آژانس هواپیمایی
pop up

راهنمایی در مورد آموزش

شروع موضوع توسط Nemidonam_1989 ‏7 ژانویه 2008 در انجمن خانواده C++ , C

  1. Nemidonam_1989

    Nemidonam_1989 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 آگوست 2007
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من می خوام زبان c++ رو یاد بگیرم . برای همین رفتم امروز دو جلد کتاب تهیه کردم . ولی بعد از خریدن کتاب شک کردم که کتا رو درست گرفتم یا نه چون عکس های کتاب شباهت زیادی به vIsual Basic داره ! اخه من می خواستم کتاب اموزش c++ رو که فقط یک صفحه هستش و داخل کد مینویسیم رو بگیرم (منظورم اینه که مثل vb6 گرافبکی نباشه بیشتر متنی باشه ... (نمیدونم فهمیدین چی میگم یا نه )
    اسم کتاب Visual c++.NET هستش
    فکر میکنم اشتباه کتاب رو تهیه کردم می خواستم ببینم اگه اینطوره تا دیر نشده فردا کتاب رو عوض کنم .
    در ضمن شما چه کتابی رو به من پیشنهاد میکنید که تهیه کنم .(جامع و کلی و گام به گام)
    خواهش میکنم راهنماییم کنید.
     
  2. saalek110

    saalek110 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2007
    نوشته ها:
    212
    تشکر شده:
    1
    معمولا از توربو سی برای شروع یادگیری سی ++ استفاده می کنند. یا کامپایلرهای کم حجم دیگه. مثل dev c .
    بعدش برای ساختن برنامه ویندوزی می توانید با ویژوال سی 6 برنامه هایی شبیه ویژوال بیسیک 6 بسازید.
    البته همین کار را می توانید با ویژوال سی 2003 و 2005 هم انجام دهید.
    ولی کتاب شما ویژوال سی دات نت است. یعنی مبتنی بر دات نت. یعنی میشه شبیه (( ویژوال سی شارپ)) یا (( ویژوال بیسیک دات نت)).
    به نظرم ببرید پس بدید. مگه اینکه بخواهید از همین ابتدا شروع کنید ویژوال سی دات نت یاد بگیرید. که کار نشدنی هم نیست. عجیب هم نیست. ولی بعدا هم می توانید دوباره کتاب را بخرید.
    ولی بدانید که در 2003 به بالا برخلاف 2000 به پایین دو جور میشه ویژوال سی کار کرد.
    یکی با سیستم دات نت که گفتم برنامه هاش مبتنی بر دات نت میشه و باید در سیستم مقصد دات نت فریم ورک برای اجرای برنامه های شما نصب باشد
    و دیگری همان سیستم قدیمی که در 2000 (همان وی سی 6 ) و قبل بوده. که یا win32 بوده یا مبتنی بر کلاسهای mfc .
    در مورد کتاب سراغ ندارم.

    در ضمن من چند پست آموزش ویژوال سی دات نت زدم در کنار آموزش سی شارپم. یک نگاهی بکنید فکر کنم مفید باشه تا محیط را بیشتر درک کنید.

    آموزش ویژوال سی پلاس دات نت

    راستی سینتکس ویژوال سی دات نت 2005 با 2003 کمی فرق داره. حواستان باشد.
     
  3. Nemidonam_1989

    Nemidonam_1989 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 آگوست 2007
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    0
    ممنون از شما دوست عزیز . راستش من فقط با VB6 کار کردم و در مورد C++ اطلاع زیادی ندارم . من می خوام مثلا با برنامه ی dev c برای نوشتن برنامه برای کنسول کار کنم . می خواستم ببینم برای شروع باید چی کار کنم یعنی چه کتابی رو بگیرم . منظورم اینه که باید مثلا کتاب آموزش C++ بگیرم یا C# یا C و یا ... (این مدل ها خیلی با هم دیگه فرق داره؟ مثلا C++ با Visual C++) و اصلا کتابی مثلا با نام اموزش C++ خالی مجود داره !؟ منظورم رو متوجه میشید ؟
     
  4. saalek110

    saalek110 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2007
    نوشته ها:
    212
    تشکر شده:
    1
    من منظور شما را می فهمم. و توضیحاتی که دادم برای این بود که بفهمید آن کتاب برای چی است.

    من خودم بعد یادگیری وی بی 6 آمدم در این فروم و سی پلاس یاد گرفتم.
    من کتاب فارسی نمی خونم. ئی بوک و سایت کار می کنم. ولی کتاب آقای جعفرنژاد و قلزم را دارم. قلزم ترجمه ای از دیتل است. البته چند فصلش. ولی من نمی دونم کتاب خوب در بازار چیه. چون دنبال خرید کتاب نیستم. دوستان بهتر می توانند راهنمایی کنند. در امضای من لینک آموزش سی پلاسم هست و در همان امضا در قسمت سی پلاس پلاس چند تاپیک که راجع به کتابهاست هست. باز هم بپرس از بچه ها.

    کد نویسی سی پلاس در کتابهایی مثل دیتل موجود است و سی و سی پلاس فرقی نداره ولی ویژوال سی فرق داره. چون دیگه اونجا کدنویسی مطرح نیست و چیزهای دیگه ای بحث میشه مثل کلاسهای mfc (یا اگر دات نتی باشه کلاسهای دات نت)یا ارتباط با ویندوز و غیره. معمولا کسی ویژوال سی کار نمی کند. ولی سینتکس سی پلاس خیلی جاها به کار میاد. فعلا سی یاد بگیر. بعدا میتونی سی بیلدر یا وی سی یا سی شارپ کار کنی.
     
  5. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    بریا شروع یادگیری سی ++ اگه انگیلیسی می خونید C++ How to program رو بخونید البته ترجمه هاش هم هست که مال قلزم نصف کتاب هست و یه ترجمه دیگه هم هست که کل کتاب رو ترجمه کرده کتاب خیلی خوبیه برای شروع
     
  6. Mehdi.T

    Mehdi.T کاربر فعال برنامه نویسی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏30 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    In Search of Sunrise
    اون چيزي كه من از صحبتات ديدم نمي خواي انگليسي بخوني
    سي رو با قمي مي توني شروع كني،كتاب چطور با سي ++ برنامه بنويسيم قلزم خيلي توضيح داده اما خوش كده ،
    ترجمه هاي ديگري قلزم داره كه حرف ندارن (لي فور) اما بحث شون فرق داره(يكمي) به هر حال اين ميدان

    --(این مدل ها خیلی با هم دیگه فرق داره؟ مثلا C++ با Visual C++)
    بله خيلي فرق دارن ، به شما به دلايلي پيشنهاد نميشه همون خاليشو ياد بگير ، بعد خودت مي فهمي چه كني ،

    هر كتابي ديدي خالي نوشته سي ++ = همون كنسوله
    باز براي شما فرقي نمي كنه سي باشه يا اين ++ ها جلوش باشه بخر و بخون ،‌ويژوال ديدي بنداز دور (خود مايكر.سافت حاضر نشد به يكي از عجير هاش بگه براي اينم يكي بنويسيد ، كلا 2 ،3 تا براي FX اش نيست راكس و همين How To ها .. و )
     
  7. boxilink