• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی د ر رابطه با تولید دستمال کاغذی

ho3in_shiraz

Registered User
لایک‌ها
699
سلام
از مدت ها قبل به فکر تولید دستمال کاغذی و یا مایع ظرف شویی بودم و الان دوست دارم تا سال دیگه عملیاتی کنم.(تولید دستمال کاغذی)
ایا کسی در رابطه با تولید دستمال کاغذی تجربه ای داره.از مشکلات و موانع سر راه.(مثل مواد اولیه و بازایابی و فروش)
مقدار سرمایه اولیه.دستگاه های مورد نظر.ایا دستگاه های کوچک جوابگو هستن و میشه با دستگاه های کوچک که نیاز به فضای زیادی ندارن شروع کرد؟
در مورد برند سازی و طراحی جعبه بیشتر میخوام بدونم
من البته اگر قرار باشه کاری رو انجام بدم.اصولی و به روش دست انجام یدم و دنبال این هستم که در صورت استارت کار برند سازی و طراحی های زیبا برای جعبه ها و کیفیت خوب تیشو استفاده کنم
زمینی هم دارم که البته باید برای ساخت سوله اقدام کنم
به هر حال ممنون میشم اگر تجربه و یا اطلاعی در این زمینه دارید من رو راهنمایی کنید

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
به نظر من برای شروع هر کاری حداقل باید یه چیزیش رو خودتون بدونید و حالا خوشبینانه میگیم باقیش با پرس جو حل میشه
تجربه نشون داده اینکه 0 تا 100 داستان مورد سوال باشه نتیجه ای حاصل نمیشه

ho3in_shiraz

Registered User
لایک‌ها
699
به نظر من برای شروع هر کاری حداقل باید یه چیزیش رو خودتون بدونید و حالا خوشبینانه میگیم باقیش با پرس جو حل میشه
تجربه نشون داده اینکه 0 تا 100 داستان مورد سوال باشه نتیجه ای حاصل نمیشه
دوست عزیز ممنون از پاسختون
بنده اطلاعات اولیه در رابطه با این کار دارم
و صرفا برای یادگیری و اموختن و دونستن اطلاعات کاربرایی که تجربه دارن تاپیک زدم
چون تجربه هر کسی میتونه بسیار مهم و اموزنده باشه
من حتی از دو کارخونه کوچک تولید محصولات سلولزی دیدن کردم و مشورت هایی گرفتم ولی با این حال باز هم تمایل دارم بیشتر بدونم و صرفا به اون دو مورد اکتفا نکنم

saeedh1371

Registered User
لایک‌ها
178
سلام
من خودم تا دو سال پیش دنبال راه اندازی خط تولید دستمال کاغذی و ... بودم
خط های تولیدی که هزینه معقولی داشت و عموم مردم هم نیاز دارن
ولی مشکل اصلی برند سازی و رقابت با غول های این حوزه ها هستش. توانایی فروش و نقد کردن پولت خیلی مهم هستش.

ho3in_shiraz

Registered User
لایک‌ها
699
سلام
من خودم تا دو سال پیش دنبال راه اندازی خط تولید دستمال کاغذی و ... بودم
خط های تولیدی که هزینه معقولی داشت و عموم مردم هم نیاز دارن
ولی مشکل اصلی برند سازی و رقابت با غول های این حوزه ها هستش. توانایی فروش و نقد کردن پولت خیلی مهم هستش.
درود
من با توجه به سابقه و ت جربه ای که در زمینه تبلیغات دارم تقریبا میتونم روی موضوع برند سازی کار کنم منتهی هزینه فوق العده زیادی میخواد
باید مانور بدم روی محصولات اقتصادی و خلاقانه که تمایل به خرید بیشتر بشه
البته این بحث برای بعد از راه اندازی هست ولی من همین موضوع نقد کردن رو میخواستم بدونم.شرکت های پخش به صورت نقد خریداری میکنن؟

saeedh1371

Registered User
لایک‌ها
178
درود
من با توجه به سابقه و ت جربه ای که در زمینه تبلیغات دارم تقریبا میتونم روی موضوع برند سازی کار کنم منتهی هزینه فوق العده زیادی میخواد
باید مانور بدم روی محصولات اقتصادی و خلاقانه که تمایل به خرید بیشتر بشه
البته این بحث برای بعد از راه اندازی هست ولی من همین موضوع نقد کردن رو میخواستم بدونم.شرکت های پخش به صورت نقد خریداری میکنن؟
توی بازار الان که هیچی رو با چک نمیتونی بخری، فروش محصول تولیدی حتما باید نقد باشه. شما مواد اولیه خودت رو باید نقدی بخری، هزینه کارگر و حمل و نقل و نگهداری و .... رو باید نقدی بدی ، به همین خاطر حتما باید نقدی بفروشی

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
اول از همه فروش و مشتری میرسه
که شما بخوای جنس با کیفیت و کامل تولید کنی یا بی کیفییت و سبک با تیشو لطیف که وقتی به صورتت میزنی می چسبه بهت که فقط ارزون هست
هر روز هم تیشو گرون میشه
شما اگر فکر می کنی می تونی انجام بدی اول از فروش شروع کن ببین می تونی بفروشی چه جوری می خوای بفروشی بعد بیا تولید کن.

ho3in_shiraz

Registered User
لایک‌ها
699
توی بازار الان که هیچی رو با چک نمیتونی بخری، فروش محصول تولیدی حتما باید نقد باشه. شما مواد اولیه خودت رو باید نقدی بخری، هزینه کارگر و حمل و نقل و نگهداری و .... رو باید نقدی بدی ، به همین خاطر حتما باید نقدی بفروشی
بله من رو موضوع نقد فروشی فوق العاده حساسم.واقعا حتی اگر تره بار فروش هم باشم ترجیح میدم میوه ای که دارم از بی مشتری بگنده ولی نسیه یا حتی چکی نفروشم

ho3in_shiraz

Registered User
لایک‌ها
699
اول از همه فروش و مشتری میرسه
که شما بخوای جنس با کیفیت و کامل تولید کنی یا بی کیفییت و سبک با تیشو لطیف که وقتی به صورتت میزنی می چسبه بهت که فقط ارزون هست
هر روز هم تیشو گرون میشه
شما اگر فکر می کنی می تونی انجام بدی اول از فروش شروع کن ببین می تونی بفروشی چه جوری می خوای بفروشی بعد بیا تولید کن.
احسنت.دقیقا.
به همین موضوع فکر کردم که اول بیام فروش دستمال کاغذی و پخشش رو شروع کنم و بعد وارد تولید بشم(البته میتونم برای تست چند ماه بعد از شروع فروش و کسب تجربه سفارش دستمال کاغذی با طرح جعبه اختصاصی و برند اختصاصی به کارخانه ها بدم و در اون زمینه هم تجربه د اشته باشم و بعد از موفق شدن شروع کنم به تولید رسمی)

saeedh1371

Registered User
لایک‌ها
178
احسنت.دقیقا.
به همین موضوع فکر کردم که اول بیام فروش دستمال کاغذی و پخشش رو شروع کنم و بعد وارد تولید بشم(البته میتونم برای تست چند ماه بعد از شروع فروش و کسب تجربه سفارش دستمال کاغذی با طرح جعبه اختصاصی و برند اختصاصی به کارخانه ها بدم و در اون زمینه هم تجربه د اشته باشم و بعد از موفق شدن شروع کنم به تولید رسمی)
این بهترین راه هستش
اول بفروش
بعدش سفارش بده با برند خودت و جعبه خودت تولید کنن
اخرش خودت شروع به تولید کن
فقط به نظر من اگر مطمئن شدی حداقل پخشش رو شروع کن . امروز و فردا کردن باعث دودلی میشه

بالا