• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی: راه اندازی کافی نت / هزینه ها / سود و زیان /و...

عنساز

Registered User
لایک‌ها
511
سلام دوستان من میخوام تو شهرمون(اسلامشهر) کافی نت باز کنم,میصرفه؟ تو شهرکی که میخوام کافی نت باز کنم کلا 1 دونه کافی نت هست..!
سرمایه ای هم که دارم 20 میلیون
آیا میصرفه؟ هزینه خرید وسایل و خرج هاو...(به جز کرایه مغازه) چه قدر میشه؟
فکر کنم برای شروع 4 سیستم کافی باشه..!
ممنون
پ.ن : با تجربه و سابقه نسبی خودم در پی تی این قانون که نه درخواست رو میذارم ====>> اسپم شدیدا ممنوع

عنساز

Registered User
لایک‌ها
511
دم برو بچ های شاپ کیپر گرم خداییش

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
نکن این کار رئ که نمیرزه
الان همه تو خونه اینترنت دارن و کسی واسه اینترنت نمیاد
اگه منظورت رو ثبت نام های اینترنتی هست بازم فکرش رو نکن چون همه میرن اون کافی نت باسابقه نه یک کافی نت جدید
20 ت میتونی برنی به یه کار دیگه که ریسکش کمتر و درآمدش بیشتر باشه

عنساز

Registered User
لایک‌ها
511
نکن این کار رئ که نمیرزه
الان همه تو خونه اینترنت دارن و کسی واسه اینترنت نمیاد
اگه منظورت رو ثبت نام های اینترنتی هست بازم فکرش رو نکن چون همه میرن اون کافی نت باسابقه نه یک کافی نت جدید
20 ت میتونی برنی به یه کار دیگه که ریسکش کمتر و درآمدش بیشتر باشه
مرسی از نظرت,تو چ کاری بزنم؟

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
علی به نظر من گیم نت بزنی بهتر از کافی نته، توضیحات گیم نت رو هم تو یکی از تاپیک های همین بخش یه ماه پیش به یکی از کاربرا گفتم، برو بخونش
اگه هم که فعلا فکری به ذهنت نمیرسه بیا با من همکاری کن. هم سود ماهیانش مشخصه و بینمون نصف میشه و هم بعد 5 ماه سرمایت برمیگرده دستت

عنساز

Registered User
لایک‌ها
511
علی به نظر من گیم نت بزنی بهتر از کافی نته، توضیحات گیم نت رو هم تو یکی از تاپیک های همین بخش یه ماه پیش به یکی از کاربرا گفتم، برو بخونش
اگه هم که فعلا فکری به ذهنت نمیرسه بیا با من همکاری کن. هم سود ماهیانش مشخصه و بینمون نصف میشه و هم بعد 5 ماه سرمایت برمیگرده دستت
مرسی حاژ میثم از نظرت,داداش این پول یه نصفش سرمایه هست و نصفش وام,والله کافی نت مد نظرم بود چون هم یه کم سر رشته دارم و...
والله چون سرمایه همش برا من نیست در مورد همکاری با تو نمیتونم نظر بدم(پسرعمم هم شریکمه)
دمت گرم داداش

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
مرسی حاژ میثم از نظرت,داداش این پول یه نصفش سرمایه هست و نصفش وام,والله کافی نت مد نظرم بود چون هم یه کم سر رشته دارم و...
والله چون سرمایه همش برا من نیست در مورد همکاری با تو نمیتونم نظر بدم(پسرعمم هم شریکمه)
دمت گرم داداش

عزیزمی علی جان.به هر حال من در خدمتم. ضمانت و اینجور چیزا هم همه جوره اوکی هست. ایشالا تو هرکاری که وارد میشی موفق باشی.

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
من خودم کافی نت دارم ، پیشنهادم بهت اینه که اگه حوصله سروکله زدن با مشتری رو نداری نکن این کارو :D و دوم اینکه در کنار کافی نت اگه بتونی خدماتی مث کپی و تایپ و اینجور چیزا رو قبول کنی می صرفه اما اگه بخوای فقط کافی نت باشه ، نه ارزششو نداره . محلش هم خیلی مهمه که نزدیک به مدرسه ، شهرداری یا دانشگاه باشه خیلی عالیه .

عنساز

Registered User
لایک‌ها
511
من خودم کافی نت دارم ، پیشنهادم بهت اینه که اگه حوصله سروکله زدن با مشتری رو نداری نکن این کارو :D و دوم اینکه در کنار کافی نت اگه بتونی خدماتی مث کپی و تایپ و اینجور چیزا رو قبول کنی می صرفه اما اگه بخوای فقط کافی نت باشه ، نه ارزششو نداره . محلش هم خیلی مهمه که نزدیک به مدرسه ، شهرداری یا دانشگاه باشه خیلی عالیه .
مرسی داداش دمت گرم,الان اتفاقا دونبال محل خوب هستم که دور و بر یه اداره ای چیزی باشه..!

عنساز

Registered User
لایک‌ها
511
در مورد کپی و تایپ و اینا هم که چرا که نه , اگه بصرفه انجام میدیم,میخوام ی دستگاه بگیرم که 3 کاره باشه,مدلی مد نظر داری؟

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
در مورد کپی و تایپ و اینا هم که چرا که نه , اگه بصرفه انجام میدیم,میخوام ی دستگاه بگیرم که 3 کاره باشه,مدلی مد نظر داری؟
والا من خودم Canon دارم که بعد سه سال دیگه داره نفسای آخرشو میکشه :D اینم باز بستگی به محلت داره ، اگه جای خووب پیدا کرده از این دستگاه کپی های حرفه ای بخر ، سه ماهه پولتو برمیگردونه ;) همه چی بستگی به محلش داره و رفتارت با مشتری ...

عنساز

Registered User
لایک‌ها
511
والا من خودم Canon دارم که بعد سه سال دیگه داره نفسای آخرشو میکشه :D اینم باز بستگی به محلت داره ، اگه جای خووب پیدا کرده از این دستگاه کپی های حرفه ای بخر ، سه ماهه پولتو برمیگردونه ;) همه چی بستگی به محلش داره و رفتارت با مشتری ...
مرسی
والله در مورد محل هنوز موندم کجا بگیرم,اصلا داغونم
یه جا هست تقریبا میشه گفت بیابونه ولی کنار دانشگاهه ,؟؟

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
مرسی
والله در مورد محل هنوز موندم کجا بگیرم,اصلا داغونم
یه جا هست تقریبا میشه گفت بیابونه ولی کنار دانشگاهه ,؟؟

اگه دانشگاهش زیاد دانشجو داره بزن خووبه ...

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
یه مشکلی که داره اینه که باید متاهل باشی تا بهت مجوز بدن.

البته این رعایت کردن این شرط بستگی به پلیس امنیت شهرتون داره!

عنساز

Registered User
لایک‌ها
511

مرسی از راهنماییت
نه مجوز گرفتن راحته,البته تو محل ما
رفتم اتحادیه خیلی راحت جواز میدن

alikka

Registered User
لایک‌ها
226

نه آقا فکر نمیکنم اینطور باشه . من که مجردم :D

بالا