آژانس هواپیماییexchanging
dakhlestan

راهنمایی در مورد سرچ

شروع موضوع توسط P L A G U E ‏9 ژانویه 2008 در انجمن PHP

  1. P L A G U E

    P L A G U E کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    سلام
    اول از همه :
    require(
    زیاد php بلد نیستم و برایه یه پروژه دانشجویی نیاز دارم اینارو.php)
    ------------------------------------------------------------------
    میخوام برایه یه سایت مثلا دانلود سنتر یه موتور جستجو ساده بسازم که نام فایل هارو بگیره و لینک دانلود یا لینک صفحه ای که اونا توش معرفی شدن رو بده اگه ممکنه یه نفر به صورت تئوری بمن بگه چی کار باید بکنم
    اما نظرات خودم:
    فکر کردم که نام فایل ها رو به همراه لینک دانلود یا صفحشون رو وارد فیلد هایه بانک اطلاعاتی کنم و وقتی کسی سرچ میکنه نام فایل و لینک مورد نظر رو از تو دیتابیس استخراج بشه و کاربر نشون داده بشه
     
  2. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    امیدوارم مفاهیچ پایه رو خوب بلد باشی و حداقل بتونی به راحتی با دیتابیس کار کنی و سلکت کنی.
    اگه جواب مثبته بگو توضیحات بدم.
     
  3. P L A G U E

    P L A G U E کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    آره بیشتر از اینکه گفتم زیاد وارد نیستم این بود که تجربه چندانی در طراحی وبسایت و php ندارم وگرنه رشتم کامپیوتره ومفاهیم کار با دیتا بیس رواز قبل بلد بودم کار با php رو هم چون شباهت زیادی به c داشت خیلی راحت وسریع یاد گرفتم ولی متاسفانه این کتابی که گرفتم آموزش سریع و ابتدایی و خیلی وارد جزییات نمیشه
    الان وبساتی رو ساختم که قابلیت ثبت نام داره و بعد از ثبت نام میشه در سایت لوگین کرد و صفحات رو دید
    فقط قسمت سرچ مونده و یکی دوتا چیز جزیی دیگه
     
  4. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    سرچ کاری نداره فقط از طریق فرم (به صورت get یا post ) به صفحه ای که میخوای پردازش جستجو رو انجام بدی متغییرت رو ارسال کن مثل search.php?key=ali بعد اونجا یه سلکت بگیر select * from table where name=$key
    قبل سلکت هم $key=$_GET['key']; بزار همین.
     
  5. P L A G U E

    P L A G U E کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    ممنون
    به طور کلی در درجه اول منظور من طریقه پیاده کردن سرچ نرم افزار در سایت بود یعنی این روش که نام نرم افزار رو با لینک دانلود بدیم به دیتا بیس و موتور سرچ از اونجا در بیاره و به کاربر بده روش درستیه یا روش بهتری هم هست؟ کد نویسی در درجه دوم که البته کار چندان مشکلی نیست مگه اینکه بخوام نتایج جستجو رو مرتب کنه یا رنگی بنویسه که یکم کار داره
     
  6. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    این یعنی دوباره کاری.وقتی مطلب میفرستی تو سایتت لینک دانلودش هم باهاش هست و نام نرم افزار تو همون جستجو کن اون که شما میگی اینطور که من فهمیدم میشه دوباره کاری+افزونگی .بعضی از سایت های آماده هم البته هستند که موقع ارسال مطلب کلمات کلیدی رو میگرن برا سرچ.کلا مفهوم موتور جستجو برای سایت هایی که ما میسازیم عملا مفهومی نداره 4 خط کد که نشد موتور جستجو.
     
  7. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    جستجو براي شما شامل يه عبارت ساده SELECT ميشه كه ميتوني از LIKE هم توش استفاده كني. شما هم كه واسه پروژه دانشگاه ميخواي انجام بدي ديگه نميخواد با امنيت كاري داشته باشي.
     
  8. P L A G U E

    P L A G U E کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    راستش این یه پروژه دانشگاهیه و قرار نیست پاش به اینترنت برسه برای همین نمیتونم از وبسایت دیگه و کلا منابع آنلاین استفاده کنم قراره رو لوکال اجرا بشه اون کلمه موتور رو از من بی تجربه خام نپخته نادیده بگیر

    ممنون سماجان من روش سرچ تو بانک اطلاعاتی رو کم وبیش بلدم و قبلا در مرحله ساخت لوگین برایه ثبت نام شده ها یه سرچ برایه مقایسه پسورد وارد شده و پسورد تویه دیتابیس ساختم

    فقط میخواستم ببینم راهش چیه برایه سایتی که فقط رو لوکال میخوام اجرا کنم قسمت سرچ بزارم
     
  9. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    اینجوری نگو عذاب وجدان گرفتم :blush: .امان از دست این پروژه اساتید :wacko:
     
  10. P L A G U E

    P L A G U E کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    نه بابا شما چرا جدان درد رو اونی باید بگیره که 15 روزه به آدم وقت میده و یه وبسایت کامل ازش میخواد :wacko: اونم وسط امتحانا بدون تجربه قبل طراحی وبسایت [​IMG] ولی خوب کاره لذت بخشی بود البته به شرطی که تا پایان محلت تحویل داده بشه [​IMG]
     
  11. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    براي شما يه SELECT ياده با دستور LIKE كفايت ميكنه اگر ميخواي يه موتور ساده براي لوكال بسازي.
    موفق باشي.