• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد انتخاب آکواریوم و ماهی

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
سلام دوستان

یک آکواریوم کوچک (حدود 30 لیتر) میخواستم بخرم، تو سایت های مختلف ظاهرا بصورت آماده با مارک های مختلف هست. مثلا این سایت

به نظر شما کدومش بهتر هست؟ (در مورد ماهی و آکواریوم کلا اطلاعاتی ندارم)

چه تعداد و چه نوع ماهی بخرم؟ گیاه چطور؟

ممنون میشم اگر دوستانی که اطلاعاتی دارن راهنمایی کنن.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
این سایز اکواریوم نمیشه ماهیهای زیادی براش بگیری ولی از همین اکواریوم کوچیک هم میتونی لذت ببری

بنظرم 5 تا تترای نئون - یدونه فایتر - 2 تا کوریدوراس - 2 تا لوچ نواری + کلی گیاه میتونی جالب باشه

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
یک عدد فلاور نژاد دار اصل

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
زیاد دنبال این مارک بازی ها نباش .. من خودم مثلا رفتم همین مارک fishing رو خریدم تفاوتی از نظر کیفیتی با همین دست سازها نداشت :دی

به نظرم دست ساز بخر (آگواریوم فروشی ها خودشون میسازن)

ماهی هم بازم به نظر من گوشتخوار اونم در حد متوسط بگیر ... (ماهی ریز عمرش نسبتا کوتاه هست و ماهی درشت هم فضولاتشون زیاده)

گیا هم اگر جلوه نمایشی فقط میخوایی داشته باشه میتونی از همین پلاستیکی ها بگیری !!

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
منم موافقم که پول الکی بابت این آکواریوم های شرکتی نده و دست ساز بخر

برای شروع هم میتونی از اسکار شروع کنی هم مقاومه و هم آروم

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
خریداری شد، ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن.
در مورد کیفیت هم، مرکزش رفتم و کلی انواع مختلفش را دیدم، دست سازها که اصلا اونقدر کثیف و بی سلیقه ساخته شده بود که بدرد نمیخورد، توی مارکهای چینی و آماده هم تفاوت کیفیت در ساخت کاملا قابل مشاهده بود.

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
خریداری شد، ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن.
در مورد کیفیت هم، مرکزش رفتم و کلی انواع مختلفش را دیدم، دست سازها که اصلا اونقدر کثیف و بی سلیقه ساخته شده بود که بدرد نمیخورد، توی مارکهای چینی و آماده هم تفاوت کیفیت در ساخت کاملا قابل مشاهده بود.

مبارک باشه

برای ماهی هم همونی که تو پست قبل گفتم اسکار میتونه خوب باشه

badform

Registered User
لایک‌ها
97
اصلا گوشتخوار تخر که این حجم فوق العاده کمه .اگر خیلی اصرار داری یدونه فلاور یکی دو بندی بنداز توش که سر شش ماه این حجم براش کمه.
یا یک دونه قایتر بنداز توش یا چند دونه زبرا یا تترا یا گوپی و لوچ

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
اصلا گوشتخوار تخر که این حجم فوق العاده کمه .اگر خیلی اصرار داری یدونه فلاور یکی دو بندی بنداز توش که سر شش ماه این حجم براش کمه.
البته به اون حجم نگرفتم، 65 لیتری گرفتم.

مبارک باشه

برای ماهی هم همونی که تو پست قبل گفتم اسکار میتونه خوب باشه
ممنون، سلامت باشید

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104

البته با گوشتخوار ریز هم میتونه شروع کنه چون نگهداریش راحتتره

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
دوستان عزیزم منم میخام بخرم نمیدونم از کجا وچطوری شروع کنم چون تو این فازا نبودم و تازه واردم هزینه هم نمیخام زیاد بشه کلا با ماهی و تشکیلات بیشتر از 200 نمیخوام هزینه کنم

badform

Registered User
لایک‌ها
97
65 لیتر هم می تونی دو سه تا گوشتخوار ریز بریزی ، هی زود زود آبت کثیف میشه و مشکل تصفیه و شیمی آب خواهی داشت. سه چهار ماه بعدم بزرگ می شن و میری دنبال یک حجم بیشتر.
کسانی هم که می خوان شروع کنن یکی دو هفته سایت ها و انجمن های آکوا کوئست یا نیک صالحی و.. را بخونن...خود به خود راه می افتین.

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
دوستان عزیزم منم میخام بخرم نمیدونم از کجا وچطوری شروع کنم چون تو این فازا نبودم و تازه واردم هزینه هم نمیخام زیاد بشه کلا با ماهی و تشکیلات بیشتر از 200 نمیخوام هزینه کنم

ورود شما رو به جمع ماهی بازان خوشامد میگویم

اول اون جایی رو که برای آکواریوم در نظر دارین رو اندازش رو بگیرین بعد برین یه مغازه آکواریوم فروشی و بدین با اون اندازه آکواریوم درست کنه

تجهیزاتی هم که لازم داری : بخاری - پمپ هوا - سنگ هوا - شلنگ - شن - دو سه تا هم وسیله و گیاه تزیینی

mani sh

Registered User
لایک‌ها
117
ابعاد خیلی کوچیکه.
اول از همه که حتما گوشتخوار بگیر نگهداریش یه مقدار راحت تر از گیاه حوار هست ولی خوب کثیفیش بیشتره.
برای این تانک از سچیلاید سفید و گور خری یا دماسونی یا زندانی استفاده کن هم قشنگن هم کوچیک.
بزگم بشن بزگشون نصف یه انگشته.
برای فیلترم اگه یه تاپ فیلتر بگیری عالیه.

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
ابعاد خیلی کوچیکه.
اول از همه که حتما گوشتخوار بگیر نگهداریش یه مقدار راحت تر از گیاه حوار هست ولی خوب کثیفیش بیشتره.
برای این تانک از سچیلاید سفید و گور خری یا دماسونی یا زندانی استفاده کن هم قشنگن هم کوچیک.
بزگم بشن بزگشون نصف یه انگشته.
برای فیلترم اگه یه تاپ فیلتر بگیری عالیه.

موافقم البته تاپ فیلتر یه عیب داره که آب از بالا میریزه تو تانک و صدا ایجاد میکنه که فیلتر داخلی این عیبو نداره

mani sh

Registered User
لایک‌ها
117
موافقم البته تاپ فیلتر یه عیب داره که آب از بالا میریزه تو تانک و صدا ایجاد میکنه که فیلتر داخلی این عیبو نداره
اونم راه داره یه مقدار لوله ای که آب رو به تانک میرسونه بلندتر کنی این صدا از بین میره.
خوبیش اینه که میتونه به عموان فیلتر بیولوژیکی هم ازش استفاده کنه.

I Love You

Registered User
لایک‌ها
2,032
سَلام دوســت عزیز من تجربـــه آکواریوم و ماهی های گوشتخوار و گیاهخـوار رو دارم ..
از نظـر من اگه برا خوشگلـی خونه میـخوای ( عکس پشت آکواریوم رو از این گیاه و شکلک های سنگه و ... نـذار از نظر من خیلی آکواریوم رو شلوغ میکنــه . )
کاغذ های رنگـی آبی یـا سیـاه بگیر بزن پشـت شیشـه و یه نـور هم بالای آکواریومـت بذار .
اگه ماهی گیاهخـوار استفاده میخوای کنـی شن های ریـز بگیــر , برای ماهی های گوشتخـوار شن های درشــت .
از گل و گیاه مصنوعی زیـاد استفاده نکن یه تیـکه چوب یا مجسمه های که تو آب قرار میدن بزاری خوشگلتـره ؛ هرچی کمتر باشه فضـا آکواریوم بیشتر دیده میشه و ماهی ها جُنب و جوش بهتری دارن و بازی میکنن .
اگه گیاه زیاد بزاری ماهی میره پشتش قرار میگیره و بی حرکت همونجـا تکون نمیخوره و باعث مریضی میشه براشـــ .
هر چیزی رو که میخوای به آکواریومت اضافه کنــی ( گیاه و ... ) تقـریبــا 5 ساعـت بزار تو آب نیمه گـرم تا باعث خـرابی آب و کشته شدن ماهی ها نشـه .
از قطره های ضدعفونـــی و ضـد سفیـدک حتمــا بعد از اینکه آب تو شیشه ریختی به آب اضـافه کــن , مد نظر داشته باش این قطره ها رو موقعی که ماهی ها تو آکواریوم هستن به آب آکواریوم اضـافه نکنــی .
برا پمپ هم از این فشاری ها نگیـر که هـوا رو با فشار زیر آب خارج میکنــه , ساده ها بگیـر که یه گوشه میزاری و کثیفی آب رو میگیره .

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
آکواریوم داخلی یا اینترنال مهمترین بدیش اینه که وقتی برق بره یا از برق بکشیش همه چیزایی که کشیده تو پس میده بیرون

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
آکواریوم داخلی یا اینترنال مهمترین بدیش اینه که وقتی برق بره یا از برق بکشیش همه چیزایی که کشیده تو پس میده بیرون
دادا اموری که فرمودینو اجرا کردم واسم یدونه ساخت ابعاد80-35-50 لوازم هم تصویه تاپ -پمپ 2خروجه-فیلترکف-شن 3بسته سفید و1بسته رنگی-بخاری-دماسنج عقربه ای-پک دارو 12عدد -2تا گیاه-مهتابی آبی...
220 تومن شد نمیدونم گرون شده یا نه درمورد ماهی یم ممنون میشم راهنمایی کنید
مثلا تاجایی که خوندم تکثیر گیاه خوار راحتر و نگهداری چندین مدل کنار هم راحتر از گوشتخوار و تمیز تر هم هستن
گوشتخوار مقاومتر آرومتر و نترستر از گیاه خوار

• Like
Reactions: Rip

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
دادا اموری که فرمودینو اجرا کردم واسم یدونه ساخت ابعاد80-35-50 لوازم هم تصویه تاپ -پمپ 2خروجه-فیلترکف-شن 3بسته سفید و1بسته رنگی-بخاری-دماسنج عقربه ای-پک دارو 12عدد -2تا گیاه-مهتابی آبی...
220 تومن شد نمیدونم گرون شده یا نه درمورد ماهی یم ممنون میشم راهنمایی کنید
مثلا تاجایی که خوندم تکثیر گیاه خوار راحتر و نگهداری چندین مدل کنار هم راحتر از گوشتخوار و تمیز تر هم هستن
گوشتخوار مقاومتر آرومتر و نترستر از گیاه خوار

کار بسیار خوبی کردین و علاقتون روز افزون میشه

فرمایشات شما هم در مورد ماهی صحیح است ولی به نظر من یک روره گوشتخوار نگه داری کنید تا قلق آکواریوم داری دستتون بیاد

چون گیاه خوارها به تغیرات دما آب حساس هستند و لی گوشتخوار ها مقاوم ترند

مورد دوم هم اگه از آب شهری استفاده میکنید حتما آبتون رو 20 ساعت نگه دارین تا کهنه بشه یا از ضد کلر استفاده کنید

به هیچ عنوان هم از این داره های الکی و چرت ایرانی مثل دم خوره و ضد انگل استفاده نکنید و در صورت لزوم ( ماهیتون بیمار شد ) استفاده کنید که اون هم شرایط داره

بالا