سَلام دوســت عزیز من تجربـــه آکواریوم و ماهی های گوشتخوار و گیاهخـوار رو دارم ..
از نظـر من اگه برا خوشگلـی خونه میـخوای ( عکس پشت آکواریوم رو از این گیاه و شکلک های سنگه و ... نـذار از نظر من خیلی آکواریوم رو شلوغ میکنــه . )
کاغذ های رنگـی آبی یـا سیـاه بگیر بزن پشـت شیشـه و یه نـور هم بالای آکواریومـت بذار .
اگه ماهی گیاهخـوار استفاده میخوای کنـی شن های ریـز بگیــر , برای ماهی های گوشتخـوار شن های درشــت .
از گل و گیاه مصنوعی زیـاد استفاده نکن یه تیـکه چوب یا مجسمه های که تو آب قرار میدن بزاری خوشگلتـره ؛ هرچی کمتر باشه فضـا آکواریوم بیشتر دیده میشه و ماهی ها جُنب و جوش بهتری دارن و بازی میکنن .
اگه گیاه زیاد بزاری ماهی میره پشتش قرار میگیره و بی حرکت همونجـا تکون نمیخوره و باعث مریضی میشه براشـــ .
هر چیزی رو که میخوای به آکواریومت اضافه کنــی ( گیاه و ... ) تقـریبــا 5 ساعـت بزار تو آب نیمه گـرم تا باعث خـرابی آب و کشته شدن ماهی ها نشـه .
از قطره های ضدعفونـــی و ضـد سفیـدک حتمــا بعد از اینکه آب تو شیشه ریختی به آب اضـافه کــن , مد نظر داشته باش این قطره ها رو موقعی که ماهی ها تو آکواریوم هستن به آب آکواریوم اضـافه نکنــی .
برا پمپ هم از این فشاری ها نگیـر که هـوا رو با فشار زیر آب خارج میکنــه , ساده ها بگیـر که یه گوشه میزاری و کثیفی آب رو میگیره .