• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی درباره ی آیفون 4

m7h

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من میخواستم آیفون 4 بخرم
میخواستم بدونم با توجه به اینکه کمی قدیمی شده میتونه بازی های جدید و باکیفیت رو اجرا کنه؟
هنگی ، لگی ، گیری یا مشکل دیگه ای باهاشون نداره؟

قضیه آپدیتش چوریه؟براش نسخه های جدید ios میاد یا نه؟

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
از نظر آپدیت که الان 3جی هم به ورژن 6 آپدیت میشه!اپل کلا کارش تو این زمینه عالیه
از نظر سخت افزار هم بله یک مقدار قدیمی محسوب میشه و تو بعضی بازی ها جدید کم میاره مثلا من اینفینیتی بلید باهاش بازی کردم لگ داشت ولی همچنان من بیشتر از یه سری گوشی های جدید و چند هسته ای!قبولش دارم!

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
فعلا من فکر میکنم مهمتر از مواردی که مطرح کردید امکان سنجی این قضیه مهم است که ایفون 4 دست دوم سالم را می توانید بدست اورید و چه هزینه ای برای ان باید کنید - به نظر من اگر می خواهید در رنج دو میلیون هزینه کنید ما به تفاوت قبمت را بدهید و 5 بگیرید که بحثی نباشد و اگر دست دوم در رنج یک میلیون و سیصد چهارصد دارید هزینه می کنید یک 4 اس تمیز بگیرید احساس بهتری خواهید داشت.

m7h

Registered User
لایک‌ها
0
فعلا من فکر میکنم مهمتر از مواردی که مطرح کردید امکان سنجی این قضیه مهم است که ایفون 4 دست دوم سالم را می توانید بدست اورید و چه هزینه ای برای ان باید کنید - به نظر من اگر می خواهید در رنج دو میلیون هزینه کنید ما به تفاوت قبمت را بدهید و 5 بگیرید که بحثی نباشد و اگر دست دوم در رنج یک میلیون و سیصد چهارصد دارید هزینه می کنید یک 4 اس تمیز بگیرید احساس بهتری خواهید داشت.

با 1300 میشه 4s خرید؟

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
تو همین خونه 1/300 - 400 دست دوم 16 گیگ میشه پیدا کرد اما خوب دست دوم اعتماد کردنش سخت هست بهرحال 1/300 - 1/400 کم هم نیست واسه گوشی توی همین فروم ها هم بگردی چقدر کاربرها از جنش دست دوم خریدن می نالند. بهرحال خیلی دقت کن

بالا