• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد کارکرد انواع ورودی و خروجی تصویری

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
سلام دوستان
به تصویر دقت کنید غیر از فضاهایی که سبز کردم اونهایی رو که اسمشون رو جلوشون نوشته ام برام ناآشنا هستند. میشه در مورد چگونگی کارکردشون راهنماییم کنید؟ ( برام مهمه :eek: )

مشاهده پیوست 90789

از بین scart tv و RS-232C کدوم هاشون قابلیت اتصال به مانیتور را دارند (مانیتور من دو پورت dvi و avg داره​

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
هیچ کدوم اینا مستقیم به مانیتور متصل نمیشن!
آریال این = همون ورودی انتن تلوزیونه! میتونی انتن تلوزیون رو بهش بزنی و با کنترل ریسیور سوییچ کنی روی کانال های تلوزیون داخلی!
RS232 = اینم یه پورت استاندارد برای دسترسی به ناند فلش دستگاهه (کل فیرم ویر و بوت بودر) که ربطی به خروجی تصویر نداره!
اسکارت = همون خروجی تصویر معمولی برای تلوزیونه که مخصوص کشور های اروپاییه! ترکیبی از کامپوننت (3 فیش رنگی تصویر) و کامپوزیت (همون زرد رنگ تصویر که سمت راست هم داری) و صدای استریو (که باز سمت راست داریش بصورت قرمز و سفیذ)
SPDIF = اینم مربوط به خروجی اپتیکال صدا (بصورت دیجیتال روی کابل نوری و معمولا بحالت پس ترو) و ربطی به تصویر نداره!
لوپ آوت = اینم مشخصه چیه! خروجی از سیگنالی که از سمت LNB میاد رو میتونی ازش بگیری و جای دیگه هم استفاده کنی!مثلا یه ریسیور دیگه یا یه DVB-s !

در ضمن مانیتورت ورودی DVI و D-Sub داره که معمولا به اشتباه بهش VGA هم میگن ولی AVG رو اولین باره من تو عمرم میشنوم!

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
ممنون از اطلاعات کامل و روانتون مثل یک کلاس درس متوجه شدم هرکدوم از پورت ها کارش چیه
عجب گافی دادم با avg رفیق :lol:

بالا