ey baba
pas yani nexus ham mese iphone dango fang dare ????
نه عزیز بسختی که گفته شد نیست
سلام دوست عزیز
باکسب اجازه از اساتید
من هردوش رو داشتم چندتانکته بگم شاید به دردشما هم خورد
اگه دوربین و صفحه نمایش میخوای نکسوس بگیر واگه غیراز اینهامدنظرته اصلا سراغ نکسوس هم نرو برواس2 بگیر
اولین باری که نکسوس دستم گرفتم به شدت یادآیفون وسختیهایی که داشت افتادم. منظورم از سختی نصب برنامه، ریختن آهنگ، نصب رام و... نسبت به اس2 بود. به نظر من برای شما که تازه میخوای سامسونگ بگیری اس2 بگیرکه دلت رونزنه وقتی که حسابی راه افتادی محض تنوع نکسوس خوبه وگرنه نه ساپورت نرم افزاریش مثل اس2 نه سایرچیزاش
درمورداینکه ساخت کجاباشه یا اینکه باطریش کجایی باشه هم هیچ فرقی من که ندیدم چون هم اس2 چینی داشتم هم ویتنامی هم کره ایی(الان همین کره ایی دستمه).
امیدوارم تونسته باشم به شما کمک کنم
شرمنده دوست عزیز کلا با نظرتون مخالفم
دوربین که به نظر من s2 سرتره با دوربین 8 مگاپیکسلیش
صفحه نمایش که از نظر اندازه نکسوز4.65 هستش واس2 فک کنم4.5
کیفیت هم که فکر کنم هردو su**per emoled هستن (اگه اشتباست خواهشا اساتید بگن)
اما اینکه میگید از لحاظ نصب برنامه و ....... سخته کجاش سخته؟؟؟؟
همونطور که رو دیوایس های اندرویدی دیگه برنامه نصب میکنید رو این هم میشه
من فکر میکنم سختی شما بخاطر این که رم نمیخوره
شما وقتی گوشی رو وصل کامپیوتر میکنید کامپیوتر گوشی رو به عنوان ی حافظه خارجی شناسایی میکنه و میتونید به حافظه گوشی دسترسی داشته باشید و اهنگ و فیلم و عکس و. توش کپی کنید
اصلا ساپورتی که گوشی های سری گوگل با نام نکسوز دارند هیچ برند دیگه ای نداره همیشه اولین اپدیت اندروید برای نکسوز هست
در حالیکه برندای دیگه هنوز تو حال و هوای ارایه اندروید4.1.1 هستن نکسوز 4.2 رو گرفته و داره میگیره
وبا اینکه مدت کمی از ارایه اندروید جیلی بین میگذره اما نکسوز برید xda ببینید چندتا کاستوم رام داره
البته ی ایراد جزیی نکسوز داره که باطریش اندکی ضعیفه که بنظر من ضعیف هم نیست
من خودم با شارز کامل و استفاده مداوم (بازی)بین 4 تا5 ساعت میکشه که خوبه
اگه ی گوشی عالیه میخوای و میخوای همیشه جز اولین نفرایی باشی که اپدیت اندروید دریافت میکنن
من بهتون پیشنهاد میکنم نکسوز بخرید
الان که بیشتر نکسوزها made in china by samsung هستن
مهلت تست هم هر جا میخری بگیر چون بعضی سری ها هستن که باطری اصل روشون نیست و مشکل دارند و از 40%به پایین شارزشون فورا خالی میشه
البته شاید ابتدا ی خورده دلت رو بزنه که اونم بخاطر سنس دلربای htc هست اما در کل بهترین گوشیه
من خودم قبلش htc داشتم اینو که خریدم اولش برام جالب نبود اما حالا متوجه شدم چه شاه گوشی ی هستش