• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد دست فروشی

shalvar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
در ادامه تاپیک قبلی که زدم. تصمیم گرفتم با پولی که دارم و رفیقمم پول میزاره دست فروشی کنم
فقط تجربه ای توی این کار ندارم؟
هر جا دستفروشی کنی شهرداری جمع میکنه و گیر میده؟
چه جنسی و کجا بفروشم.؟
کلا روی هم شاید بتونیم 400 500 جور کنیم.به نظرتون چه جنسی بهتره و زودتر به فروش میره؟

ممنون میشم کلا راهنمایی کنید چی کار کنم که گیر شهرداری یا هم صنف هایی نشم که مجبور به دعوا باشم و..

• Like
Reactions: V.K

noshin021_0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اگه میخوای خیلی ارزون در بیاد ،میتونین پارچه بگیرین بدین به کارگاه های خیاطی بدوزن.هستن افرادی که بسیار بسیار بسیار ارزان میدوزن.این جوری هم به اون خیاط کار میدین هم خودتون کار دارین هم پولتون تو جیب بازاری ها که بیشتر سودو برای خودشون بر میارن نمیره و ارزونم تموم میشه براتون
خودم کارگاه دارم.2 تومن میدوزم
پارچه از شما

shalvar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مثلا با 400 تومن چندتا شال میشه؟چند فروش میره؟
یعنی بهتری جنسی که میشه فروخت همین شال هست؟

noshin021_0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مثلا با 400 تومن چندتا شال میشه؟چند فروش میره؟
یعنی بهتری جنسی که میشه فروخت همین شال هست؟
جنس بهتر هم میشه فروخت.باید ایده داشته باشین و ببینین منطقه ای که میخواین بفروشین چی نیاز داره
موفق باشین

shalvar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جنس بهتر هم میشه فروخت.باید ایده داشته باشین و ببینین منطقه ای که میخواین بفروشین چی نیاز داره
موفق باشین
من چون نمیدونم چه مدلیه؟
مثلا نمیدونم کجا شهرداری گیر میده؟ کجا دستفروشای دیگه گیر میدنو... بخاطر همین یکم سر در گمم.
تو یکی از تاپیک های همین انجمن خوندم که یه دستفروش 4 یا 5 کیلومترو صاحاب شده و هر کی بساط میکنه گولاخ مولاخاشو میفرسته سر بختش.
من فکر خودم و پول خودم بیشتر به بدلیجات و تی شرت و تاپ زنونه ارزون میخوره. حالا کجا بفروشم رو نمیدونم.
بخاطر همین تاپیک زدم دوستانی که آشنایی دارن راهنمایی کنن.
چون کلا پولی که دارم همینقدره و اگه اینم شهرداری بگیره یا از بین بره کلا همش خراب میشه و منم بدبخت تر از قبل :|

V.K

Registered User
لایک‌ها
174
شهرداری که گیر میده (جنساتو میگیره) باید همیشه آماده باشی جمع کنی در بری (خودم دستفروشی کردم) جنس هم از بازار تهران بگیر (جنس گول زنک و خوش قیمت) مثلا همین شال خوبه جنس گرون به درد بساط نمیخوره شال بگیر ۲ تومن بفروش ۵ تومن حداقل تا ده متری اون صنفی که ازش جنس میاری بساط نکن (بعضی جاها هم مافیا داره دستفروشی همون داستان گولاخی که گفتی مثل آریاشهر اکثرا باذیه شیتیل میذارن بساط کنی) سوال دیگه ای بود در خدمتم

shalvar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شهرداری که گیر میده (جنساتو میگیره) باید همیشه آماده باشی جمع کنی در بری (خودم دستفروشی کردم) جنس هم از بازار تهران بگیر (جنس گول زنک و خوش قیمت) مثلا همین شال خوبه جنس گرون به درد بساط نمیخوره شال بگیر ۲ تومن بفروش ۵ تومن حداقل تا ده متری اون صنفی که ازش جنس میاری بساط نکن (بعضی جاها هم مافیا داره دستفروشی همون داستان گولاخی که گفتی مثل آریاشهر اکثرا باذیه شیتیل میذارن بساط کنی) سوال دیگه ای بود در خدمتم
مرسی داداش
ولی یه سوال پایانه آزادی هم شهرداری گیر میده؟ من تاحالا ندیدم کسی اونجا فرار کنه.عصرا پره دستفروشه.

نظر خودم بدلیجات یا تی شرت های زنونه اروزن هست توی پایانه آزادی یا بازار تهران کدوم بی دردسر تره؟توی آزادی هم ممکنه دست فروشای دیگه بیان گیر بدن؟

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
ببین عزیزم، راهشو می خوای بهت بگم؟
هرجایی رو که در نظر گرفتی برای فروش، و هر ساعتی رو که در نظر گرفتی، یک هفته کامل، در همون مکان کل اون ساعتها رو برو اونجا بایست. ببین می تونی یا نه

zafar09

Registered User
لایک‌ها
34
دوست من برای دست فروشی باید نرخ روز جامعه رو در نظر گرفت....خب برای دستفروشی هم باید فکرت کار کنه.الان دیگه داریم میریم داخل شهریور ماه.باید فکر کنی با توجه به منطقه و درآمد و نوع مردمش چی خوبه بساط کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟الان دیگه آخر تابستونه و تی شرت و عینک آفتابی و صندل و.... مخصوص گرما بازار نداره...ولی الان بزرگترین بازار داره خودشو برای فروش محصولاتش آماده می کنه....اونم بازار لوازم التحریره..هرجا که ساکن باشید خریدار لوازم التحریر وجود داره و تا یک ماه فرصت فروش دارید.....حالا دیگه خودتی

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
دوست عزیز به نظر من بهترین راه دستفروشی برای اینکه خیالت راحت باشه فروش در بازارهای روز هستش مثل شنبه بازار و ... تا جمعه بازار هم مردم زیادی سر می زنند هم شهرداری کار نداره

بالا