• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد سیستم

shahin212

Registered User
لایک‌ها
75
سلام و خسته نباشید من یه جفت دی ال اس1073 دارم با امپ ep4xبه نظرتون کدوم از یک از باندای زیر کنارشون بهتره قرار بگیره و کیفیتش تو کنار بیس 1073 خودش رو نشون بده
Helix Esprit E69X
JVC CS-HX7158
Sony XS-GTX6930L
Kenwood KFC-PS6995 Ex
Vibe Slick 69.3 V4
ازین مدلا کدوم خوبن اگه کسی د اره قیمتش روهم بده
پخشمم 9450 و ماشین ال نود هستش

saeed.kabiri

Registered User
لایک‌ها
42
داداش بنطر من 7158 بهتره.پرتاب صداش عالیه.فوق العاده قدرتش بالاس.کیفیتشم که واقعا گفتن نداره.بقیه هم که گذاشتی همشون واقعیت کیفیت خوبی دارن.((ولی باتوجه به 7*10 بودن dls و حجم صدای زیادش JVC مناسبتره)).امپلیت هم فکر کنم رو 4اهم 100 وات میده و کامل صدای 7158 رو درمیاره.اولویت اول و دوم بذار رو JVC و SONY

hamidr15

Registered User
لایک‌ها
136
سلام
هیچ کدام...
اینکه اسپیکر از دو برند مختلف کنار هم نصب باشن کار اشتباهی هست.هر اسپیکری یه سری پارامترهای الکترومکانیکال داره.زمانی که مدلهای مختلف کنار هم نصب می شوند باعث به هم ریختن صدا میشوند لذا کیفیت نه تنها افزایش پیدا نخواهد کرد بلکه کاهش هم می یابد.
بهتره به جای اضافه کردن یک جفت اسپیکر دیگه آمپلیفایرتون رو تقویت کنید.1073 رو اگر 150 وات سالم بهش ورودی بدین تازه به قدرتش پی خواهید برد.

shahin212

Registered User
لایک‌ها
75
سلام
هیچ کدام...
اینکه اسپیکر از دو برند مختلف کنار هم نصب باشن کار اشتباهی هست.هر اسپیکری یه سری پارامترهای الکترومکانیکال داره.زمانی که مدلهای مختلف کنار هم نصب می شوند باعث به هم ریختن صدا میشوند لذا کیفیت نه تنها افزایش پیدا نخواهد کرد بلکه کاهش هم می یابد.
بهتره به جای اضافه کردن یک جفت اسپیکر دیگه آمپلیفایرتون رو تقویت کنید.1073 رو اگر 150 وات سالم بهش ورودی بدین تازه به قدرتش پی خواهید برد.
از امپلیم راضیم خدایشش خوبه واسه حجم وصدای بهتر گفتم اینکارو بکنم به جای عقب کامپونت در همین قیمت کار بزارم چی خوب میشه یا نه یا به جای همه اینا ساب ب کار ببرم

shahin212

Registered User
لایک‌ها
75
داداش بنطر من 7158 بهتره.پرتاب صداش عالیه.فوق العاده قدرتش بالاس.کیفیتشم که واقعا گفتن نداره.بقیه هم که گذاشتی همشون واقعیت کیفیت خوبی دارن.((ولی باتوجه به 7*10 بودن dls و حجم صدای زیادش JVC مناسبتره)).امپلیت هم فکر کنم رو 4اهم 100 وات میده و کامل صدای 7158 رو درمیاره.اولویت اول و دوم بذار رو JVC و SONY
نظر خودمم بیشتر جی وی سی بود

miladIII

Registered User
لایک‌ها
129
کواک اضافه نکن شما مشکلت حجم صدا نیس بیس بیشتر میخوای یه ساب بگیر1260 اینفینیتی بگیر کارت راه میفته

shahin212

Registered User
لایک‌ها
75
کواک اضافه نکن شما مشکلت حجم صدا نیس بیس بیشتر میخوای یه ساب بگیر1260 اینفینیتی بگیر کارت راه میفته
داداش میلاد1073 تو صدای بالا بیشتر بیس به گوش میرسه صدای خواانده کم میشه مخصوصا تو اهنگ های لو بیس دار به خاطر همین گفتم کواک اضافه کنم کیفیت بره بالاتر /به نظرت ساب اضافه کنم کیفیتم پایین تر نمیاد/بعدش ساب اینفینتی بیس نرم و ویبره ای میزنه دی ال اس هم خودش ویبرس کلا ماشین میشه بندری :general107::general304::general304::general304:

hamidr15

Registered User
لایک‌ها
136
از امپلیم راضیم خدایشش خوبه واسه حجم وصدای بهتر گفتم اینکارو بکنم به جای عقب کامپونت در همین قیمت کار بزارم چی خوب میشه یا نه یا به جای همه اینا ساب ب کار ببرم
سلام
هیچ درایوری از نظر استاندارد نباید کنارشون اضافه کنی.خیلی ها این کار رو انجام میدم ولی اصولی نیست.
ماشینتون چیه؟اگر درهای جلو قابلیت نصب درایورهای 16cm رو دارن بله اضافه نمودن کامپوننت هم حجم و چرخش صدا رو بهتر میکنه و هم کیفیت صداتون رو
گزینه آخر بعد از کامپوننت هم نصب ساب ووفر هست.

shahin212

Registered User
لایک‌ها
75
سلام
هیچ درایوری از نظر استاندارد نباید کنارشون اضافه کنی.خیلی ها این کار رو انجام میدم ولی اصولی نیست.
ماشینتون چیه؟اگر درهای جلو قابلیت نصب درایورهای 16cm رو دارن بله اضافه نمودن کامپوننت هم حجم و چرخش صدا رو بهتر میکنه و هم کیفیت صداتون رو
گزینه آخر بعد از کامپوننت هم نصب ساب ووفر هست.
ماشین ال نود هستش ولی بودجم در حد همین قیمت کواک هستش

hamidr15

Registered User
لایک‌ها
136
ماشین ال نود هستش ولی بودجم در حد همین قیمت کواک هستش
بخشید تو پست اول نوشته بودید ال 90 من متوجه نشده بودم.
الان بهترین کواکس از نظر کیفیت صدا به نظر من هلیکس E6X هست.حدود 230 تومن هم میتونم براتون بگیرم.
ولی اگر بتونید بوجتون رو جمع کنید یه کامپوننت مثل E62C بگیرید یا صبر کنید تا بار گلیدن برسه هم کامپوننتهای بهتر و کواکسیال خوب میتونید انتخاب کنید. گفتن تا آخر مرداد میرسه ان شاءالله.
در هر صورت ببخشید من دخالت کردم.

shahin212

Registered User
لایک‌ها
75
بخشید تو پست اول نوشته بودید ال 90 من متوجه نشده بودم.
الان بهترین کواکس از نظر کیفیت صدا به نظر من هلیکس E6X هست.حدود 230 تومن هم میتونم براتون بگیرم.
ولی اگر بتونید بوجتون رو جمع کنید یه کامپوننت مثل E62C بگیرید یا صبر کنید تا بار گلیدن برسه هم کامپوننتهای بهتر و کواکسیال خوب میتونید انتخاب کنید. گفتن تا آخر مرداد میرسه ان شاءالله.
در هر صورت ببخشید من دخالت کردم.
دمت گرم اره خودمم دیگه منصرف شدم به خاطر برش تاخچه حیفه یه ساب دی ال اس هست سری قدیم با باکس به نظرت بندازم چی چطوره

shahin212

Registered User
لایک‌ها
75
کامپوننت سری perfomance از برند DLS426 DLS
نظرتون درمورد این کامپونت چیه
Dragster DS 632.3
فروش کامپ خوش صدای الپاین تایپ G
یا این ساب

dls oa12dاین ساب

shayan122

Registered User
لایک‌ها
43
کامپوننت سری perfomance از برند DLS426 DLS
نظرتون درمورد این کامپونت چیه
Dragster DS 632.3
فروش کامپ خوش صدای الپاین تایپ G
یا این ساب

dls oa12dاین ساب
سلام دوست عزیز
Dragster DS 632.3 رو بنده دارم جلوی پرشیا نصبه گردش صدامو خیلی بهتر کرده و تو رنج قیمت 250 حجم صداش خوبه ولی فکر نکنم با اسپیکر های شما صداش به گوش برسه. میشه در حد پر کردن صدای زیر جلو، مگر این که fader بدید به جلو ک حجم صداتون کم میشه. (واسه من عقب هم 9633 اینفینیتی هست و ساب مچ . خوبه جلو رو پر کرده)

به نظرم اگه دنبال حجم صدایی برو سراغ میدرنج + سوپر تیوتر، ولی هزینت میره بالا و امپ قوی میخوای. در غیر این صورت کامپوننت e62c به عنوان مثال گزینه بهتری هست از درگ اگر بیشتر میخواید خرج کنید. کیفیت و تفکیک بالایی داره. کواک گرد هم e6x که آقا حمید فرمودن خوبه.

ولی پیشنهادم اینه ک در کل استیج جلو رو روش کار کن، چون نباشه بنظرم اصلا لذت نداره. من از وقتی جلو کامپ بستم صدا توی ماشین خیلی خوب میچرخه واسه همین دیگه نمیخواد صدا رو تا ناموس زیاد کنم :D:D

موفق باشی

shahin212

Registered User
لایک‌ها
75
سلام دوست عزیز
Dragster DS 632.3 رو بنده دارم جلوی پرشیا نصبه گردش صدامو خیلی بهتر کرده و تو رنج قیمت 250 حجم صداش خوبه ولی فکر نکنم با اسپیکر های شما صداش به گوش برسه. میشه در حد پر کردن صدای زیر جلو، مگر این که fader بدید به جلو ک حجم صداتون کم میشه. (واسه من عقب هم 9633 اینفینیتی هست و ساب مچ . خوبه جلو رو پر کرده)

به نظرم اگه دنبال حجم صدایی برو سراغ میدرنج + سوپر تیوتر، ولی هزینت میره بالا و امپ قوی میخوای. در غیر این صورت کامپوننت e62c به عنوان مثال گزینه بهتری هست از درگ اگر بیشتر میخواید خرج کنید. کیفیت و تفکیک بالایی داره. کواک گرد هم e6x که آقا حمید فرمودن خوبه.

ولی پیشنهادم اینه ک در کل استیج جلو رو روش کار کن، چون نباشه بنظرم اصلا لذت نداره. من از وقتی جلو کامپ بستم صدا توی ماشین خیلی خوب میچرخه واسه همین دیگه نمیخواد صدا رو تا ناموس زیاد کنم :D:D

موفق باشی
خودمم بیشتر رو جولو مد نظرم چون کسی که عقب میشنه صدا رو ولوم 10 هم اذیتش میکنه ولی من که جولوام تا بیست سی چهل میبرم چون تو جولو کمبود صدا هست فک میکنم صدا کمه ولی فعلا تا اخرش 250 بتونم هزینه کنم حالا موندم

shahin212

Registered User
لایک‌ها
75
Helix Match MS 62C
این مدل چطور تو کامپونت ولی دست دو اگه باشه

shayan122

Registered User
لایک‌ها
43
Helix Match MS 62C
این مدل چطور تو کامپونت ولی دست دو اگه باشه
به نظرم:
از کیفیت صدا (و حتی کیفیت ساخت...!) ---> حجم صدا و بلندی، به تریتیب:
Helix E62C
Match MS62C
Helix B62C
Helix E6X یا E4X
Dragster DS 632.3
و در آخر اگه دنبال بیسی و آهنگ با ولوم بالا و بیس دوست داری حتما ساب بگیر :D چون کواک هیچ وقت جای ساب رو برات نمیگیره. در کل وقتی بیس میزنه توجه کنی صدای مید خیلی کم میشه و صدای تیوتراشم توی بیسش گم میشه...:confused:
موفق باشی:general601:

shahin212

Registered User
لایک‌ها
75
الپاین سری g چطور که تو همین سایت واسه فروش گذاشته شده

hamidr15

Registered User
لایک‌ها
136
سلام
ساب oa12 ساب خوبیه.سبک هم هست و راحت درایو میشه.
در کل من هم با نظر شایان جان موافقم. حتما برای استیج جلو از کامپوننت خوب استفاده کن که بهترینش فعلا همین E62C هست.

بالا