• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در رابطه با مجوز های اغذیه فروشی

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
سلام

یه مغازه ساندویچی ، فیت فود ، غذا خوری ، آبمیوه گیری به جز مجوزشون ، چیز دیگه ای هم باید گرفت ؟

کارت بهداشت یا کارت سلامت یا یه همچین چیزی؟؟؟
کسی خبر داره ؟ چجوری و از کجا؟

mkf711

Registered User
لایک‌ها
18
سوال منم هست
کارت بهداشت که میخواد
اما مجوزهای دیگه چی میخواد؟

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16
مهم ترین بخش گیر دادن بهداشت:
محیط کار : آشپز خانه تا سالن پذیرای و سرویس بهداشتی و .... و خود افرادی که کار می کنند
می ری نزذیک ترین مرکز بهداشت محل کار: سه روز نمونه مدفوع می بری بعد از تایید بهت کارت بهداشت 6 ماهه میدن؛ هر شش ماه یکبار با باید این کارت رو تمدید کنی
یک کلاس آموزشی هم داره 11 جلسه که کارت 3 ساله هم برای اون مبدن

=========
درآمدش هم خیلی خوبه( اگه مکان درستی رو با منوی غذایی اون منطقه بتونی فراهم کنی )؛تو این کشور ملت از شکمشون نمی گذرن؛ باور کن اگه جا بیفتی( یک کم معرف بشی ی) اینقدر آدم احمق هستند که حتی اگه سنگ از آسمون بباره و تو آشغال ترین چیز بدی دستشون بیان التماس کنند برای خریدیکی از دوستان اغذیه فروشی داره خودم به عینه دیدم این صحنه هارو
:lol: :lol: :lol:
=========
کلا مواد غذایی ( سوپر مارکت و اغذیه فروشی و هر چی به شکم مربوط بشه) سودش بالا و پایین داره و اگه یک کم زرنگ و با تلاش باشی مطمئن باش ضرر نمکنی

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
يك نفر از من راجع به فست فود پرسيد و اين پاسخشه (من مدتي فست فود داشتم با مجوز ولي كارم نگرفت)
چندتا از مواردي كه ممكنه برات پيش بياد در اين شغل

اول اينكه اگه جاي مغازت و كيفيت غذاهات بد باشه كارت نميگيره و نون و گوشت و پنيري كه خريدي فاسد ميشه
جواز فست گرفتنش خيلي سخته چون غير از اماكن و دارايي و شهرداري و اتحاديه بايد از اتش نشاني و اداره بهداشت تاييديه بگيري كه جريان داره
هر روز بايد نون تازه بياري يا درست كني ، سبزي خورد كردن كار 1 روز درميونه ، اماده كردن سالاد تازه ، خريدن پنير و گوشت هر دو هفته ، سروكله زدن با همه جور ادمي ( همه جور آدمي) كه اگه مثل من اعصاب نداشته باشي روزي 2 الي 3 تا دعوا داري (تحمل يكسري از ادماي پرو و فضول واقعا سخته)
اگه اين كارو شروع كردي و بعد پشيمون شدي ضرر زيادي ميكني چون لوازمش خيلي گرون در مياد

بالا