• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد خرید فروش خودرو

iOS_DEV

Registered User
لایک‌ها
114
سلام دوستان
حدود 130 40 میلیون پول دارم میخوام خودرو خریدو فروش کنم (همون دلالی خودمون)
چون بهترین سودو داره
ولی میخوام پولش درست باشه و به اصطلاح سر کسی کلاه نره و از اون طرف هم سود خوبی داشته باشه
در کل باید چیکار کنم؟؟؟
خریدو فروش باید به چه نحوی باشه؟؟؟ از کجا بخرم کجا و به کی بفروشم؟؟؟
اگه پیشنهاد دیگه ای واسه بیشتر شدن پولم دارین بگین خوشحال میشم
پیشاپیش ممنون

mehdidotcom

Registered User
لایک‌ها
35
اگر یکم حوصله و صافکار و نقاش آشنا سراق داشته باشی توصیه من خرید ماشین های تصادفی و تعمیر آن و سپس فروشش هست . اما باید به خودرو یکم وارد باشید مگر نه متاسفانه سر شما را کلاه می گذارند همین که برید بخرید و بفروشید به این سادگی نیست و نیاز به تجربه داره

Hamed_Au

کاربر فعال آپلود سنتر
کاربر فعال
لایک‌ها
78
دلالی رو نمیشه بصورت انسانی انجام داد!
باید با چرب زبونی مخ فروشنده رو بزنی و با بز خری بزنی تو سر وسیله تا به قیمت مفت بخریش بعد از چند وقت هم همون ماشین رو ببری دم نمایشگاه یه آدم بی خبر رو تور بزنی ماشینو بکنی تو پاچش :hmm:
بهترین طعمه برای خرید ماشین هم ماشینای قسطی هستن که صاحباشون نمیتونن قسطا رو بدن و میارن بفروشن

کلا این شغل خیلی مزخرفیه، ارزش اجتماعی نداره هر چی دربیاری میگن این کلاهبرداره و...
من یه دوستی دارم ذی یه پراید خرید 9 تومن (3تومن قسط) الان ازش 13 برمیدارن :guilty:

البته شما شاید بتونی دلال خوبی بشی (که بخاطر صداقت سود سرشاری هم داره)، ولی بعدش باید مثل بقیه بشی وگرنه نمیذارن اونجاها پیدات بشه :D

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
دلالی رو نمیشه بصورت انسانی انجام داد!
باید با چرب زبونی مخ فروشنده رو بزنی و با بز خری بزنی تو سر وسیله تا به قیمت مفت بخریش بعد از چند وقت هم همون ماشین رو ببری دم نمایشگاه یه آدم بی خبر رو تور بزنی ماشینو بکنی تو پاچش :hmm:
بهترین طعمه برای خرید ماشین هم ماشینای قسطی هستن که صاحباشون نمیتونن قسطا رو بدن و میارن بفروشن

کلا این شغل خیلی مزخرفیه، ارزش اجتماعی نداره هر چی دربیاری میگن این کلاهبرداره و...
من یه دوستی دارم ذی یه پراید خرید 9 تومن (3تومن قسط) الان ازش 13 برمیدارن :guilty:

البته شما شاید بتونی دلال خوبی بشی (که بخاطر صداقت سود سرشاری هم داره)، ولی بعدش باید مثل بقیه بشی وگرنه نمیذارن اونجاها پیدات بشه :D
سلام
دوست عزیز یه مقدار در مورده قسمت bold شده توضیح میدی ؟
در مورد روش کار و خرید و فروش و مابه التفاوتش ؟
ممنوت

بالا