• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد سایت فروش کتاب

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سلام
من یک دوست کتاب فروش دارم که می‌خواد برای کتابفروشی‌اش سایت طراحی کنه. چیزی مثل سایت جیحون
فروشگاه اينترنتي جيحون: خريد آنلاين كتاب
به نظر شما دوستان همچین چیزی چقدر هزینه می‌بره؟ چقدر وقت میبره؟
اگر شما بخواین طراحی کنید استفاده از چه زبان و تکنولوژی رو توصیه می‌کنید؟ آیا cms میتونه انتخاب خوبی باشه؟
اگر خودم بخوام طراحی کنم (آشنایی نسبی با html و css دارم) چه چیزهایی دیگه‌ای رو باید بلد باشم؟
ممنونم از همه.

appledandy

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
من یک دوست کتاب فروش دارم که می‌خواد برای کتابفروشی‌اش سایت طراحی کنه. چیزی مثل سایت جیحون
فروشگاه اينترنتي جيحون: خريد آنلاين كتاب
به نظر شما دوستان همچین چیزی چقدر هزینه می‌بره؟ چقدر وقت میبره؟
اگر شما بخواین طراحی کنید استفاده از چه زبان و تکنولوژی رو توصیه می‌کنید؟ آیا cms میتونه انتخاب خوبی باشه؟
اگر خودم بخوام طراحی کنم (آشنایی نسبی با html و css دارم) چه چیزهایی دیگه‌ای رو باید بلد باشم؟
ممنونم از همه.
برای طراحی همچین سایتی نیاز به یک برنامه نویس دارید مثلا یه php کار من می تونم براتون انجام بدم اگر خواستید پی ام بدهید

farazNet

Registered User
لایک‌ها
39
سلام

بنده به صورت آنلاین تدریس می کنم و کارم به صورت پروژه ای و 100% کاربردی می باشد

حدود 12 سال سابقه کار اجرایی و تدریس در دانشگاه و موسسات معتبر سطح کشور را دارم.

در صورت تمایل می توانید تست کنید

2381282-0912

سايت ساز فراز طراحی سایت و ارائه خدمات مرتبط با سرویسهای اینترنتی شامل میزبانی وب ، طراحی سایت ، طراحی پورتال ، طراحی پرتال،سئو seo ، بهینه

بالا