• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد نصب کردن مودم ASUS N10

livetolive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
با سلام ....دوستان من مودم N10 خریدم و شرکت ارایه دهنده ADSLهم ماتریکس هست و حالا میخوام این مودم رو کانفیگ کنم و نصب کنم و همچنین پسوورد بزارم روی وایرلس ...لطفا آموزش دقیق و تصویری این مودم رو برام بزارید ممنون میشم ...با تشکر فراوان از شما دوستان

livetolive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
کسی درخواستم رو بصورت توضیحات کامل نداره ؟؟؟

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
بیس همه مودم ها تقریبان یکی هست

شما اول مودم وصل با کابل لن یا وایر لس به کامپیوتر و بعد برو تو یه مرورگر مثل اینترنت اکسپلرور یا فایر فاکس بعد تایپ 192.168.1.1 یه صفحه باز میشه یوزر و پس میخواد بشتر مودم ها admin admin هست تایپ کن وارد منو اصلی میشه وقتی داخل مودم شدی میتونی به Internet Connection Wizard یا setup بری اونجا اوکی کنی

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
شما همون طور که گفتن وارد کنترل پنل مودم شوید.
اول وارد قست quick setup بشین . و مودم رو تنظیم کنید روی حالت PPPOE بذارین و vpi =0 و vci =35 بعد هم یوزر و پسوردی که شرکت بهتون داده میذارین. و تمام . حالا باید وارد قسمت وایرلس بشین. توی قسمت SSID نام دلخواه انتخاب کنید که وقتی جستجو میکنید اون اسم و میشناسه. بعد هم روی حالت wpa2 بذارین و پسورد مورد نظر رو انتخاب کنبد.در انتها سیو کنید و مودم ریست میشود. حالا آمادست.

بالا