• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی و تجربه در سفر به چین !؟

frog

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوستان احتمالا دو هفته دیگه برم چین ، گوانجو ، می خواستم ببینم دوستانی که رفتند تجربه ای خاص و ... کلا هر چیزی مفیدی که می تونه به آدم کمک کنه تا از سفرش بهتر نتیجه بگیره ، دارند . ما رو بی نصیب نذارند .

دو روز هم دبی می خوام بمونم . 90 درصد هم با پرواز امارت میرم، دو نفر هستیم ف ویزا هم تجاری گرفتم، هر کدوممون جدا ، چون ترسیدیم، می گن تازگیها به ویزای گروهی که 5 نفرشون تکمیل نباشه خیلی گیر می دهند !

تجربه در خرید
رستوران
هتل
و ...

هر تجربه ای دارید ممنون میشم بگید .

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
دیوانه ای میخوای بری چین ؟ الان چند ساله ایران یکی از استان های چین شده

frog

Registered User
لایک‌ها
36
نمی دونم توی سر فصل تاپیکها من زده شده صلواتی هر کی سرش رو میندازه پایین میاد تو !

خوب دوست عزیز وقتی اطلاعی نداری مجبور پست بدی ! الان آیفونش رو هم چین داره میزنه !

just1

Registered User
لایک‌ها
194
نمی دونم توی سر فصل تاپیکها من زده شده صلواتی هر کی سرش رو میندازه پایین میاد تو !

خوب دوست عزیز وقتی اطلاعی نداری مجبور پست بدی ! الان آیفونش رو هم چین داره میزنه !

چیزی که نگفت طفلک.
فقط از ادبیات درستی استفاده نکرد.منظوری نداشت،شما به دل نگیر.

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642

شوما باید کلمه ی جدی رو به عنوان تاپیکت اضافه می کردی ....فکر هم نکنم اینجا نتیجه ی خاصی بگیری دوست عزیز ...ولی داری میری سوغاتی یادت نره;) ...گوانجو هم شنیدم خیلی قشنگه ....خوش بگذره ...:)

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
فقط مواظب فروشنده های .... باش . من پکن بودم در مورد پکن خواستی میتونم اطلاعات بدم بهت اما گوانجو نه اما در کل مواظب فروشندهای متقلب باش . پولت رو میگیرن با پول تقلبی عوض میکنن بهت میدن نه جنس رو خریدی نه .... مواظب باش از اونجا به هیچ عنوان فلش نخر اینا کرکی هستن کلا خرید نکن مگر جایی که خداهاشون خرید میکنن... بازم اطلاعات خواستی بگو

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
در داخخل سفرنامه همينجا يكي از كاربرا از خاطره سفرش به تفصيل نوشته بود.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من چین نرفتم تجربه دبی دارم میخوای یا فقط چینو میخوای؟

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
دبی رفتی حتمن مترو سوار شو با تاکسی بخوای بری کلی برات اب میخوره از بلیط های اعتباری که خود بلیطش 1 درهمو 14 درهم هم اعتبار میده استفاده کن چون چند مدل هست بیشتر مراکزو بازارهای مهم مترو هم داره اولین کاری هم میکنی ی سیم کارت اعتباری بگیر البته منظورم اتصالات نیست
پول ها هم تو فرودگاه چن نکن ریتش کمه و پول ایرانی هم چنج نمیکنند نبر بی فایده هست

سوالی بود در خدمتم

Last edited:

John Sky

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوستان احتمالا دو هفته دیگه برم چین ، گوانجو ، می خواستم ببینم دوستانی که رفتند تجربه ای خاص و ... کلا هر چیزی مفیدی که می تونه به آدم کمک کنه تا از سفرش بهتر نتیجه بگیره ، دارند . ما رو بی نصیب نذارند .

دو روز هم دبی می خوام بمونم . 90 درصد هم با پرواز امارت میرم، دو نفر هستیم ف ویزا هم تجاری گرفتم، هر کدوممون جدا ، چون ترسیدیم، می گن تازگیها به ویزای گروهی که 5 نفرشون تکمیل نباشه خیلی گیر می دهند !

تجربه در خرید
رستوران
هتل
و ...

هر تجربه ای دارید ممنون میشم بگید .

اینجا بچه ها اطلاعات خوبی جمع کردند.

frog

Registered User
لایک‌ها
36
شوما باید کلمه ی جدی رو به عنوان تاپیکت اضافه می کردی ....فکر هم نکنم اینجا نتیجه ی خاصی بگیری دوست عزیز ...ولی داری میری سوغاتی یادت نره;) ...گوانجو هم شنیدم خیلی قشنگه ....خوش بگذره ...:)

ممنون دوست عزیز ، حتما

استارتر به سن قانونی رسیده میتونه از خودش دفاع کنه :D
شرمنده ، کلا یه کمی تند مزاجم، اشتباه کردم چند سال پیش نرفتم ولی با این حال باز هم دیر نیست .
فقط مواظب فروشنده های .... باش . من پکن بودم در مورد پکن خواستی میتونم اطلاعات بدم بهت اما گوانجو نه اما در کل مواظب فروشندهای متقلب باش . پولت رو میگیرن با پول تقلبی عوض میکنن بهت میدن نه جنس رو خریدی نه .... مواظب باش از اونجا به هیچ عنوان فلش نخر اینا کرکی هستن کلا خرید نکن مگر جایی که خداهاشون خرید میکنن... بازم اطلاعات خواستی بگو
ممنون، یه راه بلد دارم، از دوستان ، که خودش رفته، و کلا اونججا هم آشنا داریم ، در مورد حقه باز بودنشون بله بسیار شنیدم، متاسفانه فقط گانجو میریم، باز هم ممنون .
میتونی قسمت چین این سایت رو بخونی
چیزی پیدا نکردم، فقط دبی رو داشت .
در داخخل سفرنامه همينجا يكي از كاربرا از خاطره سفرش به تفصيل نوشته بود.
ممنون
من چین نرفتم تجربه دبی دارم میخوای یا فقط چینو میخوای؟
ممنون میشم، البته سفر ما بشتر تجاری هست، ولی بدم هم نمیاد جاهای دیدنیش رو هم ببینم، خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم .
دبی رفتی حتمن مترو سوار شو با تاکسی بخوای بری کلی برات اب میخوره از بلیط های اعتباری که خود بلیطش 1 درهمو 14 درهم هم اعتبار میده استفاده کن چون چند مدل هست بیشتر مراکزو بازارهای مهم مترو هم داره اولین کاری هم میکنی ی سیم کارت اعتباری بگیر البته منظورم اتصالات نیست
پول ها هم تو فرودگاه چن نکن ریتش کمه و پول ایرانی هم چنج نمیکنند نبر بی فایده هست

سوالی بود در خدمتم
ممنون دوست عزیز ، فقط سیم کارت چی بگیرم ؟
البته اونجا هم آشنای دوستم هست و احتمالا بریم خونه اونها،
در مورد بلیط هم ممنون ، روش نوشته ، که 14 درهم اعتبار داره دیگه !؟
اینجا بچه ها اطلاعات خوبی جمع کردند.

خیلی ممنون .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سیم کارت اتصالات بگیر اتصالات از همه بهتره

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
اطلاعات چی می خواهید ؟

عموما پرواز از ایران یا دبی به گوانجو گرون در میاد

راهی که بنده پیشنهاد میدم بسیار ارزون تر است و بهتر

با پرواز امارات می رید هنک کنگ و با قاق تندرو skypiمی رید بندر شیکائو و از اونجا یعنی شنزن به گوانجو
فکر کنم حداقل 500 دلار فرقش می شه

فرودگاه هنک کنگ هم می دونید یکی از بهترین فرودگاههاست _البته خود هنک کنگ نمی تونید وارد بشید و ترانزیت هستید )
خط هم از چین راحت 100 یوآن می تونی بگیری
دبی هم 100 درهم راحت می تونی بگیری اتصالات 97150
خط دو هم هستش که ارزون تر 97155

ویزای توریستی چین هم باید 5 نفر ویزار بگیرند و حتما 3 نفر وارد چین بشوند
برای دو نفر بهترین کار همون ویزای تجاری هستش

frog

Registered User
لایک‌ها
36
سیم کارت اتصالات بگیر اتصالات از همه بهتره

ممنون ولی گویا گرونه، 100 درهم زیاده برای یه سیم کارت . ( 100 درهم رو بر اساس حرف دوستان گفتم)

اطلاعات چی می خواهید ؟

عموما پرواز از ایران یا دبی به گوانجو گرون در میاد ( تا جایی که بنده اطلاع دارم)

راهی که بنده پیشنهاد میدم بسیار ارزون تر است و بهتر

با پرواز امارات می رید هنک کنگ و با قاق تندرو skypiمی رید بندر شیکائو و از اونجا یعنی شنزن به گوانجو
فکر کنم حداقل 500 دلار فرقش می شه

فرودگاه هنک کنگ هم می دونید یکی از بهترین فرودگاههاست _البته خود هنک کنگ نمی تونید وارد بشید و ترانزیت هستید )
خط هم از چین راحت 100 یوآن می تونی بگیری
دبی هم 100 درهم راحت می تونی بگیری اتصالات 97150
خط دو هم هستش که ارزون تر 97155

ویزای توریستی چین هم باید 5 نفر ویزار بگیرند و حتما 3 نفر وارد چین بشوند
برای دو نفر بهترین کار همون ویزای تجاری هستش

پرواز که از ایران به گوانجو نداریم دوست عزیز !

شما مطمئن هستید که 500 دلار اختلاف داره ! آخه کل بلیتش از بندرعباس به دبی و از دبی به گوانجو و برگشتش 1142000 هستش ، بعد 500 دلار ارزونتر یعنی کل هزینه که شما می فرمایید میشه 300 هزار تومن !

اینطوری که شما گفتید که پدر آدم در میاد، کل سفر رو کلا تو راه می گذره . زیاد گیر 100-200 هزار نیستم، نهایتش توی دستم یه چیزی میارم خرجش جبران میشه .

بابت اطلاعات سیم کارت هم ممنون .

از بابت ویزا هم ناچارا همین کار رو کردیم، نفر سوم رو پیدا نکردیم .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ببین من پارسال بهمن دبی بودم .هتلمون تو رقه بود .گشت شهریش به نظرم بد نبود یه دید کلی از شهر بهمون میداد که به نظرم جالب بود .تو اون گشت شهری .مدینه الجمیرا بردن که به نظرم خیلی قشنگ بودش بعد هتل آتلانتیس و موقع غروب بردن .البته بیرونش .بعد اون قسمتی که مثل نخل هست .بعدم یه جایی بردن مثل این گمرک اونجاها بود یه فروشگاه بزرگ بود که جنس میفروختن من زیاد خوشم نیومد ولی خوب یه عده هم خرید کردن بعدم دبی مال بردن و رقص فواره ها.بعدم دیگه ابن بطوطه بردن که 7 تا کشورو توش طراحی کردن که یکیش هم ایرانه طراحیش جالب بود.از نظر خرید نسبتا بد نبود .ولی دبی مال و اون یکی چی بود اسمش یادم رفت اونا خیلی گرون بود من 1 لباس خو.شم اومد 700000.قیمتها بالا بود نسبتا.ولی یه پاساژ تو رقه الغریر که نسبتا قیمتها مناسب بود مارک آدیداس برای خرید قیمتهاش خوب بود .
روبروش هم یه کم بالاتر ریف مال و مارک & اسپنسر بود که خوب اونم مارکه و گرونه
کشتیش هم بد نیود بزن و بکوب داشت و بعدش سروش هست که من خیلی دوسش دارم آهنگ یه دنیا یه دنیا میخونه
برای شب نشینی هم کاباره تهران حتما برو عارف برنامه داره بعضی وقتها خواننده های دیگه هم هستن .اون دفعه کوروس بود
اگه خارجی میخوای بری برو هتل گرند حیات که اصلا فضاشو ببینی لذت میبری خیلی هتل قشنگی هست فقط با صندل نری که راهت نمیدن .
سافاری هم باحال بود .
دیگه عرض کنم خدمتت که دی تو دی و گرین هاوس و البسام هم نزدیک میدون ساعت هستش که از نظر قیمت خیلیییییییییییی خوبه منتها بنجل هم توش هست دیگه باید بگردی یه وقت میبینی یه چیزهای خوبی پیدا میکنی من یه بلوز گرفتم از اونجا 21 تومن تهران 38 بود یا صندلهاش 10 تومن بود .
دیگه ببخشید من از دید یه خانوم نوشتم

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من حدود چند ماه پیش گوانجو بودم
برای پرواز اکثر ایرانی ها امارات رو انتخاب می کنند چون مدت پرواز طولانی هست و امارات یه سری اپشن داره می تونی موزیک یا فیلم ببینی
و از نظر امنیت هم بهتر هست می تونی برگشتت رو هم طوری کنی که از همون گوانجو که اومدی دبی بعد گشتن تو دبی با همون برگردی ایران
اگر بگردی پرواز ارونتر هم می تونی پیدا کنی و رزرو کنی 1 ماه قبل ارونتر هم در میاد اگر تونستی برگشتت رو بزینس بگیری خیلی عالیه
چون امکاناتش خیلی عالیه ! اشتباهی که من کردم و تا دو روز خستگی تو تنم بود
در مورد گوانجو در مورد هر چیزی که فکر کنی بازار داره چندتا بازار مختلف پوشاک داره که چندتاش مثل لیما کنار هم هستن! و اکثرا عمده فروش
هستند در مورد زبان کلا کم پیدا میکنی که انگلیسی بلد باشن باید همراه خودت کارت ویزیت هر جایی که می خوای بری رو ببری بدی به راننده
تاکسی بعد اون میگه بلدم یا نیستم اگر اوکی داد می تونی سوار بشی ! تاکسی هاشون تاکسی متر دارن! یه سری تاکسی قرمز رنگ داره
که اونها حدود 20 درصد گرونتر هستند یاد باشه حتما کارت هتل رو همراه داشته باشی! وقتی می خوای خرید کنی می تونی بعضی جاها
کلی چونه بزنی کلا قیمت ها پایینه البته الان یوان یه کم گرون شده! برای غذا خوردن می تونی به رستوران های حلال عربی ترکی بری
رستوران عربی ترکی بوسبور رو توصیه میکنم بری! کلا اونجا تاجر و فروشنده های ایرانی رو زیاد می بینی
در مورد غذا زستوران حلال چینی هست که زیاد جالب نیست زستوران های خودشون هم باید بدونی چی می خوری
در ضمن ما از اینجا برای صبحانه گردو پنیر چایی و قند و نبات بردیم ! چون صبحانه هاشون افتضاح هست
اگر شب خواستید برید چرخ بزنید برای قلیون چندتا قهوه خونه عربی مثل پاشا هست که جای خوبی هست
اگر سوال بود درخدمتم

Last edited:

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
ممنون ولی گویا گرونه، 100 درهم زیاده برای یه سیم کارت . ( 100 درهم رو بر اساس حرف دوستان گفتم)

پرواز که از ایران به گوانجو نداریم دوست عزیز !

شما مطمئن هستید که 500 دلار اختلاف داره ! آخه کل بلیتش از بندرعباس به دبی و از دبی به گوانجو و برگشتش 1142000 هستش ، بعد 500 دلار ارزونتر یعنی کل هزینه که شما می فرمایید میشه 300 هزار تومن !

اینطوری که شما گفتید که پدر آدم در میاد، کل سفر رو کلا تو راه می گذره . زیاد گیر 100-200 هزار نیستم، نهایتش توی دستم یه چیزی میارم خرجش جبران میشه .

بابت اطلاعات سیم کارت هم ممنون .

از بابت ویزا هم ناچارا همین کار رو کردیم، نفر سوم رو پیدا نکردیم .

بندرعباس به دبی خوب ارزون تر هستش
از تهران به گوانجو با پرواز امارات فکر کنم 1400 باشه

روشی که گفتم بیشتر به درد کسی می خوره که اول بخواد بره شنزن و بعد گوانجو

که این طوری ارزون تر درمیاد

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
با اجازه ار استارتر محترم ...
از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه برای خرید تبلت مارک دار مثل ایسوز؟؟؟ یعنی از کجا بگیریم که اصل باشه و ...؟؟(از پکن)
ممنون :)

بالا