• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد خرید مانیتور

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
در اینجا لطفا در مورد مانیتور و مشکلات و درخواست بحث کنیم...

28-02.jpg

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
خوب اولین سوال رو خودم می پرسم..
می خواستم بدونم که برای کارهای مدت بالا که پشت PC هستیم شما کدوم نوع از مانیتور ها رو پیشنهاد می کنید.

LCD یا کارت ؟

برای کار طراحی و گرافیک

چشم رو اذیت نکنه...و زود خسته نشیم..؟

Masih_kabiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب اولین سوال رو خودم می پرسم..
می خواستم بدونم که برای کارهای مدت بالا که پشت PC هستیم شما کدوم نوع از مانیتور ها رو پیشنهاد می کنید.

LCD یا کارت ؟

برای کار طراحی و گرافیک

چشم رو اذیت نکنه...و زود خسته نشیم..؟

سلام آقا حميد . خسته نباشيد. طبق اونچيزي كه من ميدونم مانيتور هاي CRT در دراز مدت به چشم آسيب ميرسونه. LCD هايي ههم كه زمان پاسخ گويي پاييني دارند هم اذيت ميكنن. بايد زمان پاسخگويي 2 ميلي ثانيه يا نهايتا 5 ميلي ثانيه باشه. ولي باز براي مدت خيلي زياد 2 بهتره. نور صفحه هم خيلي ميتونه آسيب بزنه. من به نظرم تصويراي سامسونگ خيلي واضح و شفاف ميومد و خريدم. ولي بعد يه مدت واقعا اذيتم كرد. الان كه 2261 دارم ال جي خيلي راضيم. البته نورشو بازم آوردم پايين:cool: از بس كور شدم

Reza82N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا حميد . خسته نباشيد. طبق اونچيزي كه من ميدونم مانيتور هاي CRT در دراز مدت به چشم آسيب ميرسونه. LCD هايي ههم كه زمان پاسخ گويي پاييني دارند هم اذيت ميكنن. بايد زمان پاسخگويي 2 ميلي ثانيه يا نهايتا 5 ميلي ثانيه باشه. ولي باز براي مدت خيلي زياد 2 بهتره. نور صفحه هم خيلي ميتونه آسيب بزنه. من به نظرم تصويراي سامسونگ خيلي واضح و شفاف ميومد و خريدم. ولي بعد يه مدت واقعا اذيتم كرد. الان كه 2261 دارم ال جي خيلي راضيم. البته نورشو بازم آوردم پايين:cool: از بس كور شدم

منم 2261 دارم و پس از روزها تحقيق و تفحص اونو گرفتم من نورش رو روي صفر گذاشتم :D .
اين مانيتور هم واسه بازي خوبه چون نسبت تصويرش 16:9 هست و هم واسه ي تماشاي فيلم چون فول HD هست.

اين مانيتور 3 ورودي داره : آنالوگ - DVI - HDMI كه با يك كليد از بغل مانيتور ميشه بين اين حالت ها سوييچ كرد.

اين هم تا حدودي مشخصات فني :

LG W2261V
* 21.5" Wide
* 1920 x 1080
* f-Engine
* (20,000:1) DFC
* 2ms
* DVI & HDMI
* Full HD

اينم دو تا عكس از اين مانيتور با رخ زيباش.

350669b.jpg

W2261V-PF_5.jpg

بالا