• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد خرید گوشی جی ال ایکس جی 4

MzR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
برج اصلی جی ال ایکس تو اهواز گوشی رو با قیمت 699 میفروشه. قیمت همین امروز.
با گوشی یکم کار کردم عالی بود . کیفیت صفحش خووب بود دوربینشم 8 عالی بود. همه چیز عالی فقط موندم که واقعا بدرد میخوره بخرم؟
و اینکه واقعا 2هسته ی cpu 1.2 روش انداختن یا سر کاریه؟ اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم

ahmadhafezy

Registered User
لایک‌ها
54
سلام
برج اصلی جی ال ایکس تو اهواز گوشی رو با قیمت 699 میفروشه. قیمت همین امروز.
با گوشی یکم کار کردم عالی بود . کیفیت صفحش خووب بود دوربینشم 8 عالی بود. همه چیز عالی فقط موندم که واقعا بدرد میخوره بخرم؟
و اینکه واقعا 2هسته ی cpu 1.2 روش انداختن یا سر کاریه؟ اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم

عزیز مشکل این گوشیها ساپورتشونه.
الان سی پی یو چند هسته ای گذاشتن کاری نداره که. اگه علاقه ای به اپدیت شدن و اینجور چیزا نداری گزینه خوبیه با توجه به قیمتش

MzR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عزیز مشکل این گوشیها ساپورتشونه.
الان سی پی یو چند هسته ای گذاشتن کاری نداره که. اگه علاقه ای به اپدیت شدن و اینجور چیزا نداری گزینه خوبیه با توجه به قیمتش

ممنون عزیز از اینکه راهنمایی کردی.
فقط یه چیز دیگه برنامه ها و بازی های روساپورت میکنه؟ خوراکم فقط بازیو برنامه هس. (منظورت از مشکل ساپورت اینه که یعضی برنامه ها و بازی هارو اجرا میکنه؟)

ahmadhafezy

Registered User
لایک‌ها
54
ممنون عزیز از اینکه راهنمایی کردی.
فقط یه چیز دیگه برنامه ها و بازی های روساپورت میکنه؟ خوراکم فقط بازیو برنامه هس. (منظورت از مشکل ساپورت اینه که یعضی برنامه ها و بازی هارو اجرا میکنه؟)

برنامه که مسلما اجرا میکنه. ممکنه بعضی بازی ها رو با لگ اجرا کنه
ساپورت یعنی الان اندروید 4 روشه مشخص نیست فردا که 5 اومد گوشی شما هم اپدیت بشه یه نسخه دیگه. مشکل اینه.

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
همشهری عزیز بنده هم به عنوان کسی که با این گوشی کار کرده توی همون برج جی ال ایکس باید بگم برای خرید مناسب نیست ...
توی این رنج قیمت میتونید ؛ سنسیشن - پرادا - هواوی g600 و ... که درسته کمی قیمت بالا پایین دارند و دست دوم یا اکبند اما برای خرید به صرفه هستند ؛ همچنین برای فروش
کیفیت اسکرینش به نظر بنده بسیار پایین و زاویه دید خیلی بدی داره ...

MzR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
همشهری عزیز بنده هم به عنوان کسی که با این گوشی کار کرده توی همون برج جی ال ایکس باید بگم برای خرید مناسب نیست ...
توی این رنج قیمت میتونید ؛ سنسیشن - پرادا - هواوی g600 و ... که درسته کمی قیمت بالا پایین دارند و دست دوم یا اکبند اما برای خرید به صرفه هستند ؛ همچنین برای فروش
کیفیت اسکرینش به نظر بنده بسیار پایین و زاویه دید خیلی بدی داره ...

ممنون همشهری. بهتره تجدید نظر کنم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من پیشنهاد میکنم صبر کنید :mad::mad::mad:

بالا