• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی درموردخرید اس 2و گلاکسی نکسوس

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
باسلام خدمت دوستان میخاستم درمورد گلاکسی نکسوس و اس 2راهنمایی بگیرم که اولا چه چیزایی ازشون مدمنظرم باشه مثلا سری جی یا زردی صفحه باتریشون چطور باشه؟ ساخت کجاباشه؟ و...یه اطلاعات کامل و جامعی بهم بدن ممنون میشم چون سامسونگ نداشتم خودم اچ ای سی داشتم درمورد گوشی های سامسونگ اطلاعاتی ندارم وکدوم یک از این گوشیها بهتره درکل ؟بازم ممنون ازدوستان باداتش و بامرام

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
سلام دوست عزیز
باکسب اجازه از اساتید
من هردوش رو داشتم چندتانکته بگم شاید به دردشما هم خورد
اگه دوربین و صفحه نمایش میخوای نکسوس بگیر واگه غیراز اینهامدنظرته اصلا سراغ نکسوس هم نرو برواس2 بگیر
اولین باری که نکسوس دستم گرفتم به شدت یادآیفون وسختیهایی که داشت افتادم. منظورم از سختی نصب برنامه، ریختن آهنگ، نصب رام و... نسبت به اس2 بود. به نظر من برای شما که تازه میخوای سامسونگ بگیری اس2 بگیرکه دلت رونزنه وقتی که حسابی راه افتادی محض تنوع نکسوس خوبه وگرنه نه ساپورت نرم افزاریش مثل اس2 نه سایرچیزاش
درمورداینکه ساخت کجاباشه یا اینکه باطریش کجایی باشه هم هیچ فرقی من که ندیدم چون هم اس2 چینی داشتم هم ویتنامی هم کره ایی(الان همین کره ایی دستمه).

امیدوارم تونسته باشم به شما کمک کنم

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
سلام دوست عزیز
باکسب اجازه از اساتید
اگه دوربین و صفحه نمایش میخوای نکسوس بگیر واگه غیراز اینهامدنظرته اصلا سراغ نکسوس هم نرو برواس2 بگیر
اولین باری که نکسوس دستم گرفتم به شدت یادآیفون وسختیهایی که داشت افتادم. منظورم از سختی نصب برنامه، ریختن آهنگ، نصب رام و... نسبت به اس2 بود. به نظر من برای شما که تازه میخوای سامسونگ بگیری اس2 بگیرکه دلت رونزنه وقتی که حسابی راه افتادی محض تنوع نکسوس خوبه وگرنه نه ساپورت نرم افزاریش مثل اس2 نه سایرچیزاش
درمورداینکه ساخت کجاباشه یا اینکه باطریش کجایی باشه هم هیچ فرقی من که ندیدم چون هم اس2 چینی داشتم هم ویتنامی هم کره ایی(الان همین کره ایی دستمه).

کاملن تایید میشه

tanhatar2

Registered User
لایک‌ها
10
ey baba
pas yani nexus ham mese iphone dango fang dare ????

majideadib

Registered User
لایک‌ها
85
سلام دوست عزیز
من هم اس 2 داشتم(سری غیر G) و هم نکسوس
امیدوارم بتونم راهنمایی کنم
پردازش:به نظر من از نظر سخت افزار اس 2 اندکی از نکسوس قوی تره و این مقدار محسوس هست مخصوصا اگه با اجرای یه کلیپ فوا اچ دی تست بگیری،البته دلیل این میتونه رزولوشن بالاتر نکسوس هم باشه
باتری: از نظر من در یه سطح بودن
کیفیت صفحه نمایش: به نظرم فرقی نداشت
اندازه:با وجود اینکه نکسوس صفحه نمایشش از اس 2 بزرگتره ولی راحت تر توی یه دست قرار میگرفت،حداقل واسه من که اینطور بود
دوربین:توی دوربین هم به نظر به جز اندازه تصویر یکی بودن ،البته من با دوربین جلوی اس 2 عکس بهتری میگرفتم
پشتیبانی: اس 2 رام های خیلی متفاوتی واسش عرضه میشد ولی نکسوس همه به یه صورت هستن البته امکان نصب تاچ ویز سامسونگ یا دیگر لانچر ها این موضوع رو جبران میکنه،از طرفی جدید ترین ورژن اندروید رو بعد از نکسوس 4 ال جی،گلکسی نکسوس دریافت میکنه

امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم

Yasin1369

Registered User
لایک‌ها
51
ey baba
pas yani nexus ham mese iphone dango fang dare ????
نه عزیز بسختی که گفته شد نیست

سلام دوست عزیز
باکسب اجازه از اساتید

شرمنده دوست عزیز کلا با نظرتون مخالفم
دوربین که به نظر من s2 سرتره با دوربین 8 مگاپیکسلیش
صفحه نمایش که از نظر اندازه نکسوز4.65 هستش واس2 فک کنم4.5
کیفیت هم که فکر کنم هردو su**per emoled هستن (اگه اشتباست خواهشا اساتید بگن)
اما اینکه میگید از لحاظ نصب برنامه و ....... سخته کجاش سخته؟؟؟؟
همونطور که رو دیوایس های اندرویدی دیگه برنامه نصب میکنید رو این هم میشه
من فکر میکنم سختی شما بخاطر این که رم نمیخوره
شما وقتی گوشی رو وصل کامپیوتر میکنید کامپیوتر گوشی رو به عنوان ی حافظه خارجی شناسایی میکنه و میتونید به حافظه گوشی دسترسی داشته باشید و اهنگ و فیلم و عکس و. توش کپی کنید
اصلا ساپورتی که گوشی های سری گوگل با نام نکسوز دارند هیچ برند دیگه ای نداره همیشه اولین اپدیت اندروید برای نکسوز هست
در حالیکه برندای دیگه هنوز تو حال و هوای ارایه اندروید4.1.1 هستن نکسوز 4.2 رو گرفته و داره میگیره
وبا اینکه مدت کمی از ارایه اندروید جیلی بین میگذره اما نکسوز برید xda ببینید چندتا کاستوم رام داره
البته ی ایراد جزیی نکسوز داره که باطریش اندکی ضعیفه که بنظر من ضعیف هم نیست
من خودم با شارز کامل و استفاده مداوم (بازی)بین 4 تا5 ساعت میکشه که خوبه

اگه ی گوشی عالیه میخوای و میخوای همیشه جز اولین نفرایی باشی که اپدیت اندروید دریافت میکنن
من بهتون پیشنهاد میکنم نکسوز بخرید
الان که بیشتر نکسوزها made in china by samsung هستن
مهلت تست هم هر جا میخری بگیر چون بعضی سری ها هستن که باطری اصل روشون نیست و مشکل دارند و از 40%به پایین شارزشون فورا خالی میشه
البته شاید ابتدا ی خورده دلت رو بزنه که اونم بخاطر سنس دلربای htc هست اما در کل بهترین گوشیه
من خودم قبلش htc داشتم اینو که خریدم اولش برام جالب نبود اما حالا متوجه شدم چه شاه گوشی ی هستش

aria tel

Registered User
لایک‌ها
478
نه عزیز بسختی که گفته شد نیست

شرمنده دوست عزیز کلا با نظرتون مخالفم
دوربین که به نظر من s2 سرتره با دوربین 8 مگاپیکسلیش
صفحه نمایش که از نظر اندازه نکسوز4.65 هستش واس2 فک کنم4.5
کیفیت هم که فکر کنم هردو su**per emoled هستن (اگه اشتباست خواهشا اساتید بگن)
اما اینکه میگید از لحاظ نصب برنامه و ....... سخته کجاش سخته؟؟؟؟
همونطور که رو دیوایس های اندرویدی دیگه برنامه نصب میکنید رو این هم میشه
من فکر میکنم سختی شما بخاطر این که رم نمیخوره
شما وقتی گوشی رو وصل کامپیوتر میکنید کامپیوتر گوشی رو به عنوان ی حافظه خارجی شناسایی میکنه و میتونید به حافظه گوشی دسترسی داشته باشید و اهنگ و فیلم و عکس و. توش کپی کنید
اصلا ساپورتی که گوشی های سری گوگل با نام نکسوز دارند هیچ برند دیگه ای نداره همیشه اولین اپدیت اندروید برای نکسوز هست
در حالیکه برندای دیگه هنوز تو حال و هوای ارایه اندروید4.1.1 هستن نکسوز 4.2 رو گرفته و داره میگیره
وبا اینکه مدت کمی از ارایه اندروید جیلی بین میگذره اما نکسوز برید xda ببینید چندتا کاستوم رام داره
البته ی ایراد جزیی نکسوز داره که باطریش اندکی ضعیفه که بنظر من ضعیف هم نیست
من خودم با شارز کامل و استفاده مداوم (بازی)بین 4 تا5 ساعت میکشه که خوبه

اگه ی گوشی عالیه میخوای و میخوای همیشه جز اولین نفرایی باشی که اپدیت اندروید دریافت میکنن
من بهتون پیشنهاد میکنم نکسوز بخرید
الان که بیشتر نکسوزها made in china by samsung هستن
مهلت تست هم هر جا میخری بگیر چون بعضی سری ها هستن که باطری اصل روشون نیست و مشکل دارند و از 40%به پایین شارزشون فورا خالی میشه
البته شاید ابتدا ی خورده دلت رو بزنه که اونم بخاطر سنس دلربای htc هست اما در کل بهترین گوشیه
من خودم قبلش htc داشتم اینو که خریدم اولش برام جالب نبود اما حالا متوجه شدم چه شاه گوشی ی هستش

تاییدمیشه...بچز اندازه ال سی دی اس2 که 4.3 هست

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
دوست گرامی اینجا تاپیک مشاوره نیست ولی اگه واست آپدیت شدن گوشیت مهمه و همچنین صفحه نمایش نکسوس . اگر سخت افزار قوی و امکانات جانبی بهتر میخوای SII.من خودم ۴ بار sII داشتم و ۲ بار هم نکسوس. راستی اگه sII خوش قیمت خواستی برای فروش دارم.به امضام نگاه کن...

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
سلام دوست عزیز
باکسب اجازه از اساتید

در مورد نصب برنامه هر دو گوشی اندرویدی هستن و هیچ تفاوتی در نحوه نصب برنامه بین این دو گوشی وجود نداره.

پردازش:به نظر من از نظر سخت افزار اس 2 اندکی از نکسوس قوی تره و این مقدار محسوس هست مخصوصا اگه با اجرای یه کلیپ فوا اچ دی تست بگیری،البته دلیل این میتونه رزولوشن بالاتر نکسوس هم باشه

کیفیت صفحه نمایش: به نظرم فرقی نداشت

دوربین:توی دوربین هم به نظر به جز اندازه تصویر یکی بودن ،البته من با دوربین جلوی اس 2 عکس بهتری میگرفتم
پشتیبانی: اس 2 رام های خیلی متفاوتی واسش عرضه میشد ولی نکسوس همه به یه صورت هستن البته امکان نصب تاچ ویز سامسونگ یا دیگر لانچر ها این موضوع رو جبران میکنه،از طرفی جدید ترین ورژن اندروید رو بعد از نکسوس 4 ال جی،گلکسی نکسوس دریافت میکنه

یه مقدار خیلی جزیی S2 سخت افزار قوی تری از نظر گرافیک داره که محسوس هم نیست.

در ضمن اتفاقا کیفیت صفحه نمایش در نکسوس به طور محسوسی بهتر از S2 هست. رزولوشن نکسوس ۱۲۸۰*۷۲۰ هست با تراکم پیکسل۳۱۶ ولی S2 داراری رزولوشن ۴۸۰*۸۰۰ با تراکم ۲۱۷ پیکسل می باشد. که همونطور که مشخصه نکسوس دارای رزولوشن HD هست ولی S2 تقریبا رزولوشنش نصف نکسوس هست.

از نطر پشتیبانی S2 دیگه از رده خارج محسوب می شه و دیگه پشتیبانی خوبی نه از طرف سامسونگ و نه از طرف کوکرها نداره. کلا سری S ها معمولا یک سال پشتیبانی میشه و بعد از رده خارج می شه تا گوشی های سری جدید فروش بره. ولی نکسوس تا جایی که سخت افزار گوشی جوابگو باشه آپدیت میشن. در ضمن شما می تونی هر لانچری خواستی روی نکسوس نصب کنی.

در کل در حال حاضر خرید نکسوس بهتره. چون این دو گوشی سخت افزار نسبتا مشابهی دارن و نکسوس دارای صفحه نمایش خیلی بهتری هست و از نظر ساپورت نرم افزاری هم نکسوس در وضعیت خیلی بهتری نسبت به S2 هست و S2 تقریبا دیگه از رده حارج حساب می شه.

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
در مورد نصب برنامه هر دو گوشی اندرویدی هستن و هیچ تفاوتی در نحوه نصب برنامه بین این دو گوشی وجود نداره.

یه مقدار خیلی جزیی S2 سخت افزار قوی تری از نظر گرافیک داره که محسوس هم نیست.

در ضمن اتفاقا کیفیت صفحه نمایش در نکسوس به طور محسوسی بهتر از S2 هست. رزولوشن نکسوس ۱۲۸۰*۷۲۰ هست با تراکم پیکسل۳۱۶ ولی S2 داراری رزولوشن ۴۸۰*۸۰۰ با تراکم ۲۱۷ پیکسل می باشد. که همونطور که مشخصه نکسوس دارای رزولوشن HD هست ولی S2 تقریبا رزولوشنش نصف نکسوس هست.

از نطر پشتیبانی S2 دیگه از رده خارج محسوب می شه و دیگه پشتیبانی خوبی نه از طرف سامسونگ و نه از طرف کوکرها نداره. کلا سری S ها معمولا یک سال پشتیبانی میشه و بعد از رده خارج می شه تا گوشی های سری جدید فروش بره. ولی نکسوس تا جایی که سخت افزار گوشی جوابگو باشه آپدیت میشن. در ضمن شما می تونی هر لانچری خواستی روی نکسوس نصب کنی.

در کل در حال حاضر خرید نکسوس بهتره. چون این دو گوشی سخت افزار نسبتا مشابهی دارن و نکسوس دارای صفحه نمایش خیلی بهتری هست و از نظر ساپورت نرم افزاری هم نکسوس در وضعیت خیلی بهتری نسبت به S2 هست و S2 تقریبا دیگه از رده حارج حساب می شه.

سلام..
تایید میشه..
به نظر من گالکسی نکسوس از نظر امکانات نسبت به اس2 به روزتر هست...
نمونه بارزش همین نمایشگر SUPER AMOLED HD که در اس 3 هم استفاده شده.. به نظر من الان واقعا داشتن یک نمایشگر HD یا حداقل qHD لازمه.. لذت واقعی بازی های HD کیلیپ های HD رومیشه روی نمایشگر با رزولیشن HD ببرید...

از نظر ساپورت رسمی گالکسی نکسوس دومین گوشی قدرتمند گوگل و نکسوس به حساب میاد.. دقیقا مثل ایفون 4 اس.. الان اندروید 4.2 رسمی براش ریلیز شده.. الان گوشی های اند بازار یا میخوان 4.1.1 رو بگیرند یا تازه 4.1.1 رو گرفتند..در مورد کاستوم رامها.. همین الان به xda مراجعه کنید بخش رامها تاپیکی هست که لیست تمام رامها و.. رو تفکیک شده در قسمت رامهای جیلی بین رامها رو بشمارید متوجه میشید بیشتر از 50 کاستوم رام جیلی بین برای گالکسی نکسوس ریلیز شده! مگه چند ماه از ریلیز جیلی بین میگذره؟ این نشون میده Developer ها واقعا پشت این گوشی هستند.. الان شما خیلی راحت بانصب رام Codname Samy میتنید رابطه کامل TouchWize S3 رو با تمام برنامهاش داشته باشید بدون لگ یا.... با نصب افزون میتونید رابطه کاربری Optimu UI 4X رو داشته باشید..و..

از نظر سخت افزاری فرق خاصی بینشون نیست.. فقط اس 2از پردازنده گرافیکی قویتری برخورداره.. اما این دلیل نمیشه.. اینجوری بخوایم حساب کنیم Mali-400MP4 از تگرا 3 هم قویتره.. دلیل نمیشه که.. تازه گالکسی نکسوس در اجرا بازی هایی مثل Mast Wanted و.. هیچ مشکلی نداره...همینطور فراموش نکنید چیپست TIOMAP 4460 به چیپ IVA3 مجهز شده که باعث پردازش هرچی بهتر ویدیو ها و تصاویر HD. FULL HD میشه..

البته اس 2 هم گزینه خیلی خوبیه... اندروید 4.1.1 براش امده رسمی فکر کنم 4.1.2 هم قراره بیاد.. شایدم به 4.2 اپدیت بشه....
ولی دقت کنید الان نسخه بدون G گیر نمیاد.. G هم از نظر سخت افزاری نسبت به گالکسی نکسوس ضعیفتر هست..

موفق باشید..

memi

Registered User
لایک‌ها
37
هر رو گوشی جرو بهترین ها هستند
اس 2 جا افتاده تر از نکسوس هستش و به همین خاطر هم متقاضی بیشتری داره و کمی گرونتره
سخت افزاری هم مشابه هستند با برتری کمی با اس 2.
اسکرین هم نکسوس کمی قویتر.

kamran1365

Registered User
لایک‌ها
458
سلام اگه گوشی باکلاسو ناآشنا میخای البته باکیفیت تصویر بهتر و اندازه lcdبزرگتر نکسوس ولی اگه قبل خرید به فروختن ویا کیفیت دوربین و آنتن دهی بهتر wi-fiعلاقه داری اس 2 بخر که سبکتر و خوش دست تره

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
اس2 بگیر داداش توووپه مخصوصا اندروید
4.1.2
براش اومده

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
من واقعا تشکرمیکنم از دوستان که منت گذاشتن راهنمایی کارشناسی و مدبرانه ایی داشتند درکل با حرف دوستان اگر هر کدوم ازدوستان داشتند موردی تا850هرکدوم قسمت شد تا سه شنبه عصر میخرم اگه هم دوستان داشتند موردی البته درحدآک میخام بااین قیمت خریدار واقعی ام مرسی البته هردو مشکی

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
سلام دوست عزیزم.این تاپیک جاش توی قسمت موبایل هست.هم به نتیجه تخصصی و بهتری می رسید هم تداخل پیدا نمی کنه با بخش بازارچه.به طور خلاصه عرض می کنم که نکسوس بگیرید.باقیش باشه ایشاالله هر وقت تو قسمت موبایل مطرح کردید
موفق و سربلند باشید

بالا