newgamer57
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2
- لایکها
- 0
سلام دوستان.
من تازه واردم نسبت به این انجمن. یکی از دوستام اینجارو معرفی کرد بهم.
من خیلی وقته میخام یه پژو 206 تیپ 5 بگیرم و خوشبختانه امروز یه مورد خوب پیدا شد با این مشخصات :
206 تیپ 5 سفید مدل 90 بدون رنگ بیمه 8 ماه لاستیک 70 درصد کارکرد 60 هزارتا : قیمت 25 میلیون
قبل از قطعی شدن خرید قصد دارم که ماشین رو به چند نفر تعمیر کار و جلوبندی ساز ماهر نشون بدم و اگه تایید دادن ببرم پیش کارشناسی برای رنگ ... اگر اون هم اوکی بود ماشینو بگیرم
حالا چند سوال داشتم :
1. اینکه ماشین رو چند نفر باتجربه چک کنن کافیه؟ میتونم از سالم بودن فنی ماشین مطمئن شم ؟
2. برای تشخیص واقعی بودن کارکرد میشه کاری کرد ؟3
3. خیلی ها منو از خرج زیاد 206 ترسوندن ... آیا واقعا خرجش انقد زیاده که آدم قید این ماشین فوق العاده رو بزنه ؟؟؟
4. دوستانی که خودشون 206 داشتن یا دارن تجربیاتشون رو بگن ممنون میشم.
خیلی خیلی ممنونم اگر کمکم کنید.
من تازه واردم نسبت به این انجمن. یکی از دوستام اینجارو معرفی کرد بهم.
من خیلی وقته میخام یه پژو 206 تیپ 5 بگیرم و خوشبختانه امروز یه مورد خوب پیدا شد با این مشخصات :
206 تیپ 5 سفید مدل 90 بدون رنگ بیمه 8 ماه لاستیک 70 درصد کارکرد 60 هزارتا : قیمت 25 میلیون
قبل از قطعی شدن خرید قصد دارم که ماشین رو به چند نفر تعمیر کار و جلوبندی ساز ماهر نشون بدم و اگه تایید دادن ببرم پیش کارشناسی برای رنگ ... اگر اون هم اوکی بود ماشینو بگیرم
حالا چند سوال داشتم :
1. اینکه ماشین رو چند نفر باتجربه چک کنن کافیه؟ میتونم از سالم بودن فنی ماشین مطمئن شم ؟
2. برای تشخیص واقعی بودن کارکرد میشه کاری کرد ؟3
3. خیلی ها منو از خرج زیاد 206 ترسوندن ... آیا واقعا خرجش انقد زیاده که آدم قید این ماشین فوق العاده رو بزنه ؟؟؟
4. دوستانی که خودشون 206 داشتن یا دارن تجربیاتشون رو بگن ممنون میشم.
خیلی خیلی ممنونم اگر کمکم کنید.