• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد رام های اندروید

اسمی قله

Registered User
لایک‌ها
39
سلام به دوستان و اشنایان
چون دیدم اینجا همه واردن و مشا ا.... متخصص هستن خواستم منو راهنمایی کنید
من اصلا چیزی درباره رام گوشی های اندروید نمیدونم
رام ها چجوری عوض میشن چجوری اپدیت میشن
موقع اپدیت اندروید کدوم رام باید یاشه
اصلا کامل تو ضیحاتی درباره رام گوشیها میخوام
از دوستان عالی قدر بسیار سپاس گذارم

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
سلام داداش.مگه من مردم که کسی جوابتو نده.توضیح در مورد اندرویده:
رام منظور ورژن آندروید هست که برای یک گوشی خاص بهینه سازی شده! مطلقا یک گوشی خاص! اگر رام گوشی دیگر رو برای گوشی خودتون فلش بزنید گوشی شما بریک میشه و غیر قابل استفاده!
رام در واقع همون فریمور هست ، ما بوسیله رام جدید گوشی را آپدیت میکنیم و بروز میکنیم . این کار باعث میشه گوشی سریعتر بشه و باگ های قبلی آن برطرف بشه .
ما 2 نوع رام داریم رام رسمی و رام غیر رسمی که به آنها رام های کوک شده یا کاستوم رام هم گفته میشه .
برا رام های رسمی ما نیاز به روت کردن گوشی نداریم . شما میتونید این رام ها رو در سایت شرکت سازنده گوشی خود پیدا کنید .
و اما رام های غیر رسمی یا کوک شده :
این رام ها توسط افراد ماهر ساخته میشن و دارای اخرین تغییرات و آپدیت ها و توئیک ها هستند . به نظر من این رام ها از رام های اصلی بهتر هستند البته نه همشون .....
برای استفاده از رام های کوک شده گوشی شما باید روت شده باشه .
روت چیه حالا؟
روت کردن در واقع آنلاک کردن گوشی و دسترسی کامل به فایل های سیستمی هست .
بوسیله روت کردن ما میتونیم از برنامه هایی که نیاز به دسترسی به فایل های اصلی گوشی برای اجرا شدن دارند استفاده کنیم ، میتونیم تم عوض کنیم ، میتونیم فونت عوض کنیم ، میشه فارسی ساز نصب کرد و میتوان از رام های کوک شده استفاده کرد که بعدا بهش اشاره خواهم کرد .
پس همانطور که میبینید روت کردن گوشی کاریست مفید .
و خلاصه رام یعنی همون سیستم عامل که روی گوشی نصب می شه.مثلا رام های اندروید یا رام های ویندوز موبایل(نسخه هم میشه اسمشو گذاشت)
رام های رسمی از خود شرکت سازنده آپدیت می شن ولی رام های کاستوم یا همون هک شده توسط هکر ها یا کوکرها که به زبان ما بهشون می گیم ساخته و در برخی از رام ها توسط همون فرد یا شرکتش آپ میشن.مثلا رام سیفون که خیلی معتبره آپدیت هفتگی و ماهانه داره و خیلی پایدار و سری هست

موفق و سربلند باشید

اسمی قله

Registered User
لایک‌ها
39
سلام داداش.مگه من مردم که کسی جوابتو نده.توضیح در مورد اندرویده:
رام منظور ورژن آندروید هست که برای یک گوشی خاص بهینه سازی شده! مطلقا یک گوشی خاص! اگر رام گوشی دیگر رو برای گوشی خودتون فلش بزنید گوشی شما بریک میشه و غیر قابل استفاده!
رام در واقع همون فریمور هست ، ما بوسیله رام جدید گوشی را آپدیت میکنیم و بروز میکنیم . این کار باعث میشه گوشی سریعتر بشه و باگ های قبلی آن برطرف بشه .
ما 2 نوع رام داریم رام رسمی و رام غیر رسمی که به آنها رام های کوک شده یا کاستوم رام هم گفته میشه .
برا رام های رسمی ما نیاز به روت کردن گوشی نداریم . شما میتونید این رام ها رو در سایت شرکت سازنده گوشی خود پیدا کنید .
و اما رام های غیر رسمی یا کوک شده :
این رام ها توسط افراد ماهر ساخته میشن و دارای اخرین تغییرات و آپدیت ها و توئیک ها هستند . به نظر من این رام ها از رام های اصلی بهتر هستند البته نه همشون .....
برای استفاده از رام های کوک شده گوشی شما باید روت شده باشه .
روت چیه حالا؟
روت کردن در واقع آنلاک کردن گوشی و دسترسی کامل به فایل های سیستمی هست .
بوسیله روت کردن ما میتونیم از برنامه هایی که نیاز به دسترسی به فایل های اصلی گوشی برای اجرا شدن دارند استفاده کنیم ، میتونیم تم عوض کنیم ، میتونیم فونت عوض کنیم ، میشه فارسی ساز نصب کرد و میتوان از رام های کوک شده استفاده کرد که بعدا بهش اشاره خواهم کرد .
پس همانطور که میبینید روت کردن گوشی کاریست مفید .
و خلاصه رام یعنی همون سیستم عامل که روی گوشی نصب می شه.مثلا رام های اندروید یا رام های ویندوز موبایل(نسخه هم میشه اسمشو گذاشت)
رام های رسمی از خود شرکت سازنده آپدیت می شن ولی رام های کاستوم یا همون هک شده توسط هکر ها یا کوکرها که به زبان ما بهشون می گیم ساخته و در برخی از رام ها توسط همون فرد یا شرکتش آپ میشن.مثلا رام سیفون که خیلی معتبره آپدیت هفتگی و ماهانه داره و خیلی پایدار و سری هست

موفق و سربلند باشید

اقا دمت گرم دادا
پس رام ها یا همون نسخه های غیر رسمی نسبت به رسمیشون بهترن؟؟
غیر رسمیشو خودمون میتونیم اپدیتش کنیم؟؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
عنوان تاپیک رو باید متناسب با مطلب انتخاب کنید....

عنوان تاپیک رو ایندفعه عوض کردم...ولی از دفعه بعد در صورتی که از کلماتی چون راهنمایی کنید...کمک ...کمک....کمکم کنید و این چیزها استفاده کنید کلا تاپیک تون پاک میشه....

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
اقا دمت گرم دادا
پس رام ها یا همون نسخه های غیر رسمی نسبت به رسمیشون بهترن؟؟
غیر رسمیشو خودمون میتونیم اپدیتش کنیم؟؟

خواهش می کنم در بیشتر مواقع بهتر هستند چون تو بیشترشون چند نکته رعایت میشه.
-سبک بودن و هنگ نکردن
-مصرف کم باطری
اما باید دنبال رام هایی باشید که پایدار باشند یعنی باگ نداشته باشند حالا اینی که گفتم یعنی چی؟؟؟
این یعنی اینکه مثل رام رسمی باشند و نقص نداشته باشند مثلا بعضی از رام ها دوربین توشون کار نمی کنه یا بعضی برنامه ها رو اجرا نمی کنه یا مثلا بلوتوث و وای فای توشون عمل نمی کنه و...
برای آپدیت هم یا خودشون آپ می دن و شما از گوشی آپ می کنید یا تو همون سایتی که می گیرید نسخه جدید معرفی میشه و باید کلا رام رو پاک کنید و رام نسخه جدید رو نصب کنید که این مورد دومی یعنی همون ناپایدار بودن که مثلا یه بار چند هفته با یه رام کار می کنید و بعد یه باگی پیدا میشه و نسخه جدید می یاد و شما باید نسخه جدید رو نصب کنید اما کلی نرم افزار و بازی نصب کردین که پاک می شن:(
این رو هم خیلی دقت کنید که در صورت نصب رام یه گوشی روی گوشی دیگه امکان خداحافظی کردن با گوشی هست و اینکه دیگه بالا نیاد

اسمی قله

Registered User
لایک‌ها
39
خواهش می کنم در بیشتر مواقع بهتر هستند چون تو بیشترشون چند نکته رعایت میشه.
-سبک بودن و هنگ نکردن
-مصرف کم باطری
اما باید دنبال رام هایی باشید که پایدار باشند یعنی باگ نداشته باشند حالا اینی که گفتم یعنی چی؟؟؟
این یعنی اینکه مثل رام رسمی باشند و نقص نداشته باشند مثلا بعضی از رام ها دوربین توشون کار نمی کنه یا بعضی برنامه ها رو اجرا نمی کنه یا مثلا بلوتوث و وای فای توشون عمل نمی کنه و...
برای آپدیت هم یا خودشون آپ می دن و شما از گوشی آپ می کنید یا تو همون سایتی که می گیرید نسخه جدید معرفی میشه و باید کلا رام رو پاک کنید و رام نسخه جدید رو نصب کنید که این مورد دومی یعنی همون ناپایدار بودن که مثلا یه بار چند هفته با یه رام کار می کنید و بعد یه باگی پیدا میشه و نسخه جدید می یاد و شما باید نسخه جدید رو نصب کنید اما کلی نرم افزار و بازی نصب کردین که پاک می شن:(
این رو هم خیلی دقت کنید که در صورت نصب رام یه گوشی روی گوشی دیگه امکان خداحافظی کردن با گوشی هست و اینکه دیگه بالا نیاد

ممنون
پس بهتره انگار رام های غیر رسمی خود گوشی رو نصب کنیم؟؟
بهترین رام های غیر رسمی واسه گوشیها که خودشون اپ بدن ونیازی نباشه که رام رو پاک کنیم تا بازی ها و .... پاک نشن چیه؟؟
راستی یه مقدار دگ راجع به روت کردن توضیح میدید؟؟

Last edited:

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
ممنون
پس بهتره انگار رام های غیر رسمی خود گوشی رو نصب کنیم؟؟
بهترین رام های غیر رسمی واسه گوشیها که خودشون اپ بدن ونیازی نباشه که رام رو پاک کنیم تا بازی ها و .... پاک نشن چیه؟؟
راستی یه مقدار دگ راجع به روت کردن توضیح میدید؟؟

دوست عزیزم بسیاری از کوکر ها برای گوشی های خاصی کار می کنن .مدل گوشیتون رو بفرمایید تا ببینم بهترین کوکرهاش کیا هستن

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470

saleh0n

Registered User
لایک‌ها
1
من تبلت axtrom xpad v1 دارم که رامشو جایی ندیدم آیا موجوده؟
رام عمومی نداریم که روی هر تبلتی بشه نصب کرد؟

بالا