• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در ارتباط با سایت فیلم و سریال؟

omid_dragon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. نمیدونم سوالاتم مربوط به این بخش میشه یا نه. در هر صورت من میخوام یک سایت دانلود فیلم و سریال ایجاد کنم. با راهنمایی دوستان به این نتیجه رسیدم که مجاز باشه.
ولی چنتا سوال درگیرم کرده. اینکه رایگان باشه یا اشتراک ویژه؟ با توجه به اینکه وی پی اس و یا حتی هاست دانلود هزینه های بالایی داره و با یه حساب کوچیک ماهی بالای 200 گیگ فضا نیاز هست, رایگان میشه کار کرد و ادامه داد؟ الان هم سایت های بزرگی هستن که رایگان کار میکنن و هم سایت های بزرگی که اشتراک ویژه هستن.
تازه کار نیستم. لطفا در این موارد راهنمایی کنید. تشکر

emperatoor73

Registered User
لایک‌ها
115
سلام. نمیدونم سوالاتم مربوط به این بخش میشه یا نه. در هر صورت من میخوام یک سایت دانلود فیلم و سریال ایجاد کنم. با راهنمایی دوستان به این نتیجه رسیدم که مجاز باشه.
ولی چنتا سوال درگیرم کرده. اینکه رایگان باشه یا اشتراک ویژه؟ با توجه به اینکه وی پی اس و یا حتی هاست دانلود هزینه های بالایی داره و با یه حساب کوچیک ماهی بالای 200 گیگ فضا نیاز هست, رایگان میشه کار کرد و ادامه داد؟ الان هم سایت های بزرگی هستن که رایگان کار میکنن و هم سایت های بزرگی که اشتراک ویژه هستن.
تازه کار نیستم. لطفا در این موارد راهنمایی کنید. تشکر
سلام
دوست عزیز من یه سایت فیلم و سریال ایجاد کردم
http://movie.anjomaneirani.ir
بعد یک ماه بازدید خوبی پیدا کردم
خودم ابتدای کار سرور مجازی خریدم ولی خیلی گرون در اومد.
امشب یه سرور اختصاصی خریدم
با توجه به اینکه هارد سرور 6 ترابایت هست و ماهم فقط یک ترابایت لازم داریم مابقی را به صورت هاست دانلود
قراره بفروشیم. ( هدف از فروش فقط جبران بخشی از هزینه سرور اختصاصی هست )
هر 200 گیگابایت 20 هزار تومان.
500 گیگابایت ماهی 45 تومان
1 ترابایت هم ماهی به صورت ویژه 80 تومان ماهیانه
چون قراره خودمون فیلم هامون را رو سرور نگهداری کنیم بنابراین سعی کردیم بهتری سرور را انتخاب کنیم
در صورتی که اطلاعات بیشتر لازم داشتید پ.خ بدید
نکته بعدی اینکه به نظر من لینک رایگان در ابتدای کار قرار بدید. چون اکثر سایت های بزرگ لینک رایگان قرار دادند و با این وجود
تعداد افرادی که اقدام به خرید اشتراک میکنن خیلی کم میشه

بالا