سلام
برای سایت تفریحی راه اندازی cms های مانند وردپرس جوملا دیتا لایف و... هست
من نمی دونم کدوم یک از این سیستم ها استفاده کنم ؟
اساتید خواهشا نظرتونو در این باره بیان کنید
این بحث کاملا جدی هست...
جوملا و دروپال کجا وردپرس کجادر انتخاب وردپرس شک نکنید![]()
جوملا و دروپال کجا وردپرس کجا
برای وبلاگ شاید ولی واسه سایت جوملا
اونم سایت خبری یا تفریحی که هر روز به روز می شه
![]()
اسم وردپرس که میاد و اگر کسی موافق نباشه سریع میگه وردپرس برای وبلاگه :happy:
phpnuke به درد نمی خوره بقیه سوالتم برات پخ می کنمبابت پیشنهادتون بسیار سپاس گذارم
تا الان دوتا cms معری کردید که هر دو رو می شه از سایت شون گرفت و نصب کرد
برای قالب و ماژول ها و افزونه ها چی پیشنهاد می کنید
تهیه یک قالب اختصاصی و سئو شده چه قدر هزینه بره من نمی دونم برای راه اندازی از چه افزونه یا پلاگینی استفاده کنم لطفا برای یک سایت ایده ال و حرفه ایی چه پیشنهاد می کنید
راستی در مورد php neuike نظرتون چیه بخصوص خودشانجمن هم همراه هش نصب می شه؟
شما فقط میگید فقط و فقط جوملا هیچ سیستمی بدرد نمی خوره
دوست دارم نظر بقیه دوستان و بدونم تا بعدا ببینم چی می شه باید سیستم های دیگرو بررسی کنم
هزینه ایی که شما گفتید بسیار رویایی بود
جوملا و دروپال کجا وردپرس کجا
برای وبلاگ شاید ولی واسه سایت جوملا
اونم سایت خبری یا تفریحی که هر روز به روز می شه
![]()
دوست عزیز حال شما خوب است؟!
عذر خواهی میکنم اما بهتره درباره تعاریف 2 واژه سایت و وبلاگ تحقیقاتی بکنید بعد بگید![]()
مدتی قبل یه مقاله فکر کنم توی سیناک بود که میگفت:
"صفحات وب رو به 4 دسته تقسیم میکنیم: وبسایت، وبلاگ، چت روم و فروم ها و فروشگاه های انلاین"
وبلاگ (فکر کنم تارنگار) زود به زود آپدیت میشه و مطالب جدید میاد توش و اگر به روز نشه بعد از مدتی اون رو وبلاگ مرده مینامیم و بازدیدخودش رو از دست میده، مانند سایت های دانلود، اخبار آی تی و غیره،
وبسایت نسبت به وبلاگ دیر تر به روز میشود و به طور معمولا میتواند هر چند هفته یا ماهیانه به روز شود مانند سایتی که یک وکیل برای تبلیغات میسازد و آن قسمت های از جمله قوانین و غیره قرار میدهد،
سایت تفریحی که دوستمون گفت منظور همون وبلاگ هست اما بخاطر تعاریف اشتباهی که توی وب فارسی هست هرچیزی که با سیستم وبلاگدهی باشه رو میگیم وبلاگ و هرچیزی که هاست و دامین داشته باشه میگیم سایت،
ایشون میخوان وبلاگ تفریحی بزنن و قطعا شکی توش نیست که برای سایت های تفریحی و دانلود هیچ سی ام اسی به پای وردپرس نمیرسه، مطمئن باشید هیچ وقت جوملا نمیتونه پایه خوبی برای سایت (وبلاگ)تفریحی باشه،
شما اگر 1 وب تفریحی معرفی کردین که بر پایه جوملا بود (و راندمان کافی رو داشت )من کلا دیگه دست از وردپرس برمیدارم![]()
دوستان من تو پستام تاکید کردم همشون خوبن سی ام اس بد نداریم
دوستمون پرسید هر کی نظرشو بده
منم گفتم به نطرم تاکید شدید می شه که گفتم به نظر من جوملا و دروپال بهترن