• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد یکی کردن چند خط adsl

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
دوستان نمی دونم منظورم رو درست تو عنوان گفتم یا نه اما سوالی داشتم که قبلا از شرکت شاتل پرسیده بودم گفتند شدن میشه که حدود 2 سال پیش پرسیدم و می خواستم اینجا هم مطرح کنم وراهنمایی بگیرم.

امکانش هست چند خط ADSL مثلا 2 مگ یا هر چی رو بگیریم بعد با هم یکی کنیم خروجی بهمون بده مثلا 5 تا خط دو مگ بگیریم یکی کنیم خروجی 10 مگ بشه ؟؟؟

اگه هستش توضیحات کامل بدید لطفا و اینکه چند خطر رو میشه با هم متصل کرد و در مورد قطعات مورد نیاز و هزینه هاش هم توضیحات بدید متشکر میشم.

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
بله امکانش هست شما باید Load Balancing رو انجام بدید نرم افزارهای مختلف هست که اینکار رو انجام بده

ولی اینطوری نیست که مثلا شما ۵ تا خط ۲ مگ داشته باشید و سرعت تک کانکنکشنتون به ۱۰ مگ برسه یعنی نمیتونید یک ویدیوی آنلاین رو با فلش پلیر مرورگرتون با سرعت ۱۰ مگ ببینید در صورتی از کل خط ها استفاده میشه که چندین کانکشن باشه مثلا موقعی که با دانلود منیجر دانلود میکنید

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
بسیار عالی همین کافیه چون اکثر سایت ها برای دانلود فایل ها چندین کانکشن می دن ( امیدوارم منظورتون از کانکشن به این صورت که بنده فهمیدم بوده باشه)

و اینکه مودم خاص برای این کار یقینا لازم هستش میشه در این مورد راهنمایی کنید و یک منبع یا چیزی بدید که بتونم کار رو از 0 تا 100 اونجا از طریقش انجام بدم ؟؟

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11

shervinkhanzadi

Registered User
لایک‌ها
21
سلام داداش
همه این روش هارو بزار کنار
یه نرم افزار بهت معرفی میکنم دانلودش کن اینکارارو میکنه:
وصل همزمان چند اینترنت روی یه کارمپیوتر و تبدیلشون به یکی : من خودم دوتا دو مگ دارم الان با سرعت حدود 450 رو یه پی سی دارم دانلود میکنم
کار دیگش اینه که از یه کامپیوتر خروجی تلفیق چندتا اینترنت رو بده تا مثلا برای بازی آنلاین با سرعت بالاتر بتونی بازی کنی

کلا نرم افزارش فوق العادست :)

اسمشم اینه

Connectify Dispatch

mjzaret

Registered User
لایک‌ها
12
سلام داداش
همه این روش هارو بزار کنار
یه نرم افزار بهت معرفی میکنم دانلودش کن اینکارارو میکنه:
وصل همزمان چند اینترنت روی یه کارمپیوتر و تبدیلشون به یکی : من خودم دوتا دو مگ دارم الان با سرعت حدود 450 رو یه پی سی دارم دانلود میکنم
کار دیگش اینه که از یه کامپیوتر خروجی تلفیق چندتا اینترنت رو بده تا مثلا برای بازی آنلاین با سرعت بالاتر بتونی بازی کنی

کلا نرم افزارش فوق العادست :)

اسمشم اینه

Connectify Dispatch

ميشه كمي بيشتر توضيح بديد؟

آيا آموزش و يا راهنمايي از اين نرم افزار در اختيار داريد؟

شاد باشيد

shervinkhanzadi

Registered User
لایک‌ها
21
ميشه كمي بيشتر توضيح بديد؟

آيا آموزش و يا راهنمايي از اين نرم افزار در اختيار داريد؟

شاد باشيد

سلام برادر

آموزش خاصی نداره! من دانلودش کردم نصبشم که هیچی نداره
بازش میکنی! من خودم یه اینترنتم با کابل وصله یکی دیگه رو هم با مودم بی سیم بهش وصل میشم، خود این نرم افزاره وقتی باز باشه اتومات اجازه کانکت شدن به اینترنت دومی رو هم میده و میتونی وصل بشی
بعد از وصل هم که خودش سرعت دو اینترنت رو تلفیق میکنه با هم.
همین! چیز خاصی نداره

nokia5310

Registered User
لایک‌ها
1

رضا25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دادش من یک خط ادیسال و60 کیلوبایت ورایتل 30 کیلو بامودمش میخواستم ترکیب کنم با این برنامه میشه ترکیب کرد یا میکروتیک باید بخرم برنامه دانلود کردم ولی بلد نبودم کار کنم

بالا