• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد خرید پژو 206 تیپ 5

newgamer57

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من تازه واردم نسبت به این انجمن. یکی از دوستام اینجارو معرفی کرد بهم.
من خیلی وقته میخام یه پژو 206 تیپ 5 بگیرم و خوشبختانه امروز یه مورد خوب پیدا شد با این مشخصات :
206 تیپ 5 سفید مدل 90 بدون رنگ بیمه 8 ماه لاستیک 70 درصد کارکرد 60 هزارتا : قیمت 25 میلیون
قبل از قطعی شدن خرید قصد دارم که ماشین رو به چند نفر تعمیر کار و جلوبندی ساز ماهر نشون بدم و اگه تایید دادن ببرم پیش کارشناسی برای رنگ ... اگر اون هم اوکی بود ماشینو بگیرم
حالا چند سوال داشتم :
1. اینکه ماشین رو چند نفر باتجربه چک کنن کافیه؟ میتونم از سالم بودن فنی ماشین مطمئن شم ؟
2. برای تشخیص واقعی بودن کارکرد میشه کاری کرد ؟3
3. خیلی ها منو از خرج زیاد 206 ترسوندن ... آیا واقعا خرجش انقد زیاده که آدم قید این ماشین فوق العاده رو بزنه ؟؟؟
4. دوستانی که خودشون 206 داشتن یا دارن تجربیاتشون رو بگن ممنون میشم.
خیلی خیلی ممنونم اگر کمکم کنید.

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
سلام دوست عزیز
به پرشین تولز خوش اومدید
قیمت و مشخصات خودرویی که پیدا کردید مناسب و به قیمت هست اما در مورد سوالاتتون
1-بله تا حدودی میشه به تفریب از سلامت کلی ماشین مطمئن شد .شخص با تجربه اگر کارشناسی کنه کاملا میتونه تشخیص بده .اما خب به هر حال باید توجه داشته باشید یک سری خرج های جزیی ممکنه وجود داشته باشه که برای ماشین دست دوم عادی هست .
2- خیر به هیچ عنوان نمیشه به طور قطع اطمینان پیدا کرد .شخص حرفه ای اگر کارکرد رو کم کرده باشه مطلقا قابل تشخیص نیست .ولی در مورد 206 به پلمب بودن bsi زیر فرمون و کارکرد و کالبیره بودن دقیق عقربه ها توجه کنید .روی bsi یا همون جعبه فیوز زیر فرمون یه برچسب هست توجه کنید که تیغ نخورده باشه .
3- خیر همین چیزی نیست
بنده تیپ 5 مدل 90با 44 تا کارکرد واقعی و 2 کف دست رنگ رو پارسال همین موقع 31میلیون تومن فروختم .اما در مورد تجربه من از تیپ 5 فقط میشه گفت عالی در رنج خودش .

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
درود
206 تیپ 5 موتور tu5 مدل 90 بدون رنگ در حد صفر کارکرد 60هزار واقعی رو دیروز به 24خریدم- (نمایشگاه دار هستم)
فروش این ماشین هم تا 26 تومان هست

25تومان قیمت خوبی بهتون داده -اگه سالم باشه مبارکتون باشه

بدرود

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
برای فهمیدن کارکرد دو راه وجود داره.یکی چک کردن BSI که ببینید باز شده یا نه!دومی هم نگاه کردن آیسی پشت کیلومتر که عوض نشده باشه.باید هر دو رو چک کنید و یکی کفایت نمیکنه.این کار هم باید توسط یه نفر خبره انجام بگیره.

مرد خدا

Registered User
لایک‌ها
91
ماشین مدل 90 به بعد نخر که پشیمون میشی.همه چیزش تزیینیه.ترمز دستی کار نمیکنه و...
اخه 206 هم شد ماشین
خر بخر از ایران خودرو نخر گوش کن که پشیمون میشی

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
درود
206 تیپ 5 موتور tu5 مدل 90 بدون رنگ در حد صفر کارکرد 60هزار واقعی رو دیروز به 24خریدم- (نمایشگاه دار هستم)
فروش این ماشین هم تا 26 تومان هست

25تومان قیمت خوبی بهتون داده -اگه سالم باشه مبارکتون باشه

بدرود
تیپ 5 مدل اخر 85 بدون رنگ و سالم لاستیک 50 با 9 سال تخفیف بیمه وکارکرد 190.000 چقدر میره ؟

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
برای فهمیدن کارکرد دو راه وجود داره.یکی چک کردن BSI که ببینید باز شده یا نه!دومی هم نگاه کردن آیسی پشت کیلومتر که عوض نشده باشه.باید هر دو رو چک کنید و یکی کفایت نمیکنه.این کار هم باید توسط یه نفر خبره انجام بگیره.
این bsi چجوری مشخص میشه با دیاگ زدن؟

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
تیپ 5 مدل اخر 85 بدون رنگ و سالم لاستیک 50 با 9 سال تخفیف بیمه وکارکرد 190.000 چقدر میره ؟
این ماشین عمر خودشو کرده.خریدش توصیه نمیشه.مثه این میمونه شما به یه شخص 80 ساله سرطانی دل ببندی!
این bsi چجوری مشخص میشه با دیاگ زدن؟
راهی نداره متاسفانه.باید نگاه کنید ببینید bsiش باز شده یا نه!اگه باز شده باشه مشکوک باشید.

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
این ماشین عمر خودشو کرده.خریدش توصیه نمیشه.مثه این میمونه شما به یه شخص 80 ساله سرطانی دل ببندی!

راهی نداره متاسفانه.باید نگاه کنید ببینید bsiش باز شده یا نه!اگه باز شده باشه مشکوک باشید.
206 مال خودمه ..میخام بفروشمش...

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
منم قصد خرید همچین ماشینیو دارم
bsiچیه؟

خرجش چجوریه؟
206 استهلاکش نسبت به بقیه ماشیا خیلی کمتره ... ولی موقع تعمیر کمی خرجش بخاطر قطعاتش بیشتر از بقیه اس ...
مثلا..من مدل 85 دارم هنوز موتور باز نشده ...
ولی 405 مدل 90-91 بیشترشون سرسیلندر میسوزونن یا میل سوپاپ کج میکنن و باید موتورشون باز بشن ...

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
206 استهلاکش نسبت به بقیه ماشیا خیلی کمتره ... ولی موقع تعمیر کمی خرجش بخاطر قطعاتش بیشتر از بقیه اس ...
مثلا..من مدل 85 دارم هنوز موتور باز نشده ...
ولی 405 مدل 90-91 بیشترشون سرسیلندر میسوزونن یا میل سوپاپ کج میکنن و باید موتورشون باز بشن ...
Bsiچیه؟

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

mohsen15930

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان.
من تازه واردم نسبت به این انجمن. یکی از دوستام اینجارو معرفی کرد بهم.
من خیلی وقته میخام یه پژو 206 تیپ 5 بگیرم و خوشبختانه امروز یه مورد خوب پیدا شد با این مشخصات :
206 تیپ 5 سفید مدل 90 بدون رنگ بیمه 8 ماه لاستیک 70 درصد کارکرد 60 هزارتا : قیمت 25 میلیون
قبل از قطعی شدن خرید قصد دارم که ماشین رو به چند نفر تعمیر کار و جلوبندی ساز ماهر نشون بدم و اگه تایید دادن ببرم پیش کارشناسی برای رنگ ... اگر اون هم اوکی بود ماشینو بگیرم
حالا چند سوال داشتم :
1. اینکه ماشین رو چند نفر باتجربه چک کنن کافیه؟ میتونم از سالم بودن فنی ماشین مطمئن شم ؟
2. برای تشخیص واقعی بودن کارکرد میشه کاری کرد ؟3
3. خیلی ها منو از خرج زیاد 206 ترسوندن ... آیا واقعا خرجش انقد زیاده که آدم قید این ماشین فوق العاده رو بزنه ؟؟؟
4. دوستانی که خودشون 206 داشتن یا دارن تجربیاتشون رو بگن ممنون میشم.
خیلی خیلی ممنونم اگر کمکم کنید.

با اجازه باتجربه ترها !
1 بله کافیه ... نفر اول و دوم اگه نتونن تشخیص بدن سومی صد در صد عیب ماشینو میبینه وو
2 همون چیزی که آقا محمد گفتن و همچنین خود کیلومتر... برد و آی سی مربوطه رو بعضیها میتونن عوض کنن
3 قطعات این ماشین در کل از خیلی هم قطارای خودش با کیفیت تر هستن. سعی کن هفته ای یک روز فقط ماشینو عرقشو دربیاری و نه بیشتر. البته تو این ماشین کمک فنر و لنت بیشترین خرجهارو دارن. اونم در صورتیکگه ماشین دست یه پسر جوون باشه و نه مثلا یه پیرمرد فرهنگی ، مصرف بنزین خارج از شهر از 6 لیتر بیشتر نیست اما تو شهر 9 لیتر (هرکی گفت کمتره الکی میگه)، فرمون و رول این ماشین تکه واقعاً (لامصب انگار پشت جنگنده نشستی!)، به راحتی میتونی کنترلش هم کنی (برخلاف تصور دیگران)
4 بمدت 3 سال تیپ 5 و 3 رو داشتم. خدایی هردوتاش خوبه اما شتاب و ترمزگیری تیپ 5 قابل مقایسه با 3 (و2) نیست. یه چیزی بهت میگم دیگه برو رد کارت (خخخخخخخ) و دل دل نکن. توی این رنج قیمتی با جرآت میگم هیچ ماشینی تیپ 5 نمیشه. شتاب عالی، لایی کشی عالی، جای پارک فقط 45 سانت اضاف از طول ماشین، توی آزادراه نجف آباد 210 تا پر کردم باهاش اما چون تنها بودم نتونستم عکس بگیرم. معایب این ماشین در مقابل حس و حالی که بهت میده هیچه؛ جدی میگم وجداناً . اول اون سه تا موضوع اولو باهاش روشن کن و بعدشم توکل کن . مطمئن باش منم میخرم بازم.

بالا