• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد عوض کردن دامنه

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
سلام
دوستان بنده خواستم ببینم اگر ساتی فیلتر شد چطوری میتونم دامنه رو عوض کنم و بازدید دوباره بگیره و گوگل وب مستر ارور نده مثل همه سایت های بزرگ که بعد فیلتر دامنه عوض میکنن از قبل هم بهتر به نتیجه میرسن
ممنون میشون دوستان با توضیح کامل بگن و از اول باید جیکار کنیم رو توضیح بدن اگر بشه با عکس هم باشه بهتره
مدیریت محتوا وردبرس هست
درضما هاستینگی که هاست ارائه میده برای دامنه وقتی که فیلتر میشه دامنه هم جایگزین کنی باز سرویس ارائه نمیده میگه دستور ساماندهی هست که ارائه داده نشه
خود همین نت افراز چند بار دامنه بنده فیلتر شده خواستم عوض کنم ولی باز سایتو بستن قبول نکردن
راهی هست یا باید بعد فیلتر انقتال داده بشه اطلاعات به هاستینگ دیگه

بابت راهنماییتون ممنون

محمدمحمدی

Registered User
لایک‌ها
288
سلام .

خب اینطور هم ارور میده هم بازدیدتون افت میکنه .

در ضمن اگر چند هاستینگ میزبانی نکنه مطمئن باشید هیچکس میزبانیتون نمیکنه

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
ببیند فعلا سایت بنده فیلتر نشده وقصد تعویش دامنه ندارم ولی درکل خیلی سایت های مثل
نکس و اس موزیک وخیلی های دیگه محض فیلتر شدن چنده هفته ای به رتبه قبلی با دامنه جدید برمیگردن حتی بهتره بنده فقط خواستم بدونم دقیق روش چطوریه و کامل باید جیکار کرد

محمدمحمدی

Registered User
لایک‌ها
288
ببیند فعلا سایت بنده فیلتر نشده وقصد تعویش دامنه ندارم ولی درکل خیلی سایت های مثل
نکس و اس موزیک وخیلی های دیگه محض فیلتر شدن چنده هفته ای به رتبه قبلی با دامنه جدید برمیگردن حتی بهتره بنده فقط خواستم بدونم دقیق روش چطوریه و کامل باید جیکار کرد

راستش من چنین چیزی اصلا ندیدم و نشنیدم ولی در این مدت معجزه به نظر میرسه

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
پس شما زیاد از وب مستری سر درنیمارین
ممنون میشم کسانی که اطلاع دارن جیکار باید کرد توضیحی بدن

بالا