• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد خرید سهام

mela1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام به همه اساتید.ببخشید من می خواستم بدونم چجوری میشه روی سهام یک شرکت بین المللی مثل سونی سرمایه گذاری کرد؟ چون الان شرکت سونی در رکود هست و سهام هاش ارزون شده.بنظر شما اصلا کار درستی هست که دلار گرون بخرم و روی سهام در حال رشد سونی سرمایه گذاری کنم.ممنون میشم راهنمایم کنید.

mela1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
کسی نیست راهنمایی کنه!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
برای خرید سهام خارجی مثل ایران اول باید بورس رو انتخاب کنید ، بعد یک کارگزار در اون بورس انتخاب کنید و خرید و فروش کنید. سهام سونی در بورس نیویورک SNE ئه.
SNE: Summary for Sony Corporation Common Stock- Yahoo! Finance

کارگزارهای آنلاینی هم که کمیسیونشون مناسبه و میشه از خارج از امریکا باهاشون کار کرد ، لیستشون در این لینک هست که البته فکر نمیکنم هیچ کدامشون با ایرانیها کار کنن.اینا بعضیاشون تمام بورس های بزرگ دنیا رو کارگزاری میکنن - نیویورک و لندن و پاریس و فرانکفورت و توکیو و غیره-
Online Brokers - Best Online Stock Brokerages - NASDAQ.com

بیشتر بانک ها هم یک بخش بروکری دارن، ولی خب کمیسیونشون بالاست معمولا. حدودا 1 درصد میگیرن + 50-60 دلار برای هر خرید و فروش.شما بخوای 1000 دلار سهم بخری برات نمیصرفه اصلا
;;
بنظر شما اصلا کار درستی هست که دلار گرون بخرم و روی سهام در حال رشد سونی سرمایه گذاری کنم.ممنون میشم راهنمایم کنید.
;;
در مورد این قسمت نظری ندارم .ممکنه سود داشته باشه یا ضرر. من ترجیح میدم روی سهام های بهتری سرمایه گذاری کنم

بالا