم از سایت های کلیکی ایران هم دزدید نیستند مطمین باشید. هر چیزی که قرار باشه تقلب بشه و الکی افزایش درامد معلومه شبکه کلیکی میاد برخورد میکنه !

ali yaghoubi

Registered User
لایک‌ها
323
پس جیکار کنیم زحمت که میکشیم هیچ هزینه سرور هاست و تبلیغ چطوری جور شه مجبور هستیم وگرنه راهضی به همکاری با این شبکه ها نیستیم
همکاری در فروش، پذیرش مستقیم آگهی یا فروش محصول خودتون! راه برای کسب درآمد زیاده. مهم اینه که سایتت بازدید داشته باشه. بازدید که باشه درآمد خودش میاد :general406:
من خودم میخوام برم سمت سیستم های همکاری در فروش، امتحان کنم ببینم درآمدش خوبه یا نه.

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
همکاری در فروش، پذیرش مستقیم آگهی یا فروش محصول خودتون! راه برای کسب درآمد زیاده. مهم اینه که سایتت بازدید داشته باشه. بازدید که باشه درآمد خودش میاد :general406:
من خودم میخوام برم سمت سیستم های همکاری در فروش، امتحان کنم ببینم درآمدش خوبه یا نه.
همکاری در فروش هم اینقدر برگشتی دارن باید یه چیزی هم از جیب بدی بهشون

ali yaghoubi

Registered User
لایک‌ها
323
همکاری در فروش هم اینقدر برگشتی دارن باید یه چیزی هم از جیب بدی بهشون
ممنون. من فکر می کردم خوبه باشه.
پس میمونه پذیرش مستقیم آگهی.
همون کاری که همه سایتای بزرگ دارن می کنند.

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
ممنون. من فکر می کردم خوبه باشه.
پس میمونه پذیرش مستقیم آگهی.
همون کاری که همه سایتای بزرگ دارن می کنند.
دمت گرم خوب راهی گفتی که اونم مارو نمگیره !!!
چون سایت بزرگ نیستیم !!!
دوباره اومدیم نقطه صفر!! :general306::general306:

ali yaghoubi

Registered User
لایک‌ها
323
گر صبر کنی ز وب چه ، وبسایت سازی!
منم مث خودتم یه چندماهی میکشه. باید از جیب خرج کنیم.

adsclick.click

Registered User
لایک‌ها
88
کسب درآمد از ادز کلیک با توجه به استفاده از متد روز تبلیغاتی بسیار کارآمد و آسان میباشد در حال حاضر شما میتوانید مطابق راه کار های زیر نسبت به کسب درآمد اقدام نمائید.
بعد از ثبت نام در سایت و فعال سازی حساب کاربری خود از طریق ایمیل ارسالی اولین سایت خود را در سامانه ثبت کنید.
کارشناسان ادز کلیک بصورت آنلاین و در لحظه سایت ها را بررسی می کنند و در صورت تطابق با قوانین ادز کلیک،سایت تایید شده و ایمیل تایید برای شما ارسال می شود و شما می توانید از کد های نمایش بنر در سایت خود استفاده کنید.
حداقل موجودی برای درخواست تسویه 10هزارتومان و سه بار در هفته واریز درخواست ها انجام می شود.
همین حالا ثبت نام کنید
http://www.adsclick.click
46860.gif

سيد عليرضا ..

Registered User
لایک‌ها
761
کسب درآمد از ادز کلیک با توجه به استفاده از متد روز تبلیغاتی بسیار کارآمد و آسان میباشد در حال حاضر شما میتوانید مطابق راه کار های زیر نسبت به کسب درآمد اقدام نمائید.
بعد از ثبت نام در سایت و فعال سازی حساب کاربری خود از طریق ایمیل ارسالی اولین سایت خود را در سامانه ثبت کنید.
کارشناسان ادز کلیک بصورت آنلاین و در لحظه سایت ها را بررسی می کنند و در صورت تطابق با قوانین ادز کلیک،سایت تایید شده و ایمیل تایید برای شما ارسال می شود و شما می توانید از کد های نمایش بنر در سایت خود استفاده کنید.
حداقل موجودی برای درخواست تسویه 10هزارتومان و سه بار در هفته واریز درخواست ها انجام می شود.
همین حالا ثبت نام کنید
46860.gif

شمام فعلا داغی، مراقب باشید به سرنوشت این سیستم هایی که کاربران براشون تاپیک اعتراض، کلاهبرداری و .. زدن و شما داخل تاپیک هاشون تبلیغ کردید دچار نشید !

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
همین حالا ثبت نام کنید
46860.gif
دوست عزیز هدف اینه همیشه اینطور باشین
کلیکس اولش 250تومن میداد الان خیلی کمتر کرد هیچی هر سایتی هم میزنی محض واری میگه کلیک های ناجور داشتی و مسدود شدی
یعنی همشون اینطورین

adsclick.click

Registered User
لایک‌ها
88
شمام فعلا داغی، مراقب باشید به سرنوشت این سیستم هایی که کاربران براشون تاپیک اعتراض، کلاهبرداری و .. زدن و شما داخل تاپیک هاشون تبلیغ کردید دچار نشید !
ممنون از شما دوست عزیز
امیدواریم همکاری ما با نمایش دهندگان و تبلیغ دهندگان همیشه برقرار بوده و تمام تلاش ما این است که رضایت طرفین جلب شود
موفق باشید

adsclick.click

Registered User
لایک‌ها
88
دوست عزیز هدف اینه همیشه اینطور باشین
کلیکس اولش 250تومن میداد الان خیلی کمتر کرد هیچی هر سایتی هم میزنی محض واری میگه کلیک های ناجور داشتی و مسدود شدی
یعنی همشون اینطورین
soheil441 عزیز
هر شرکت تبلیغاتی سیاست و مسیر خودش را برای ادامه و پیشرفت دارد
سالهاست با همه شرکت های جدید و قدیمی به نوعی ارتباط داشته و با مزایا و معایب هر کدام آشنا شدیم و سعی بر این است کمترین نارضایتی برای کسی ایجاد نشود
اما هرشرکت و سایت مسلما خط قرمزهایی دارد و معمولا سایت های مشابه ما و همینطور ادز کلیک خط قرمزش
** تقلب ** است
هستند کاربرانی که با وبلاگ بسیار ساده در عرض 5 دقیقه 9 کلیک با 10 نمایش ثبت کرده اند!!!
قاعدتا این کلیک ها توسط کارشناس بررسی میشود و فقط موارد بی اعتبار و فیک حذف شده تا کسی متضرر نشود.

کاربرانی که بدون تقلب و... کسب درآمد کنند سرمایه های ادز کلیک هستند.
منتظر حضور شما در ادز کلیک هستیم
موفق باشد. پشتیبان ادز کلیک

samavati87

Registered User
لایک‌ها
52
شایان جان کارش درسته شک نکن

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
بهتره با سیستم های کلیکی توافق کلی کنید و به صورت پیش فروش جایگاه رو اجاره بدید بهشون خودشون بررسی می کنند و یه رقمی بهتون بر اساس بازدید و رتبه و ... پیشنهاد میدن .
این طوری دیگه کمتر پیش میاد بگن مسدود می شید و ... درامدتون هم ثابت مشخص است .
هرچند توصیه نمی شود اما به قول شما وقتی هزینه سرور و ... مجبور هستید . من خودم پارسال که سایت ورزشیم در اوج بود الکسا زیر 2000 بودیم چند وقتی ای نتورک و صبا ویژن گذاشتم ولی امار روزانه 5000 الی 10000 ای پی رو در روز برای من حداکثر 10 هزار تومان درامد ثبت می کردند که بی ارزش و مسخره بود !!! منم مجبور شدم کد پاپ از سایت های پاپ اپ بذارم . باز اونا بهتر بود هرچند اونام مشکلات خودشون رو مثل این سیستم های کلیکی دارند .
در کل بتونید تبلیغات مستقیم بگیرید از تبلیغ دهنده بهتر است . قیمت منطقی بذارید قطعا مشتری اش میاد . می تونید در همین سایت هم به کاربرانی که براتون تبلیغ بگیرند پورسانت بدید و ...
من الان ترجیح میدم ساتم بدون تبلیغ باشه ولی از این سیستم های متاسفانه ناجوانمردانه کلیکی استفاده نکنم .

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
جدا از بحث فنی کدگذاری...

به نظر من روی شرکتهای همکار بیشتر دقت کن. از نظر درامد و رضایت مشتری و موارد اینچنینی
متاسفانه اکثر شرکتها فکری برای کیفیت کار ندارن و فقط سعی می کنن یک راه میانبر برای درامدزایی داشته باشند

بالا