آژانس هواپیماییdaftare shoma
nexpay

راهنمایی در مورد چاپ نتیجه یک جستجو در دیتا ریپورت

شروع موضوع توسط zapata-es24 ‏24 نوامبر 2005 در انجمن Visual Basic 6

  1. zapata-es24

    zapata-es24 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏24 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    با سلام خدمت دوستان
    اگه ممکنه به من بگید چطور میتونم نتیجه دستور زیر رو در دیتا ریپورت بیارم و چاپ کنم.
    Adodc1.ConnectionString = "provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source=c:\ghataat.mdb;jet oledb:database password=baxx"
    "Adodc1.RecordSource = "select cod from DATABASE1 "
    میشه بگید چه کدی باید بنویسم تا نتیجه این جستجو در دیتا ریپورت ظاهر بشه . اگه ممکنه روی همین کد ی که نوشتم جواب بدین.
    یک دنیا تشکر
     
  2. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    توی چه ورژنی؟ برای vb6 یا net. ؟
     
  3. zapata-es24

    zapata-es24 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏24 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    vb6:blink: :blink: :p
     
  4. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    :blink: !

    یک RptTextBox در DataReport1 قرار بدید(قسمت Detail).
    بعد DataFieldش رو بکنید Cod و این کد رو در یه دکمه قرار بدید:

    کد:
     
    Set DataReport1.DataSource = Adodc1
    DataReport1.Show 
    
     
  5. zapata-es24

    zapata-es24 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏24 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    :p
    جناب بلا بلا ..... ممنونم از راهنماییت. کارم راه افتاد.
    میگم این دستورات رو از کجا میاری شما. ؟ من که دو تا کتاب یکی ویژوال بیسیک و یکی هم بانک اطلاعاتی ویژوال را دارم اما اینجور چیزا رو نداره. اینا ریزه کاری ها رو کجا باید گیر آورد؟:wacko:
     
  6. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    تجربه کسب کردم پسرم! [​IMG]

    :lol: شما از MSDN استفاده کنید، برای هر چیزی مثال و توضیح کامل داره. هم CDیش هست (البته باید همراه سی دی های وی بی 6 هم باشه) و هم سایتش: www.msdn.com

    :rolleyes: .
     
  7. zapata-es24

    zapata-es24 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏24 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    بلا بلا جا سلام جیگر:blush:
    آقا این تجارب فروشیه؟؟؟؟ اگه فروشنده هستی قیمت بده مشتری بشیم. هم vb هم داتنتش. تجارب هر دو رو خریداریم. ساعنی چقدر میگیری داداش؟؟؟؟
    best regards
     
  8. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    سلام
    ای که گفتی یعنی چه؟! [​IMG]
    شما چه شکلی می خوای وپردازیش؟ من به دلار وگیرم. پول زورم وگیرم! [​IMG]

    Kind Regards
    balabala
     
  9. zapata-es24

    zapata-es24 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏24 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    ها ها ها ها به دولار وگیری؟؟؟؟ مگه چه خبره ؟؟؟؟؟
    من میخواستم بگم فی سبیل الله کار کن اما خب حالا که پولکی هستی چاره ای نیست.
    اول یه نموره از خودت و توانایی های خودت واسم در وکن یهکم هم قیمت رو بکش پایین تا مشتری وشیم.
    منتظرم .
    bad regards
     
  10. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    ها من پول وخوام! پول زور وگیرم. :)

    شما سوالی داشتی مطرح بکن، من و بقیه دوستان تا اونجایی که بتونیم راهنماییت می کنیم.

    من چی از خودم در وکنم؟ منظورتون رو نمی فهمم؟ نمونه کار واسه چی وخواید؟
     
  11. zapata-es24

    zapata-es24 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏24 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    سلام
    هیچی بابا..... دیگه از بس با این کتابا کلنجار رفتم خسته شدم. تجربه کسب کردن خوبه اما دیگه بسه . روش آزمایش و خطا همون روشیه که من باهاش ویژوال رو یاد گرفتم. اما حالا دیگه میخوام از تجربه های یه نفر اینکاره استفاده کنم به دیگر سخن میخوام ره صد ساله رو اگه بشه 50 ساله طی کنم. یعنی تا جایی که برام امکان داره هزینه کنم تا وقت زیادی رو صرف یادگیری و آزمایش و خطا نکنم.یک کلام میخوام وقت رو بخرم.
    حالا میخوام با یکی این معامله رو بکنم که روزی یکساعت با من باشه و یه چیزایی هم حالیش باشه یعنی اینکه سه سوت جواب سوالم رو بده .
    امیدوارم که دورایتون افتاده باشه.
     
  12. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    شما تجزیه و تحلیل کردن رو که یاد بگیرید بقیه چیزها آسون میشه. اتفاقا راه درستی رو انتخاب کردید (بنظر من). با آزمون و خطا. من هم همینطوری یاد گرفتم. من حتی یک معلم هم نداشتم یک کلاس هم نرفتم. فقط با کتاب و اینترنت برنامه نویسی رو یاد گرفتم.

    متاسفانه وقت ندارم وگرنه یک ساعت که هیچ روزی 4 - 5 ساعت مزاحمتون می شدم. ولی من اکثر مواقع آنلاینم. شما هر سوالی داشتی همینجا مطرح بکن اگر بلد بودم جواب میدم. حالا شاید سه سوت نشه ولی اینجا برنامه نویس زیاد هست که جوابت رو بگیری. :)
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. zapata-es24

    zapata-es24 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏24 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    ای خداااااااا
    :blush:
     
  15. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    چه وشده؟ [​IMG]
     
  16. zapata-es24

    zapata-es24 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏24 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    هیچی نوشده....
    اگه من رفتم معتاد شدم نگی چراا؟:blink:
    من میخواستم اما شما نزاشتی:hmm:
    :wacko:
     
  17. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    ای خاک وچوک. بچه مردم از دست رفت. :blink:
    معتاد برای چی؟ خب بیا معتاد نت بشو که هم کار تو را بیوفته هم من کمکت کنم! :blink:
    چی می خواستی من نذاشتم؟
     
  18. zapata-es24

    zapata-es24 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏24 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    خب منم منظورم همین بید دیگه:blink: . نگفتم که بیای اینجا ور دلم بشینی که :D :blush:
    از داخل همین اینترنت کار راه میوفته . مگه نه؟؟؟ خب بگو ببینم چطوری شروع کنیم ؟؟؟ چه ساعتهایی شما وقت داری؟ از کجا شروع کنیم ؟ پول زور چقدر میخوای وگیری؟
    من بعد از ظهر 6 به بعد واسه خودم میشم یه پا free man :f34r:
    یعنی 6 به بعد از خودم وقت آزاد در وکنم. :wacko:
    هوالباقی
     
  19. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    والا چه عرض کنم!
    من که گفتم معلم نیستم بدونم از کجا باید شروع کرد. شما باید بگی! آموزش دادن هم خودش هنر و حرفه ای هست که من ندارم. من معلمی نداشتم ببینم چه شکلی باید برنامه نویسی تدریس کرد. لااقل بصورتی که شما فکر میکنی، نمیتونم، یعنی مثلا 1 ساعت یک مبحثی رو بگم یا مقاله بنویسم و شما یاد بگیری.

    بهترین کار اینکه شما یه کتاب ورداری، بری جلو بعد هرجاییش گیر کردی، اصطلاحی رو نفهمیدی بگو من بهت بگم. یا یک برنامه رو بری جلو، قسمتیش رو که نفهمیدی بپرسی.

    راستش رو بخوای من وقت خالی به اون شکلی که شما آقای فری داری ندارم! :)

    یعنی معلوم نیست کی و چه روزی داشته باشم اگر داشته باشم پای کامپیوتر نیست، خوابم! وگرنه پیشنهاد اولیت رو قبول میکردم. من شاید یه روز صبح ساعت 4 پاشم تا 12 شب کار کنم، شاید یه روز 2 بعد از ظهر پاشم و تا 3 نصفه شب جلوی این لعنتی (ببخشید) باشم و معمولا این موقع ها آنلاین هم هستم.

    چه میشه کرد اینم از دستاوردهای نظامه دیگه! ما جوونا یا بی کاریم یا باید برای یه لقمه نون جون بکنیم! (ببخشید بحث عوض شد)

    خب، شما سوالات یا مفاهیمی که میخواهید رو تو همین تاپیک یا این تاپیک بپرسید. من معمولا زیاد پی تی میام و زود جوابتون رو میدم و صد البته دوستان دیگر مثل جناب سعید آقا که به وی بی واردن. اینجا هم انجمنه همون فری در راه خدا کمکتون میکنم.

    شما پیشنهاد دیگه ای دارید در خدمتم. :)

    (ادیت: لقمه صحیح است!)
     
  20. zapata-es24

    zapata-es24 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏24 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    آقا سلام عرض شد مجدد
    ای ی ی ی روزگار.....:(
    آخه قوربون شکلت اگه چیز میز بلد بودم که اینجوری:wacko: نبودم:blink: .
    باشه قبول. از فواید نظام اینه که آدما زود مجاب میشن:p . باشه میام همینجا. راستش رو بخوای کارم رو با نوشتن یه برنامه کوچول مچولو شروع کردم. یه برنامه که اگه نوشته بشه میخواد بشه یه برنامه انبار داری. یه برنامه حدود یک میلون تومنی دیدم و البته باهاش کار کردم اما این چیزی که من دارم مینویسمش امکاناتش تومنی سه شاهی با اون توفیر داره:happy: . یه چیز اختصاصی توپ و ملس و مامانی واسه شرکت درپیت خودمون:cool: . البته چون من درگیر کار انبار داری هستم تونستم معایب برنامه رو شناسایی کنم .البته معایب نیست بیشتر میشد روش کار کرد که نکردن.
    به نظر خودم کار خیلی ساده و پیش پا افتاده تی میتونه باشه اما برای شروع خیلی خیلی خوبه حداقل واسه من.
    اگه تموم شد میدم یه نگاه بندازین و معایبش رو بهم بگید. البته اگه وقت داشتین و خواسین به یه جوون جوجه برنامه نویس بیشتر کمک کنید.
    اگر بار گران بودیم ......
    درضمن یه چند تایی از تاپیکها رو که سر زدم دیدمشما حسابی گرد و خاک کردی . بابا ایول اینکاره.
     
  21. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    شما لطف دارین.

    میبینم که سنگین وزنم هستید! والا من اسم انبار داری و حسابداری میاد تنم می لرزه!

    بسم الله...
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانی