• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد سیستم همکاری در فروش نیاز شاپ

hilman2000

Registered User
لایک‌ها
23
سلام بچه کسی تا حالا با این سستم همکاری در فروش که ادرسش در زیر هست کار کرده؟ آیا میشه بش اعتماد کرد؟

اگه کسی شناختی داره لطفا راهنمایی کنه
چون اکثر محصولاتش دی وی دی هست مشتاق شدم با ش کار کنم پور سانتشونم خوبه اما چیزی که هست نمی دونم میشه بشون اعتماد کرد یا نه

اینم اسم سیستم همکاری

【 فروشگاه نیازشاپ 】

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
فکر کنم این سایت از اونایی هست که سیستم فروتل مجانی به فروشنده ها میده

hilman2000

Registered User
لایک‌ها
23
فکر کنم این سایت از اونایی هست که سیستم فروتل مجانی به فروشنده ها میده

یعنی این خودش فروشنده هست و سیستم مال یکی دیگه هست؟

کسی یه سیستم همکاری سراغ داره که بیشتر محصولات دی وی دی داشته باشه

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
مشخصه که خودشون فروشنده هستن. من شنیدم فروتل همچین سیستمی رو به فروشنده هاش میده و فکر می کنم هم نسخه پولی داره و هم مجانی.
اگر برای تبلیغ روی CD و DVD اصرار دارید در سایت ما (سیستم همکاری در فروش پارسیس) می تونید برای این محصولات تبلیغ کنید، فروشنده ای داریم که پورسانت نسبتا خوبی هم میده.
همکاری در فروش و کسب درآمد
محصولات دیگه هم هست.

sanaz.mohamadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من با این سیستم کار کردم. سفارش ها رو زود ارسال می کنه پرداختش هم از طریق فروتل هستش. من تقریبا روزی 2،3 تا سفارش دارم از نیازشاپ. از نظر من که بد نیست

sanaz.mohamadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه کسی تا حالا با این سستم همکاری در فروش که ادرسش در زیر هست کار کرده؟ آیا میشه بش اعتماد کرد؟

اگه کسی شناختی داره لطفا راهنمایی کنه
چون اکثر محصولاتش دی وی دی هست مشتاق شدم با ش کار کنم پور سانتشونم خوبه اما چیزی که هست نمی دونم میشه بشون اعتماد کرد یا نه

اینم اسم سیستم همکاری

【 فروشگاه نیازشاپ 】

سلام

من با این سیستم کار کردم. سفارش ها رو زود ارسال می کنه پرداختش هم از طریق فروتل هستش. من تقریبا روزی 2،3 تا سفارش دارم از نیازشاپ. از نظر من که بد نیست

بالا