• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد کار ( بیاید تو ثواب داره )

yerozkhob

Registered User
لایک‌ها
68
سلام به همه دوستان
اگه در مورد مطالب زیر سر رشته دارید لطفا منو راهنمایی کنید

----------------

من ترم آینده فوق دیپلم عمران رو میگیرم و 19 سال رو تموم میکنم
بنده از سربازی معافم و ....

الان یک گیم نت دارم با 8 تا سیستم که جدیدا ال ای دی براشون خریدم
مغازه زیر خونه خودمونه و کرایه نمیدم و پول برق هم هر 2 ماه 25 هزار به طور میانگین میاد برام

خلاصه کلا از این کار راضی نیستم و همش با آدم های بی تربیت و :skull: دم پر بشی
که تو عمرم با همچین افرادی دم پر نشده بودم

قبلا هر روز میانگین 20 هزار درآمد داشتم ولی الان درآمدم خیلی کم شده مثلا 5- 6 - 7 هزار و ... که واقعا خیلی کمه
و اینکه من الان بهترین سیستم ها رو با کمترین قیمت در استان ( ایلام ) و یا شاید کشور ارائه میدم
قیمت هر ساعت بازی 600 تومانه ولی باز مشتری ندارم و واقعا از بحث با آدم های بی ..... خسته شدم
گیم نت هایی رو سراغ دارم روزی 100 راحت کاسبن

خواستم بدونم به نظرتون از مغازه خودمون برم بیرون و یه جای شلوغ مغازه اجاره کنم ( مغازه خودمون کوچیکه )(20 متر ) یا مثلا کافی نت بزنم ؟
تا آخر درسم که حدود 9 ماه دیگه هستش مجبورم این وسایل رو نگه دارم

ممنون میشم منو راهنمایی کنید

------------

مسئله دوم :

من الان در رشته عمران درس میخونم خواستم بدونم به نظرتون همین رشته رو ادامه بدم و برم تو کار
یا کار آزاد مثل فروش لوازم کامپیوتری و موبایل و .... ( یک مغازه بزرگ ) بزنم

یا انتخاب سوم رشته ام رو تغییر بدم و لیسانس رو در رشته مهندسی نرم افزار بخونم ؟
راستش از اول دلم با مهندسی کامپیوتر و بازی سازی و ... بود ولی الان کلی جا موندم و اگه بخوام تغییر رشته بدم
باید کلی درس بخونم که یکم سخته :shades2:

ممنون میشم در هر دو مورد راهنماییم کنید

در ضمن من ایلامم

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
فقط همین رو راجع به گزینه سوم بگم اگه فکر کردی تو دانشگاه میان بهت یاد میدن که چجوری بازی خفن بسازی اصلا فکرش رو هم نکن نهایت تو لیسانس یه درس داری به نام گرافیک کامپیوتری که یکسری مسائل و فرمول حفظی هست نهایت هم کمی OpenGL یاد میگیری ... تو کامپیوتر باید مدرک رو که گرفتی ببوسیش و تازه شروع کنی به یاد گرفتن
اینکه میگی جا موندم هم نه چون معاف شدی اون 2 سال فوق دیپلمت جای سربازیت! 23 سالگی اگه یه ضرب قبول شی لیسانس میگیری
یه چیز دیگه اگه فنی بودی یه مسئله هست که گریبانگیر منم شده
من فوق دیپلم رو دولتی خوندم و واسه لیسانس واسه فنیها تعداد دانشگاه های دولتی خیلی خیلی محدوده و اکثرا غیر انتفاعی و آزاد میرن و موقع کار تا اسم غیر انتفاعی میاد فکر میکنن آدم چیزی بودی... ارشد هم که....
اگه به عمران علاقه داری که همون رو ادامه بده ولی در کنارش سعی کن بری یه شرکت مرتبط (چون سابقه کار الان خیلی مهمه) همه مدرک دارن چند وقت دیگه ارشد و دکتری هم خز میشه پس سعی کن اموخته هات رو زیاد کنی.... الان مثلا اونایی که مدارک شبکه دارن کار براشون هست و شبکه هم مخصوصا مدیریتش اعصاب خورد کنیه برنامه نویسی رو نداره
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه یعنی میرسه ولی چون میترسم حرفی بزنم که برای آیندت بد بشه فقط در حد کلی گویی بسنده کردم

yerozkhob

Registered User
لایک‌ها
68
واقعا خیلی ممنون
دوستان دیگه هم نظر بدن ممنون میشم

yerozkhob

Registered User
لایک‌ها
68
کسی درباره مسئله اول نظری نداره ؟

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
سلام دوست من

میدونی مشکل شما چیه؟

اصلا نمیدونی که هدفت چیه. سه تا سوال پرسیدی که کاملا متفاوت هستند و هر کدوم جای کلی بحث.

قبل از همه چیز یه کم در مورد علاقت فکر کن و بعد بیا توضیح بده تا بتونم بهتر راهنماییت کنم.

شاد باشی

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
به عنوان یک دوست باید چند تا موضوع رو عرض کنم خدمتتون .
من رشته تحصیلیم عمران بود .. بزودی هم کارشناسی رو میگیریم و تموم میشه .. اما چون سنم از شما بالاتر هستش .. واقفم به این که در کشور گل و بلبل کنونی ایران با درس خوندن به جایی نخواهین رسید (مگر با وجود امدادهای غیبی و داشتن پارتی) لذا اگر جوونی رو دوست دارین از الان باید به کار مشغول بشی... مدرک برای شما نون نمیشه .
نکته بعد راجعبه وضعیت کنونی شماست . الان وضع مملکت طوری شده که سطح رفاه مردم هر روز پائینتر میاد و حرف خوبی که زدین دقیق جواب هست افرادی پاشون به کلاب بازی باز میشه که معمولا سطح خانوادگی و فرهنگی پائینی دارند . سطح رفاه هم بنابر همین پائین هست و نمیشه انتظار معجزه داشت که روزی بیان به شما 20 هزار تومان بدن بابت چیزی که فیزیکی نیست. شما اگه مایل هستین و شرایط منطقه ای اجازه میده تبدیل کنین به کافی نت و خدمات کامپیوتری .. محیط آرام ضمن ارتباط با افراد با شعورتر و عدم خورد شدن اعصاب و روان !!
کلاب بازی مغز صاحب مغازه رو نابود میکنه .. به همون علتی که خودتون تجربه کردین !!
جلوی ضرر رو هر وقت بگیرین منفعته ... تا تابستون دیگه اوضاع کاری شما بر همین منوال هستش .

yerozkhob

Registered User
لایک‌ها
68
سلام دوست من

میدونی مشکل شما چیه؟

اصلا نمیدونی که هدفت چیه. سه تا سوال پرسیدی که کاملا متفاوت هستند و هر کدوم جای کلی بحث.

قبل از همه چیز یه کم در مورد علاقت فکر کن و بعد بیا توضیح بده تا بتونم بهتر راهنماییت کنم.

شاد باشی

آره فکر کنم
راستش یه مقدار گیجم

به عنوان یک دوست باید چند تا موضوع رو عرض کنم خدمتتون .
من رشته تحصیلیم عمران بود .. بزودی هم کارشناسی رو میگیریم و تموم میشه .. اما چون سنم از شما بالاتر هستش .. واقفم به این که در کشور گل و بلبل کنونی ایران با درس خوندن به جایی نخواهین رسید (مگر با وجود امدادهای غیبی و داشتن پارتی) لذا اگر جوونی رو دوست دارین از الان باید به کار مشغول بشی... مدرک برای شما نون نمیشه .
نکته بعد راجعبه وضعیت کنونی شماست . الان وضع مملکت طوری شده که سطح رفاه مردم هر روز پائینتر میاد و حرف خوبی که زدین دقیق جواب هست افرادی پاشون به کلاب بازی باز میشه که معمولا سطح خانوادگی و فرهنگی پائینی دارند . سطح رفاه هم بنابر همین پائین هست و نمیشه انتظار معجزه داشت که روزی بیان به شما 20 هزار تومان بدن بابت چیزی که فیزیکی نیست. شما اگه مایل هستین و شرایط منطقه ای اجازه میده تبدیل کنین به کافی نت و خدمات کامپیوتری .. محیط آرام ضمن ارتباط با افراد با شعورتر و عدم خورد شدن اعصاب و روان !!
کلاب بازی مغز صاحب مغازه رو نابود میکنه .. به همون علتی که خودتون تجربه کردین !!
جلوی ضرر رو هر وقت بگیرین منفعته ... تا تابستون دیگه اوضاع کاری شما بر همین منوال هستش .

رحمت بر پدر و مادرت که خیلی روون و راحت ما رو راهنمایی کردید
حالا باید برم دنبال یه مغازه برای کافی نت تا پایان تابستان که حداقل یه مقدار وسایل کارکنن و پول خودشون رو
دربیارن

ممنون

ممنون از دوستان

بالا