دوستان من دنبال یکی از این دلالای کلیه ک مصاحبه ی یکیشون تو روزنامه شرق چاپ شدخ بود میگردم،لطفا مدیران پاک نکنن و دوستان راهنمایی کنن
اگر قصد فروش داری بهتری بری نزول بگیری بهتر از فروش کلیه است.
جند اسل بعد باید 10 برارب بزاری روش با التماس یک کلیه بگیری!
حاجی اوضاعت خرابه
مشکلت رو بگو. شاید راه حل دیگه ای هم باشه
احساساتی عمل نکن
ضمن تشکر از همه ی شما خوبان،پای آبرو وسطه و میدونین ک خیل مهمه،نه وام سراغ دارم نه ضامن کاسب و کارمند دارم و نه حتی سرمایه ای برای سپرده گذاری
راهی نیست...
فکر میکنم این برام بهترین راه باشه
توی اون مصاحبه نوشته بود ب فروشنده پیش پرداخت میده،منم واسه همین دنبال یه همچین دلالی ام،دوستان من توی کافی نتم،دارم میرم فردا میام راهنمایی هاتونو دنبال کنم،لطفا در این مورد کمکم کنیدخب شما حتی اگه بخواین کلیه تونو بفروشین که همون روز اول عمل نمیکنن. اینقده دردسر داره که نگو. باید خوش شانس باشی بافت هر دو تاتون به هم بخوره تا پیوند کنن. خودش چند ماه طول میکشه
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
منم یه زمانی میخواستم کلیه ام رو بفروشم !آلبته یدونشو ! و گوشی مورد علاقه ام رو اس 3 رو بگیرم بقیه اشم بذارم بانک برام سرمایه بشه ولی....
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk
نه مگه مرض دارم بزارم سرکار
کار دارم اما با این درآمد فقط ب خرج خونه و اجاره میرسم بخوام با این درآمد پول مردمو بدم یه 6 سالی طول میکشه،احتمال زیاد تو این هفته احضاریه دادگاه برسه دستم و از اونجایی ک سفته دادم به طلبکارا و مبلغشم بالاست میرم زندان
حاجی این دیگه چیهمنم یه زمانی میخواستم کلیه ام رو بفروشم !آلبته یدونشو ! و گوشی مورد علاقه ام رو اس 3 رو بگیرم بقیه اشم بذارم بانک برام سرمایه بشه ولی....
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk